Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Mune bir detayı atlamışsın ama. Bir kuzenin diğer kuzene gerdek gecesi nasıldı neler oldu diye sorması normal bir şey mi sence...
Bana göre değil ama ben genel olarak mahrem konuları konuşmayı sevmem, kız kuzenlerimle de konuşmadığım şeyler bunlar lakin herkesin aile içi ilişkileri farklı oluyor, yani ben kadın böyle bir şey sordu diye kuzenine başka duygularla yaklaşıyor diyemem.
Mesela bir kuzenim benden 5 yaş küçük ve bekar bir erkek, çok özel şeyler sormam ama sarmaş dolaş geyik yaparız, laflarımı sakınmam ondan, kız arkadaşı görse belki farklı algılar ama o benim kardeşim, başka bir şey değil.

Normalde balkona dahi arka tarafa asarim camasiri esimin ve kendimin.
Pazarda , magazada gormek gibi değil bu durum bence olmamali asla. Ben olsam kizardim kizdgimi da belli eder rica etmez al götür şunları derdim
Ama konuyu bilmiyorum tam bana gecmedi

Kuzenin konu sahibinin kocasında gözü bile kalmış olsa, ona sınırı çekmeyen koca suçludur. Hiçbir minnet duygusu böyle birini karısının burnuna burnuna sokmasına sebep olamaz. Minnet için yutulabilecek çok şey olabilir, bu olamaz. Benim de başıma gelse ilk suçlayacağım kişi kocam olur. Konu sahibi bir yerde güçsüzü suçlu ilan etmiş, en hafif tabirle.
Şu an velev ki kuzen adama farklı bakıyor olsa dahi, konu sahibesi kuzene tavır alsa suçlu duruma düşer, çünkü kadın o benim kardeşim demiş, anlatmak istediğimi ifade edebildim mi bilmiyorum, kesinlikle kötü ilan edilir ve tüm aile üstüne gider.

Ama bu bir varsayım, bazı ailelerde kuzen ilişkileri farklı olabiliyor, dışarıdan bakan ve farklı aile yapısı olan insanlar bu durumu yadırgayıp yanlış izlenime kapılabiliyor.

Ben iç çamaşırlarımı ipe bile asmıyorken teyze kızının ortalık yerde kurutması normal mi. Biz oturma odasın da sabahtan akşama kadar oturuyoruz. Ayrıca kendisine verdiğimiz oda da petek var oraya asabilirdi. Bunu normal karşılayanları anlamıyorum.
Ben anlıyorum arkadasım seni haklısın.

Hanımlar,
herkes kendi bakış açısına göre yorumluyor, bu sebeple rica ediyorum, normal diyenlerle demeyenler polemiğe girmesin, site kuralları gözetilerek yazılmış her görüşe saygı duymak gerekir.

Olayı iç çamaşırı olarak ele almıyorum genel olarak çamaşırların balkondan bile sarkıtılarak kurutulmasını sevmiyorum, görüntü nahoş oluyor çünkü, bazısı da balkondan bayrak gibi eşinin ve kendisinin çamaşırlarını asıyor en ön sıraya, çarşaflar alt komşunun penceresini kapatıyor vs.

Çamaşır balkon içinde çamaşırlıkta kurutulur, misafirde ya kurutmalığa asar ya da odasında kurutur, biz öyle gördük o yüzden çamaşır asma konusunda konu sahibesi haklı ama kuzeni bekar, seksi çamaşırlar giyen, pijamadan çamaşırı belli olan biri olarak tasvir etmesi hoş olmamış.

@Katipyarisi size katılıyorum, aslında sorun eş, sanırım @elektra yazmıştı, bu kuzen konu sahibesi evlenirken koltuk takımı alan, yardımlar yapan kuzen, o yüzdendir ki sanırım hem biraz minnet duygusu hem de konu sahibesini es geçme durumu var gibi, kuzenler arası ilişkiyi de bilemeyiz tabii, birlikte büyüdülerse kuzenden ziyade abla kardeş gibi olunuyor, ben de kuzenlerimle aynı binada büyüdüm, altlarını değiştirmişliğim var.

