- 14 Aralık 2020
- 5
- 2
- 1
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
![Mune](/data/avatars/s/11/11473.jpg?1681331027)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve yerleşmesine ses çıkarmadım. Ta ki külotlarını oturma odamızda ki peteğe asana kadar. Kocam etkilenir veya etkilenmez onu bilemem. Ben yine de başkasının külotunu oturduğum yerde görmek istemiyorum, kocamın da görmesini istemiyorum.Eve yerlesip kalmasi normal degil evet ama esiniz de don gorunce kuzeninden mi etkileniyor garip yani. Ya da donun uzerinde sahibinin adi mi yaziyor? Anlattiginiz pek gercekci gelmedi o yuzden kusura bakmayin.
Bu sekilde anlatsaydiniz herkes sizi hakli bulurdu. Ama yok donlar seksi,yok pijama altindan gorunuyor dediginiz zaman bu dogrudan internet sitelerindeki seks hikayeleri oluyor. Ve eger ki konu gercekse kocanizin her gordugunden etkilenebilecek kadar ucuz bir adam oldugunu kabul ediyor oluyorsunuzEve yerleşmesine ses çıkarmadım. Ta ki külotlarını oturma odamızda ki peteğe asana kadar. Kocam etkilenir veya etkilenmez onu bilemem. Ben yine de başkasının külotunu oturduğum yerde görmek istemiyorum, kocamın da görmesini istemiyorum.
Benim açtığım ilk konuyu okusaydınız böyle düşünmezdiniz. Teyzesinin kızının bana garezi var. O fantazi çamaşırlarını gözümüze sokarcasına ortalık yere asıyor. Ben de bu yüzden vurgulamak istedim.Bu sekilde anlatsaydiniz herkes sizi hakli bulurdu. Ama yok donlar seksi,yok pijama altindan gorunuyor dediginiz zaman bu dogrudan internet sitelerindeki seks hikayeleri oluyor. Ve eger ki konu gercekse kocanizin her gordugunden etkilenebilecek kadar ucuz bir adam oldugunu kabul ediyor oluyorsunuz
Eski konularinizi okumadim,sadece bu konuyu okuyarak yorum yaptim. Eger sorunlu bir insansa almayin evinize. Bunun donla kocanizla falan alakasi yokBenim açtığım ilk konuyu okusaydınız böyle düşünmezdiniz. Teyzesinin kızının bana garezi var. O fantazi çamaşırlarını gözümüze sokarcasına ortalık yere asıyor. Ben de bu yüzden vurgulamak istedim.
Sen hala.Afrika'da misin?Bu yorumu okuyunca kendimden tiksindim yav. Bizim köyde çamaşır makinesi yokHer şeyi elde yıkıyoruz. Ben gene iç çamaşırlarını kaynar sulu leğende bekletiyorum ama. Neyse henüz mantar filan olmadım.
Mantar zaten fazla temizlemekten olur genelde pislikten olmuyorBu yorumu okuyunca kendimden tiksindim yav. Bizim köyde çamaşır makinesi yokHer şeyi elde yıkıyoruz. Ben gene iç çamaşırlarını kaynar sulu leğende bekletiyorum ama. Neyse henüz mantar filan olmadım.
Valla ben erkek donu görünce de tiksiniyorum yıkanmış olsa da. Kadın külodu da görmek istemem petekteNe var canımmm bundaaaa diyenlere evlerinde misafir olan kayınbaba ve kaynın donlarını ortalığa serip kurutmalarını diliyorum![]()
Benim bekarken sevgilim ki abla diyordu kuzenine bende sizin gİbi kuzen demek kardeş demek diyordum , bir gün tartışmamızdan sonra dertleşmişler ardından yatmışlar bizde ayrıldık o sebepten bence siz de öyle bakmayın sonra hayat dersi fena oluyoŞu kuzenlerden koca kıskanma olayı ne zaman bitecek acaba bu memlekette?
Pijamadan iç çamaşırının izi belli oluyorsa iç çamaşırsız giyinsin o zaman pijamayı. Bence şahane çözüm![]()
Maalesef böyle şeyler duyuyoruz. İstediğimiz kadar burda aman kuzendir kardeştir diyelim. Ülkede olanlar ortada....Benim bekarken sevgilim ki abla diyordu kuzenine bende sizin gİbi kuzen demek kardeş demek diyordum , bir gün tartışmamızdan sonra dertleşmişler ardından yatmışlar bizde ayrıldık o sebepten bence siz de öyle bakmayın sonra hayat dersi fena oluyo![]()