• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Eve yerlesip kalmasi normal degil evet ama esiniz de don gorunce kuzeninden mi etkileniyor garip yani. Ya da donun uzerinde sahibinin adi mi yaziyor? Anlattiginiz pek gercekci gelmedi o yuzden kusura bakmayin.

Eve yerlesip kalmasi normal degil evet ama esiniz de don gorunce kuzeninden mi etkileniyor garip yani. Ya da donun uzerinde sahibinin adi mi yaziyor? Anlattiginiz pek gercekci gelmedi o yuzden kusura bakmayin.
Eve yerleşmesine ses çıkarmadım. Ta ki külotlarını oturma odamızda ki peteğe asana kadar. Kocam etkilenir veya etkilenmez onu bilemem. Ben yine de başkasının külotunu oturduğum yerde görmek istemiyorum, kocamın da görmesini istemiyorum.

Eve yerleşmesine ses çıkarmadım. Ta ki külotlarını oturma odamızda ki peteğe asana kadar. Kocam etkilenir veya etkilenmez onu bilemem. Ben yine de başkasının külotunu oturduğum yerde görmek istemiyorum, kocamın da görmesini istemiyorum.
Bu sekilde anlatsaydiniz herkes sizi hakli bulurdu. Ama yok donlar seksi,yok pijama altindan gorunuyor dediginiz zaman bu dogrudan internet sitelerindeki seks hikayeleri oluyor. Ve eger ki konu gercekse kocanizin her gordugunden etkilenebilecek kadar ucuz bir adam oldugunu kabul ediyor oluyorsunuz

Bu sekilde anlatsaydiniz herkes sizi hakli bulurdu. Ama yok donlar seksi,yok pijama altindan gorunuyor dediginiz zaman bu dogrudan internet sitelerindeki seks hikayeleri oluyor. Ve eger ki konu gercekse kocanizin her gordugunden etkilenebilecek kadar ucuz bir adam oldugunu kabul ediyor oluyorsunuz
Benim açtığım ilk konuyu okusaydınız böyle düşünmezdiniz. Teyzesinin kızının bana garezi var. O fantazi çamaşırlarını gözümüze sokarcasına ortalık yere asıyor. Ben de bu yüzden vurgulamak istedim.

Benim açtığım ilk konuyu okusaydınız böyle düşünmezdiniz. Teyzesinin kızının bana garezi var. O fantazi çamaşırlarını gözümüze sokarcasına ortalık yere asıyor. Ben de bu yüzden vurgulamak istedim.
Eski konularinizi okumadim,sadece bu konuyu okuyarak yorum yaptim. Eger sorunlu bir insansa almayin evinize. Bunun donla kocanizla falan alakasi yok

Eşinizle konuşup gönderin bence.. Anlamıyorum kardeş gibiyiz nedir ya çıplak gezsin ozaman küçükken ki halimizle aynimiyiz acaba kafa yapısına bak

Eşinizin bir kiloda hallenecegini elbette düşünmüyorum ama bir evde kuralları ev sahibi koyar. Yok akrabası yok susu herkes size yuklenmis ama ev sizin eş sizin kusura bakmasin ama uymak zorunda. Istemiyorsun ve senin evinde. Bende şahsen iç camasirimi kuzenimin gormesinden rahatsızlık duyarim bana halleneceginden değil üstelik uyarmama rağmen takmamasi benide kızdırır. Kuzenimiz diye hiç özelimizi olmayacak mi diye dusunenlerdenim aksini düşünen kendi evinde kendi kurallarini o şekilde uygulasinlar buda beni rahatsiz etmez

Ay gıcık gıcık vıcık vıcık bir durum. Kocam görürse ayıp olur demeniz saçma olmuş o düşünmüyorsa. Kocanız kıçına , donuna bakar diye değil kendi usturubundan bunları yapmamalıydı zaten. Tez zamanda tadilat biter inşallah amin. :duduk:

Ya peteğe iç çamaşırı asmak ne kadar normal olabilir? Hayır bir de kendi odası varken neden oturma odası? O benim kardeşim demiş de şahsen ben kardeşimin göreceği şekilde külot sütyen asmam gidip orta yere. Kaç yıl bekar yaşadım ev içinde çamaşırlığa asarken bile iç çamaşırımı ulu orta sermezdim alt katına filan sererdim. Yani şöyle de düşünmüyorum aaa kocama sulanıyor kuzeni diye düşünmem de bu rahatlık benim için fazladır .

Bence rahatsız olmakta haklısınız. İç çamaşırın seksi olması,kuzeni olması filan değil. Çok yakın,çift olan arkadaşlarımızla tatile çıktık eşimle. Kendi yazlığımıza geldiler. Kız banyoda yıkayıp ortalık yere bırakıyordu iç çamaşırlarını. Hiç kıskanmam eşimi ama o görüntü hiç hoş değil benim için. Yani benim rahatsız olma sebebim eşimi kıskanmam vs değildi yanlış anlaşılmasın. Bilmiyorum ben hoşnut olmadım o durumdan zaten banyoda herşeyden midem bulanır kendi saçımdan bile belki o yıkanmış ama temizlenmiş mi belli olmayan,ortalık yere bırakılan çamaşır pis geldiği içindi rahatsızlığım. Uyarın tekrar olursa lütfen kendi odanda kurut diye. Açık açık söylersiniz biz burda oturuyoruz bu görüntü hoş değil diye. Devam ederse de gitmesini rica edersiniz çünkü ev sahibi olan sizsiniz o evde sizin kurallarınız geçerlidir.

Bu yorumu okuyunca kendimden tiksindim yav. Bizim köyde çamaşır makinesi yok :KK70: Her şeyi elde yıkıyoruz. Ben gene iç çamaşırlarını kaynar sulu leğende bekletiyorum ama. Neyse henüz mantar filan olmadım.
Mantar zaten fazla temizlemekten olur genelde pislikten olmuyor :70: havuzdan sonra mantar olma çok olur hep o kloraktan :27:

Sırf sana cevap atmak için hesabı geri açtım , o kadını evden hemen yolla arkadaşım sen saf mısın o çamaşırları da toplayıp kaldığı odaya atacaktın o sana sorunca salonda iç çamaşır mı kurutulur diyecektin sadece abla biz seni gönderelim benim annem gelecek falan de sonrasında gelmek isterse de uygun değiliz de kapat

Şu kuzenlerden koca kıskanma olayı ne zaman bitecek acaba bu memlekette?

Pijamadan iç çamaşırının izi belli oluyorsa iç çamaşırsız giyinsin o zaman pijamayı. Bence şahane çözüm 😂
Benim bekarken sevgilim ki abla diyordu kuzenine bende sizin gİbi kuzen demek kardeş demek diyordum , bir gün tartışmamızdan sonra dertleşmişler ardından yatmışlar bizde ayrıldık o sebepten bence siz de öyle bakmayın sonra hayat dersi fena oluyo 😂

Benim bekarken sevgilim ki abla diyordu kuzenine bende sizin gİbi kuzen demek kardeş demek diyordum , bir gün tartışmamızdan sonra dertleşmişler ardından yatmışlar bizde ayrıldık o sebepten bence siz de öyle bakmayın sonra hayat dersi fena oluyo 😂
Maalesef böyle şeyler duyuyoruz. İstediğimiz kadar burda aman kuzendir kardeştir diyelim. Ülkede olanlar ortada....

Back