Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Bu kadinin adamda gozu yoktur ama yine de iyi niyetli gelmedi bana, ariza cikartmaya, kiskirtmaya yer ariyor bildigin. Biz kardeşiz, bakk ne kadar yakiniz diye mokunu cikara cikara gosteriş yapmaya calisiyor belkide.

İnsan dalginla oturma odasinin ortasina asmiş olsa bile uyarilinca laftan anlar, toplar. Bunda o da yok, net kotu niyet.
gece gece aklıma Barış Manço nun hala kızı Zehra şarkısı geldi bu konu yüzünden

Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Kalorifer üstünde herhangi bir şey kurutmak son derece sağlıksız bir durum.Hadi saglıgı geçtik gözümü tırmalar estetik değil yani. Bir de kuzenimin oldugu kadar kuzen eşinin de evi orası cok da rahat davranmamak gerek odasındakı petege koymalı.

Pijamanın altına g-sting giysin izi belli olmaz ya da hic giymesin oh mis.

Kuzenin poposuna bakma ihtiyacı neden duydunuz bu ayrıca bi başlık altında incelenmeli tabi.

Bu arada yaş bilgisi verme sebebi neydi? Burada bi subliminal mesaj mı var acaba?

Korona zamanı misafir ağırlamak mı ? cidden koronadan korkmuyor musunuz ? tabi yaşayan anlar sadece siz devam misafir ağırlamaya.
İkinci olarak Oturma odasında yaptığı yanlış bu kadar rahat olması kocanızı geçtim sizi rahatsız eder yani hijyenik değil ve külotu pijamadan belli oluyorsa ne yapsın ? kocanıza güvenmiyorsanız boşanın yani akrabalar sonuçta kocanızın akrabasına o gözle baktığını nerden çıkardınız ki ?

gece gece aklıma Barış Manço nun hala kızı Zehra şarkısı geldi bu konu yüzünden
Ben yeni evlendiğimde kayınvalidem kayınpederime dayımın oğlu diye sesleniyordu. Bunu ilk duyduğumda acayip şaşırmıştım. evlenmeden önce eşimin anne babasının dayı-hala çocuğu olduğunu bilmiyordum.
Hani artık evlenmişsin üzerinden 40 sene geçmiş ama dayı oğlu demek kadının hoşuna gidiyor resmen. Bunlar da var.

Ben olsam sert bir dille kuzeni uyarırdım.
Baktım kurallara uymuyor.
Evden gitmesi için her şeyi yapardım :D

Ya boşver zaten kalacağı iki gün. Evde çamaşır askılığı varsa onu verin ona assın kaloriferin üstü hijyenik olmaz. Dayımın oğlunun iç çamaşırını görsem de bir şey hissetmem yani. Çamaşır altı üstü. Eşofmandan iç çamaşırı belli olması konusunda da şaşırdım. Ona mı dikkat ettiniz yav? Kuzen kırk yılda bir geliyorsa sonuçta eşinizin ablası sayılır, güzel bağlar kurmaya çalışın bence.

Elinde iç çamaşırı yıkayan insanlara acayip ayar oluyorum ne iğrenç şey 60 dereceyi görmeden temizlenir mi hiç. Bu açıdan çok haklısınız eldivenle toplamak lazım petekleri çamaşır suyuna bassın konu sahibi 😂

Bu yorumu okuyunca kendimden tiksindim yav. Bizim köyde çamaşır makinesi yok :D Her şeyi elde yıkıyoruz. Ben gene iç çamaşırlarını kaynar sulu leğende bekletiyorum ama. Neyse henüz mantar filan olmadım.

Valla haklısınız ben de rahatsız olurdum ki eşimin halasının kızı eşime karşı çok samimi vs davranışları vardı rahatsız oldum ha bu arada çok kuzeni var ama bir tek onun hareketlerine gıcık olmuştum sonradan öğrendim ki çocukluğundan beri kocama aşıkmış ve bu kadın evli boyunca çocuğu var yani kardeş mardeş yalan kuzenler arasında ben inanmıyorum şahsen

İç çamaşırları ayıp olduğundan değil de çirkin olduğu için asılmaz bence. Ben kendi çamaşırımı salona asmam mesela. Ayrı bir odada kuruturum. Ayıp değil de biraz patavatsızca geldi bana. Biz senin donunu seyretmek istiyor muyuz bakalım?

