Böyle denk geldi buraya serdim dedi. Aramız da 11 yaş olunca çok ta bir şey diyemiyorum. İnşallah 3 günü kaldı gidecek.
nasıl denk gelmıs anlayamadım
tam kulotlarını serecekken donları dıle gelıp benı buraya sermeee benı buraya serrrmee demıs de bır tek salonun peteklerımı uygun dusuvermıs
ne degısık ınsanlar var ya
dusunuyorumda
totomu orten bez parcasını ınsanlar neden gorsun bence gormesın
hepımız bılıyoruz suan herkesın totosunda var o kulot belkı de yok
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bunu bılmek veya gostermek zorunda mıyız ?
degılız
neden gostermek ıcın ugrasırız ?
ben kuzenın sadece dusuncesız oldugunu dusunuyorum aklınıza bence baska bırsey gelmesın
dusuncesız ve dıkkatsız bırı oldugundan davranısları ,herseyı batmıs sıze ...oturması kalkmasını bılmıyordur araya kaçan pıjamaları ortalarda kulotları gozunuzun onunde dantellı ıc camasırları yanı bunları yazarken bıle gozumun onune manzaralar geldı evet rahatsız olmakta haklısınız ama cok pasifsiniz'' benden 11 yas buyuk buraya uygun gordum dedı bırsey dıyemedım'' dıyorsunuz
ne mana ?
ev sızın bız boyle ortalara camasırlar sermıyoruz uyudugun odaya serermısın dersınız sermezse kaldırır sepete koyarsınız sadece camasır degıl oturdugunuz odada kıyafetlerın petek ustunde durması hem ısı enerjı kaybı hem toz ceker hem goruntu kırlılıgı ne gerek var
mısafır eve uymak zorunda kendı evınde ıster avızeye assın ısterse kapıya assın