O yüzden kuzeni tasvir şekli kırıcı geldi bana.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. tamamina katiliyorum. Bazi kuzen iliskileri kopuk bazi kuzen iliskileri kardes gibi. Bizde kardes gibi büyüdük kuzenlerimle. Eskiden oyle degilmiydi bayramda seyranda tüm aile bir evde toplanirdı çocuklara 2 3 yatak atilirdi kardes kardes yatardik. Bunu yazdigim icin bazi arkadaslar bunu yadırgiyorlar.simdide eşinle kuzenlerinin arasinda yatip kıkırdamaktan bahsediyorlar. Her ailenin dinamigi farklidir

Benim evime eşimin ailesinden çok misafir gelir. Uzaktan geldikleri içinde en az kalan 4-5 gun kalir. Her gelende çamaşır yıkadığında benim her zaman kullandığım çekasa astı. Acaba siz yer göstermediniz mi en başta. Bence kocam görür ayıp olur yerine ben çamaşırları bu şekilde kurutmuyorum cekasa asabilirsin diyebilirdiniz.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. tamamina katiliyorum. Bazi kuzen iliskileri kopuk bazi kuzen iliskileri kardes gibi. Bizde kardes gibi büyüdük kuzenlerimle. Eskiden oyle degilmiydi bayramda seyranda tüm aile bir evde toplanirdı çocuklara 2 3 yatak atilirdi kardes kardes yatardik. Bunu yazdigim icin bazi arkadaslar bunu yadırgiyorlar.simdide eşinle kuzenlerinin arasinda yatip kıkırdamaktan bahsediyorlar.
Baştan beri yazdığım gibi herkesin aile yapısı farklı, ben kuzenlerimin bir kısmıyla aile apartmanımızda büyüdüm, diğer kuzenlerimle farklı şehirlerde büyüdük ama aile yapımız gereği bize komşu oğluna bile kardeş gözüyle bakmak öğretildi.

Ailenin en büyüğü benim, kuzenlerin hepsi elime doğdu, altını değiştirip gazını çıkardığım, pusetle gezdirdiğim kuzenlerimle aynı odada yatmaktan çekinmem ama başka bir aile kuzen ilişkilerine farklı bakıyordur, ona da bir şey diyemem, sonuçta hepimizin hayat görüşü başka.

Kocişinin kuzeni ultra rahat ya. Oturma odasında donlarını kurutmak mı?🤷🏼‍♀️ Töbe tanrıma😅

Kardeş olarak bile görse, erkeğin donları salonda görmesi çirkin...
Kardeş gibi olunca getirip ipli donları salona mı koymak gerek?

Kız bişi olmaz kardeşiz deyince de ev sahibinin susması kadar ilginç...

2 gün önce geldi ise ne yıkayıp da kurutmuş

Çamaşırlık yok mu evde buraya as diye verirsin çamaşırlığı

Lakin pijamadan kilot içi görünüyor zira tayttan da görünür çoğu dışarı kıyafetinden de

Eşin ilk defa mı çamaşır izi görüyor

Valla benimkiler hep görünür zira tanga sevmiyorum kot dışındaki çoğu kıyafetten de görülür

Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Insanın içinde pislik varsa çarşaf bile giyene yan bakar önemli olan eşinizin ve kiskandiginiz kişinin hareketleri birbirine karşı aralığında bir duygu varsa anlarsınız heralde zaten yoksa iç çamaşırlarıyla kimse baştan çıkmaz okadar internette iç çamaşırlı kadın reklamları var bunlar artık normal şeyler siz rahatsız olacağınız bi hareket görmezlikten sonra iç çamaşırların sizi uzmesineizin vermeyin

Ne kadar saçma. Kendi odasındaki peteğe veya çamaşırlığa asması gerekir. Çamaşırlar ister seksi olsun, ister beyaz don olsun, hatta isterse çorap olsun oturma odasında, bütün gün gece takıldığımız yerde ne işi var çamaşırın.
Kardeşlikle alakası yok bunun. Otururken gözümüzün önünde donlar asılı olmasını normal karşılayanlara da pes ettim.
Kimse kimsenin iç çamaşırını göremez efendim, bu kadarı fazla.
Ev sizin kurallar sizin,uyarın ve alsın, rica minnet değil yani.

Ayrıca bu kadının kendi teyzesinde sıkılıp sizde kalmaya karar vermesi ve bu kararı direkt uygulaması böyle rahat davranması falan çok itici. Ben olsam korona bahanesi ile geri çevirirdim. Bahane de değil üstelik, korona bu koronaaaaaa:KK57:

kardes gıbıde olsa kuzende olsa gercekten kardes de olsa babamızda olsa
kulotlarımızı onların bulundugu odada petek ustune atmayız mesela ıcımızde babasının oturdugu odaya kulodunu bırakan var mı ?
sonucta babamız ama yapmayız degıl mı neden cunku ayıp dıye bırsey var
bu yuzden bırlıkte buyuduk kardesım dıye bırsey yok elalemın evınde donlarımız petek ustlerınde nıye dursun hıc mı aılesı terbıye ogretmemıs buna ?

bırde aman ne var mınvalınde dusunenler olmus mevzu adamın kuzenıne sapıklık yapması degıl kı kuzenın usturupsuz davranısı kım olursa olsun hos bır davranıs mı kulotlarımızı ne zamandan berı sallaya sallaya sere serpe baskasının evınde ortalıga serer olduk ?