netten benzer çamaşır fotosu atsanıza

benim aklıma alt çamaşırı deyince bu geliyor

1607934168328.png

bu da dış giyim olan bikini

1607934226403.png

erkek kuzenim ile plaja gider tatile giderim ve dış giyim olarak adlandırılan bikini altını giyerim

evde ise külot olarak attığım fotodakini giyerim, bu pijamamdan belli olunca mı sorun oluyor

ben de sevmem beyaz tişört altına kırmızı sutyen şeklindeki giyimi ama konu sahibi çamaşır izi demiş

netten benzer çamaşır fotosu atsanıza

benim aklıma alt çamaşırı deyince bu geliyor

Eki Görüntüle 2739653

bu da dış giyim olan bikini

Eki Görüntüle 2739655

erkek kuzenim ile plaja gider tatile giderim ve dış giyim olarak adlandırılan bikini altını giyerim

evde ise külot olarak attığım fotodakini giyerim, bu pijamamdan belli olunca mı sorun oluyor

ben de sevmem beyaz tişört altına kırmızı sutyen şeklindeki giyimi ama konu sahibi çamaşır izi demiş
Bikini altı daha seksi 😂

Bende kuzenlerimi kardeşim gibi görürüm onlarda beni öyle görürler bu konuda hiç şüphem yok ama donlarımı da onların göreceği yere sermem kurusunlar diye. Bırakın kuzenlerimi abimin göreceği yere bile asmam, evet o benim abim görürse de bir şey olmaz ama edep diye de bir şey var bile isteye de gözünün önüne asmam.

Pof. 🤦🏻‍♀️ Kocan ipli don görünce hemen operasyona mı geçiyo? Hiç mi önemi yok akrabalık bağlarının? Ayıp sandığınız şeyler çok saçma.
Akrabalarımız sizin sexsi iç çamaşırlarınızı görüyor mu ?
Akrabalık bağı var diye iç çamaşırı görme zorunluluğumuz mu var ?

Bu yorumu okuyunca kendimden tiksindim yav. Bizim köyde çamaşır makinesi yok :KK70: Her şeyi elde yıkıyoruz. Ben gene iç çamaşırlarını kaynar sulu leğende bekletiyorum ama. Neyse henüz mantar filan olmadım.
Yok demek istediğim evde çamaşır makinesi olup da iç çamaşırını elde yıkayanlar içindi. Çamaşır makinesi olmayınca mecburen sanki bundan 100 yıl önce çamaşır makinesi mi vardı. Kaynar suda bekletince zaten temizlenir.
Kuzenimle annesi elde hacı şakirle yıkarlar iç çamaşırlarını ben hala anlamıyorum neden böyle bişey yaptıklarını. Hijyenik değil hiç. Süs gibi duruyor makine orada. Acayip kafalar. 😂

Kocanız görür ayıp olur diye değil, sizin düzenimizde salon petekleri üzerne çamaşır serilmez olarak söyleseydiniz daha net bir komut olurdu. Kıyafetleri için de açıkca rahatsız olduğunuzu söyleyin sizin eviniz sizin düzeniniz

Yemek vakti ben çıkıyorum herkese iyi forumlar. Bu arada herkes beni raportlasın lütfen fake konu açıyorum. Yarın giriş yapmayı denediğim de umarım yasaklı üye olurum.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım. Ben konu sahibiyim. Sanırım yönetim yanlış anlamış beni. Şuan üyeliğime giremiyorum çünkü talep üzerine hesap geçici olarak pasiftir diyor. Ben böyle bir talep de bulunmadım. Sadece eğer benim fake üye olduğumu veya konunun fake olduğunu düşünüyorsanız süresiz banlayın dedim. Süresiz banlanmadığıma göre fake olduğumu düşünmüyorsunuz. Üyeliğimi açtırmak için whatsaptan yazamayacağım. Hattım kocamın üstüne, ona bilgi veye mesaj gider diye korkuyorum. Bizim aile içi konularımızı niye internette yayınlıyorsun diyecektir. 2 hesap açmanın yasak olduğunu biliyorum ama maalesef başka çarem kalmadı. Umarım asıl üyeliğim açılır.

Back