Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

36 yaşındaki kadın netflix var ben kuzenimde kalayım niye der onu da anlayamadım.
Ben artık bir yaşı geçtikten sonra annemin bile iç çamaşırlarımı görmesini istemiyordum. Eşinizle konuşup bu hanımefendiyle konuşmasını sağlamanız lazım. Çünkü sizin benim gibi insanları manyak eder bu rahatlık bir yerde dur denmesi lazım.

Kocanın gormesınden zıyada ıc camasırının ortaya asılması ayıptır.Kücükken ogretılır.Ama bir don astı diyede kocan heralde etkılenmez.Donla etkılenecek olsa boşa o kocayı zaten .Benımde kuzenlerım var çok yakınız ama donumuda asmam yanlarında.Onlarda zaten odama gırmez .Ben odamda hallederım camasırlarımı.Çokayıp bence.Abla ayıp deseydın keske .

Ay okudum okudum şok oldum böyle münasebetsiz sorular sorup bide kilotlarını da ortalığa serpiştirmiş hadsiz
Aaa o ne ya oha. Eşin de sakince güzeldi falan demesine ne demeli nasıl bi kafa. Ben olsam içeri gelip hayırdır x abla memnun kalmadıysa memnun edecek birini mi bulacaksın derdim. Tövbe estagfurullah.

Aaa o ne ya oha. Eşin de sakince güzeldi falan demesine ne demeli nasıl bi kafa. Ben olsam içeri gelip hayırdır x abla memnun kalmadıysa memnun edecek birini mi bulacaksın derdim. Tövbe estagfurullah.
Böyle bir şeyi içerden bile duysam anında damlardım konuşmalarının ortasına. Yolarım saçını başını valla isterse bacısı olsun ona mı kaldı

Böyle bir şeyi içerden bile duysam anında damlardım konuşmalarının ortasına. Yolarım saçını başını valla isterse bacısı olsun ona mı kaldı
Utanmasa çarşaf falan da sorar bu tipler. Herkes haddini bilecek böyle olmaz kız küçük diye salak sanıyor herhalde.

Segs değilde çok avam bir görüntü ayrıca iğrenç yani elinde yıkadı kaç derecede yıkadı ki iyyyk ben olsam eldivenle poşete doldurup odasına asardim..soruncada görüntü hiç hoş değildi tatlım dekorasyonuma uymuyor uysa dükkan senin

Elinde iç çamaşırı yıkayan insanlara acayip ayar oluyorum ne iğrenç şey 60 dereceyi görmeden temizlenir mi hiç. Bu açıdan çok haklısınız eldivenle toplamak lazım petekleri çamaşır suyuna bassın konu sahibi

Kocan tepkı gosterseymıs keske rahatsız olmadımı. Kocanın hemen gorup kadının ustune atlayacak halı yokta ıgrenc bısey ya ben cok tıksınırım ıc camasırından olay cıkarırdım heralde gıtsın balkona sersın jıc olması kendı odasına sersın ahh mıdem bulandı gece gece

Pislik kadın

Çamaşır ipine çamaşır sermekteki durum ile evin ortalık yerine iç giysi sermek arasında ciddi fark var. Çamaşır ipine serse, başka nereye serecekti ki derdik ama ortalık yere sermesi çok fazla rahat bir tavır ve hiç normal değil. Kabul edilebilir değil. Ben sizin yerinizde olsam ona söylemezdim bile çamaşırları görür görmez toplar alır odasındaki peteğe götürürdüm.” Ya napıyosun “ filan derse de “asıl sen napıyosun olacak iş mi evin ortasında ? Ben senin iç giysini görmek zorunda mıyım abla Allasen? “ derdim

Yaaa şimdi biraz yorumlara baktım.. İç çamaşırların salona asılmamaması konusunda herkes hemfikir ama konu sahibi çamaşırların seksi oluşundan bahsetmiş olması ve kocasının bunu görmesinden hoşnut olmaması konusunda yazdığına katılmamış.. Bi "ipli don" muhabbeti olmuş baya

E bende kuzenimin ya da başka bir kadının iç çamaşırlarını kocamın gözüne soka soka kurumasını istemem.. İğrençliği bir kenara neden benim kocam evimizde bir süre bizimle kalan kadının içine ne giydiğini görsün?? Ne mana yani ne alaka. Benim kocam iki iç çamaşırı gördü diye o kadına ilgi duyacak ya da kadın kocamı elimden alacak falan değil kimsenin kocası da bu kadar ergen ya da ruh hastası falan değildir herhalde.. Ama ben benim kocamın başka bir kadının mahremi ile alakalı birşeyini görmesini istemem gerek yok yani kuzeni totosuna tanga mı giyiyor pamuklu çamaşır mi giyiyor ipli mi takılıyor sütyeni kaç beden falan ne giyoyorsa giysin benim kocam bilmek zorunda değil.. eminim konu sahibi de aynı şeyden bahsediyor..Kimsenin kocası ile arası iki donun ipliğine bağlı değildir yani sorun o değil bence...

Bu nasıl bir rahatliktir ortalık yerde iç çamaşırı kurutmak nedir ya cuş ben öz kardeşime bile göstermem çamaşırımı nerde kaldi amca teyze hala cocugu bence gönderin bi şekilde evden

Kardeş gibi demiş de, ben erkek kardeşimin göreceği yerde de asmam iç çamaşırımı, babamın göreceği yerde de. Bunun rahatlıkla, modernlikle, kardeşlikle alakası yok. Bayağı münasebetsiz bir davranış. Yerinizde olsam, toplar odasına götürürdüm o çamaşırları.

Insan kanbagina nasil kotu gözle bakar ki evlendim hala abilerimin (kuzenler) eşyalarını yengemler yetisemiyorsa verirler yardimci olurum. Ic camasirlari normal kiyafettir. Icerde görüntüsü kötü durur ya da cogu insanin ozelidir ama demekki misafirinizin boyle bir özeli yok. Aklina bile gelmez sizin akliniza gelenler. Ayrıca kocanizin ne demesini bekliyorsunuz ki bi camasirlar kimin demesini mi ya da kaldir bunlaro burdan mi? Ve iz meselesi kocaniz kuzenine o gözle bakacak degildir dimi....

Bu kadinin adamda gozu yoktur ama yine de iyi niyetli gelmedi bana, ariza cikartmaya, kiskirtmaya yer ariyor bildigin. Biz kardeşiz, bakk ne kadar yakiniz diye mokunu cikara cikara gosteriş yapmaya calisiyor belkide.

İnsan dalginla oturma odasinin ortasina asmiş olsa bile uyarilinca laftan anlar, toplar. Bunda o da yok, net kotu niyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…