Ya ne alaka tövbe yarabbi. 38 yasindayim kime nasil yaklasacagimi kime ne sinır koyacagimi sizden ogrenmiyecegim . Yorum yaparken sanal ortamda olsa insanin haddini bilmesi lazim. Esimle kuzenimin arasina yatip kikirdemekte ne demek. Cok terbiyesizce aşagilik bir yorum. Demekki sizin o tarz fantezileriniz var. Kisi kendinden bilir derler.
. Birde benim yazdiklarimdan bu cıkarimlari nasil yapmayi becerebildiniz pes.

Ay sizin yazdıklarınızla konunun ne alakası var asıl ? Orta yere don asan, ev sahiplerine emrivaki yapan bir teyze kızı var burada siz kalkmışsınız yok biz kuzenlerimizle çok samimiydikte çocukken birlikte yatardıkta şimdi eşleri bu samimiyetinizden rahatsız olsa çok kırılırmışsınız da... Ne alaka yani konuyla allah aşkına ? Donları orta yere asmasını yanlış buluyorum diyorsunuz eee ? Çocukluk anılarınızdan bize ne o zaman. Polemiğe girmeyeceğim. O cümleyide fantezi anlamında demedim, had bilme anlamında dedim. İroniydi. Cümle içindeki mecazıda göremeyecek kadarsınız... Siz öyle anladıysanız o sizin sorununuz. Alakasız alakasız yazan sizsiniz gerçekten uğraşamayacağım.

Böyle denk geldi buraya serdim dedi. Aramız da 11 yaş olunca çok ta bir şey diyemiyorum. İnşallah 3 günü kaldı gidecek.
nasıl denk gelmıs anlayamadım
tam kulotlarını serecekken donları dıle gelıp benı buraya sermeee benı buraya serrrmee demıs de bır tek salonun peteklerımı uygun dusuvermıs
ne degısık ınsanlar var ya
dusunuyorumda
totomu orten bez parcasını ınsanlar neden gorsun bence gormesın
hepımız bılıyoruz suan herkesın totosunda var o kulot belkı de yok :KK70: bunu bılmek veya gostermek zorunda mıyız ?
degılız
neden gostermek ıcın ugrasırız ?

ben kuzenın sadece dusuncesız oldugunu dusunuyorum aklınıza bence baska bırsey gelmesın
dusuncesız ve dıkkatsız bırı oldugundan davranısları ,herseyı batmıs sıze ...oturması kalkmasını bılmıyordur araya kaçan pıjamaları ortalarda kulotları gozunuzun onunde dantellı ıc camasırları yanı bunları yazarken bıle gozumun onune manzaralar geldı evet rahatsız olmakta haklısınız ama cok pasifsiniz'' benden 11 yas buyuk buraya uygun gordum dedı bırsey dıyemedım'' dıyorsunuz
ne mana ?
ev sızın bız boyle ortalara camasırlar sermıyoruz uyudugun odaya serermısın dersınız sermezse kaldırır sepete koyarsınız sadece camasır degıl oturdugunuz odada kıyafetlerın petek ustunde durması hem ısı enerjı kaybı hem toz ceker hem goruntu kırlılıgı ne gerek var
mısafır eve uymak zorunda kendı evınde ıster avızeye assın ısterse kapıya assın

Ay sizin yazdıklarınızla konunun ne alakası var asıl ? Orta yere don asan, ev sahiplerine emrivaki yapan bir teyze kızı var burada siz kalkmışsınız yok biz kuzenlerimizle çok samimiydikte çocukken birlikte yatardıkta şimdi eşleri bu samimiyetinizden rahatsız olsa çok kırılırmışsınız da... Ne alaka yani konuyla allah aşkına ? Donları orta yere asmasını yanlış buluyorum diyorsunuz eee ? Çocukluk anılarınızdan bize ne o zaman. Polemiğe girmeyeceğim. O cümleyide fantezi anlamında demedim, had bilme anlamında dedim. İroniydi. Cümle içindeki mecazıda göremeyecek kadarsınız... Siz öyle anladıysanız o sizin sorununuz. Alakasız alakasız yazan sizsiniz gerçekten uğraşamayacağım.

Konu sahibinin anlattigi kuzen kişisi ben onun kardesi sayilirim birsey olmaz dedigi icin. Bende bizde kuzenlerimizle kardes gibi büyüdük ama salonuma kimse camasirinin asmasini istemem dedim . Mecaz farkli birsey terbiye sınırinı aşmak farkli birsey. sizin yaptiginiz terbiye sınırını aşmak

Back