- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
Kim bana çocuk itelemeye kalksa (ki çocuklarla oyalanmaktan , oyun kurmaktan zevk alıyorum, ama iki kez güzel zaman geçirdik diye bana dadanmalarindan, annelerinin beni oyun ablası gibi görüp başıma salmalarindan nefret ediyorum) "yaşım xy , her akşam bir çocukla oyalanmak isteseydim zaten kendi cocugumu dogururdum' diyorum. Yaşım xy çünkü bu yıllardır yaşadığım bir problem:) bazı anneler çok meraklı çocuğunu bakan birinin başına atmaya.
Bence sen de buna benzer bir argüman bul. Ya da 'cocugunu 19 yaşında kız bırakırsan bunlar olur iste' de, elini eteğini cek çocuklardan.
Sen bakıcı misin? Benim bir tanıdığım bir haftalık tatile bakıcısını da getirtti, beş yıldızlı otelde bir de bakıcıya oda tuttu (kızı ile kaldi), gittikleri her yerde ne yapıyorlarsa tabii ki bakıcı da yaptı, yetmedi bir de yatılı kaldığı için normal haftalığından daha fazla bir para verdi.
Senin ablan maşallah alemin akıllısı. Yazlık babadan, bakım bacıdan iki cocuguyla bedava tatil yapıp bir de onu bunu eleştiriyor. En sinir olduğum insan tipi. Yerinde olsam gündüz canım isterse bir iki oyun oynarım, ama bakiciliklarini üstlenmem,hatta denize vs giderim
alkış alkış.