- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
Ayip denen bişey vardır. İlla olayı niye saçma sapan şeylere getirir ki bu insanlar. Donunu heryere rahatça asan insan oraya buraya çıkarip bırakir da.. Te allahım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin anlattigi kuzen kişisi ben onun kardesi sayilirim birsey olmaz dedigi icin. Bende bizde kuzenlerimizle kardes gibi büyüdük ama salonuma kimse camasirinin asmasini istemem dedim . Mecaz farkli birsey terbiye sınırinı aşmak farkli birsey. sizin yaptiginiz terbiye sınırını aşmak
Ailede toplamda 34 kuzeniz (maşallah bize).Hep birlikte büyüdük. Bayramlarda tatillerde annelerimiz 4 5 yer yatagi atardi yerlere, kalem gibi enine kızlı erkekli sıralanıp yatar sabaha kadarda kıkırdamaktan uyuyamazdik.
Simdi çoğumuz evli . kimsenin digerine farkli gözle bakmak aklina gelmedi.
Evimin salonunda elbetteki kimsenin iç camasirlarini görmek istemem. Ama eşimin kuzeninin esofmanindan belli olan çamaşırinın izindende rahatsiz olmam, daha doğrusu dikkatimi bile çekmezdi.
Benimde eşimin kuzenleri bize gelir ,sarilır otururlar ,eskiyi konuşurlar .hic kıskanmak yada farkli bir niyet aklima gelmedi. Bende kuzenlerimle birlikteyken sariliriz, dans ederiz dügünlerde. Esleri rahatsiz olsa kırılırdım çok.
İlk yazdığınız yorum bu. Konu sahibinin kocasını kıskandığını, aralarında bir şey olur korkusu güttüğünü nereden çıkardınız ? Ben hiç öyle düşünmedim mesela. Evet iç çamaşırının tipine kadar eleştirmesi gereksiz bir detay olmuş ama bence asıl önemli olan kızın hadsizliği. Neyse o sizin düşünceniz tabiki, buda benim.
+1Şu kuzenlerden koca kıskanma olayı ne zaman bitecek acaba bu memlekette?
Pijamadan iç çamaşırının izi belli oluyorsa iç çamaşırsız giyinsin o zaman pijamayı. Bence şahane çözüm![]()
Tam bunları yazacaktım siz yazmışsınız. Benim gibiTamam kötü niyet yoktur da iç camasiri mahrem degilmidir ortalık yere asilmaz ki. Ben kendi oğlumun kızımın bile görmesini istemem yani kendi odamda kuruturum.
Düşünen yapan varmış dedim. Kötü niyet yoktur ama rahatsız olunurTamam kötü niyet yoktur da iç camasiri mahrem degilmidir ortalık yere asilmaz ki. Ben kendi oğlumun kızımın bile görmesini istemem yani kendi odamda kuruturum.
Bence bir daha buna benzer bir sey olursa sen direkt topla odasındaki peteğe ser. Bu şekilde daha doğru de... ya da hicbir sey deme... Sadece yap. Demek ki bilmiyor.Ben iç çamaşırlarımı ipe bile asmıyorken teyze kızının ortalık yerde kurutması normal mi. Biz oturma odasın da sabahtan akşama kadar oturuyoruz. Ayrıca kendisine verdiğimiz oda da petek var oraya asabilirdi. Bunu normal karşılayanları anlamıyorum.
Daha önceki konularinida okudum. Neyse fazla uzatmaya gerek yok
Ay ne alaka benim konularım hahaha ne bu şimdi sıkıştınız diye karalama kampanyası mıcidden size iyi eğlencelerr :)
Sizin konularinizdan bahseden kim. Konu sahibinin daha önce bu tarz bir konusuna denk gelmistim ayni kuzenle. Farkindaysaniz ben saygi cercevesini aşmıyorum. asıl karalatan ve eğlenen sizsiniz. Ayıp
Valla kim ne derse desin.. Kuzenidir kardeşidir falan.. Bende erkek kuzenlerimle iç içe büyüdüm gerçekten kardeş gibiyiz onlarla aynı odada uyurduk büyüyene kadar hala daha yakınız ama artık büyüdük.. Kardeşimdir yine ama ne iç çamaşırımı gösteririm onlara ne de iç çamaşırımı pijamamdan gösteririm.. Yani biraz dikkat ederim.. Adap diye birşey var..Ayrıca sizi dinlememesi falan bilinçli yaptığını gösterir bana göre.. Yani insan gamsız olur dikkat etmez ama bile bile de ne bileyim yani.. Çok çirkin.. Benim iç çamaşırımı kimse görmek zorunda değil.. Terbiyesiz bir kadınmış.. Ama izin veren sizsiniz ben rahatsız olduğum birşeye asla izin vermem evimde..Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Ensest değil ki bu, kuzen kuzene evlenen bi dünya insan var. Kardeş değil sonuçta. Konu sahibi gayet haklı rahatsız olmakta.ooo hemen iki don astı diye teyzesinin kızıyla aşna fişne yapacak yani.
enseste girer bu dedikleriniz, çok ayıp.
Ay hangi konu acaba özet gecseniz çok merak ettimEski konularınıza baktım fake misiniz acaba diye de. Pek değil gibisiniz. O teyze kızı bu teyze kızı mı