- 23 Ocak 2016
- 32.652
- 49.006
Ben de size katılıyorum 5 10 dk sevsin hadi neyse de benle yürüyüş yapıp eğlenmek varken başkasının çocuğuyla ilgilenirse orayı terkeder onu d*t gibi bırakırdım ordaKocasindan ilgi istemek icin belli yer zaman mekan mi var gityigi o hos yeri kocasiyla gezmek dolasmak isyemis o ara sevmedigi bir hatunun cocuguna dadilik yapsin diye oraya gitmemistir
Kendi kocaları yapsa cıngar çıkarırlar da bakma sen burada üyeleri linçlemek moda olmuş eşimin arkadaşı da ortak aktivitelerimizde kızımızla ilgilenir ama adam ailesinden çok kızımla ilgilense ben de yadırgarım yaniKadın haklı zaten,milletin tepkisini ben anlayamadım.Kızmış kocasına çok belli,ki birçok defa bu tarz şeyler yasadigini da ifade etmiş.Muhtemelen adam elin iyisi evin ayısı.Bu tarz tipler çok ve gerçek yani.
Aynen... Aslında robot olmadığımız için birikim oluyor, bazen istemediğimiz zaman patlıyoruz...Aslında küçük çocuğu kiskanmamis, haz etmediği kadın rahat rahat kahve içip sohbet ederken eşi cocukla ilgilendigi için yine karisiyla ilgilenmemis. Aslında kocasina yakınıyor ama üslup nahoş olduğu için hakliyken haksız duruma düştü.
Kadin hic bir sey yasayamadigini soylemis kukla boyle mi oluyor karisoyla bir paylasimi yokKocası o an istememiş, kocası çocukla oynamak istemiş, kocasının kadınla bir derdi yokmuş. Kukla mı bu adamlar her an her dakika karılarının emriyle hareket edecekler.
Kendisiyle hiç paylaşımı olmayan adamla evli kalmasın o zaman. Kavga edince ne oluyor adam aşka mı gelecek sanıyorsunuz? Daha çok uzaklaşacaklar.Kadin hic bir sey yasayamadigini soylemis kukla boyle mi oluyor karisoyla bir paylasimi yok
SOrun cozmek varken deli mi bosansin insan bir gun tak der o gun onun icin o gundurKendisiyle hiç paylaşımı olmayan adamla evli kalmasın o zaman. Kavga edince ne oluyor adam aşka mı gelecek sanıyorsunuz? Daha çok uzaklaşacaklar.
Siz sorunlarınızı kavga ederek mi çözüyorsunuz?SOrun cozmek varken deli mi bosansin insan bir gun tak der o gun onun icin o gundur
Kadin o ara kocacigim suan onceligin ben olsam daha guzel olmaz mi derdi de artik bardak dolmus yeter ya hu demisSiz sorunlarınızı kavga ederek mi çözüyorsunuz?
Çocuğu mu kıskandınız? Saka herhalde bu.Kızlar çıldırmak üzereyim. Bugün eşim ve ortaklarıyla beraberdik. Ortaklarının birinin eşi sonradan görme. Kadını sevmiyorum ve eşim biliyor. Bugün bize sonradan dahil oldular. Onlar gelmeden diğer eşle birlikte oyun parkuruna yürüyüşe çıktık ve çok eğlendim gezerken.eşimi oyun parkuruna gelmesi ve eğlenceli vakit geçirmek için birsürü tatlı mesaj attım. Tamam gelicem dedi. O sırada sevmediğim kadının çocuğuyla oynuyormuş. Gittim yanlarına hadi gidelim dedim eşime. Bu çocuğunu da kucaklayıp onu da götürmeye kalktı. Emanet çocuk bırak dediğim halde dinlemedi. Annesi oturup kahvesini içerken kocam çocuk baktı onu bana tercih ederek. Bu yüzden çok şiddetli kavga ettik resmen benimle vakit geçirmek istemiyor yalnız kalmıyor artık çok yoruldum. Bunun gibi birsürü örnek verebilirim. Eşimle vakit geçirmek istemem suçmuş gibi beni suçlamaya başladı. Haksız mıyım nerede yanlış yapıyorum
Birey olamamış insanlar evlenince böyle oluyor, çoluk çocuğu çekememeler saçma sapan tripler,sosyal ortamda başkasıyla vakit geçirmeye bile tahammül edememeler evet ben onun sahibi oldum havaları amann çok toksikKocasından ilgi istemek için 15726 kişinin olduğu ortamda adamın keyifle çocukla oynadığı anı mı bulmuş? Hayır yine haklı olmazdı.
Ayrıca kavga ederek kim istediği ilgiyi alabilir ki?
Adamın sizden neden köşe bucak kaçtığı o kadar belli ki. El kadar çocuktan nefret edecek, elinizden gelse hınç almaya kalkacak kadar nasıl bu kadar fesat olabiliyorsunuz, nasıl böyle gözünüz dönüyor? Kötülük paçalardan aktığı için soğumuştur gayet de haklı.Kocam bakıcı değil yalnız tasmalı köpek olmasını tercih ederim