- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Bdv den filtreleyip üye adını yazdığınızda tüm konuları çıkıyor profilini görüntülemenize gerek yok.Ay hangi konu acaba özet gecseniz çok merak ettimprofiline giremiyorum ben
Ay okudum okudumBdv den filtreleyip üye adını yazdığınızda tüm konuları çıkıyor profilini görüntülemenize gerek yok.
Bende bi bakayım meraklandımAy okudum okudumşok oldum böyle münasebetsiz sorular sorup bide kilotlarını da ortalığa serpiştirmiş hadsiz
Kocanın gormesınden zıyada ıc camasırının ortaya asılması ayıptır.Kücükken ogretılır.Ama bir don astı diyede kocan heralde etkılenmez.Donla etkılenecek olsa boşa o kocayı zaten .Benımde kuzenlerım var çok yakınız ama donumuda asmam yanlarında.Onlarda zaten odama gırmez .Ben odamda hallederım camasırlarımı.Çokayıp bence.Abla ayıp deseydın keske .Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Aaa o ne ya oha. Eşin de sakince güzeldi falan demesine ne demeli nasıl bi kafa. Ben olsam içeri gelip hayırdır x abla memnun kalmadıysa memnun edecek birini mi bulacaksın derdim. Tövbe estagfurullah.Ay okudum okudumşok oldum böyle münasebetsiz sorular sorup bide kilotlarını da ortalığa serpiştirmiş hadsiz
Böyle bir şeyi içerden bile duysam anında damlardım konuşmalarının ortasına. Yolarım saçını başını valla isterse bacısı olsun ona mı kaldıAaa o ne ya oha. Eşin de sakince güzeldi falan demesine ne demeli nasıl bi kafa. Ben olsam içeri gelip hayırdır x abla memnun kalmadıysa memnun edecek birini mi bulacaksın derdim. Tövbe estagfurullah.
Utanmasa çarşaf falan da sorar bu tipler. Herkes haddini bilecek böyle olmaz kız küçük diye salak sanıyor herhalde.Böyle bir şeyi içerden bile duysam anında damlardım konuşmalarının ortasına. Yolarım saçını başını valla isterse bacısı olsun ona mı kaldı
Elinde iç çamaşırı yıkayan insanlara acayip ayar oluyorum ne iğrenç şey 60 dereceyi görmeden temizlenir mi hiç. Bu açıdan çok haklısınız eldivenle toplamak lazım petekleri çamaşır suyuna bassın konu sahibiSegs değilde çok avam bir görüntü ayrıca iğrenç yani elinde yıkadı kaç derecede yıkadı ki iyyyk ben olsam eldivenle poşete doldurup odasına asardim..soruncada görüntü hiç hoş değildi tatlım dekorasyonuma uymuyor uysa dükkan senin
Pislik kadınKocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Bu nasıl bir rahatliktir ortalık yerde iç çamaşırı kurutmak nedir ya cuş ben öz kardeşime bile göstermem çamaşırımı nerde kaldi amca teyze hala cocugu bence gönderin bi şekilde evdenKocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Insan kanbagina nasil kotu gözle bakar ki evlendim hala abilerimin (kuzenler) eşyalarını yengemler yetisemiyorsa verirler yardimci olurum. Ic camasirlari normal kiyafettir. Icerde görüntüsü kötü durur ya da cogu insanin ozelidir ama demekki misafirinizin boyle bir özeli yok. Aklina bile gelmez sizin akliniza gelenler. Ayrıca kocanizin ne demesini bekliyorsunuz ki bi camasirlar kimin demesini mi ya da kaldir bunlaro burdan mi? Ve iz meselesi kocaniz kuzenine o gözle bakacak degildir dimi....Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?