Kocamın metresi bana aşık oldu, ne yapayım?

Ne kadar duyarli bi uye..
Kiz noldu pompali düdüklü konuşurken bi anda sosyal mesaj vermeye basladin?

sen bugun ki sisme bebek basliklarindan buraya geldin anlasilan.. sansasyon yaratmak icin yanlis yere yazmissin.. aile evlilik degilde bdv'de yazmaliydin bunu o zaman belki bekledigin kadar tepki gorurdun g*tun goge ererdi.. Terbiyesiz herif

sen bugun ki sisme bebek basliklarindan buraya geldin anlasilan.. sansasyon yaratmak icin yanlis yere yazmissin.. aile evlilik degilde bdv'de yazmaliydin bunu o zaman belki bekledigin kadar tepki gorurdun g*tun goge ererdi.. Terbiyesiz herif
Umdugunu bulamayan uyenin hazin sonu.. Bakin bu bi dramdir

Sevgiye aç kalmış kırgın yüreğimin kanaya kanaya kuruduğunu yazıp ne kadar acı çektiğimi mi anlatsaydım?

Evleneli iki ay olmuşken aldatılan bir kadının hayal kırıklıklarını sayfa sayfa yazıp tüm ağırlığıyla çöken şerefimin altında kalmış gururumun can çekişmelerine şahit olmanızı mı isteseydim?

Gururumu kurtarmak için öfkemi dışa salmış, yaşadığı ızdırabı unutmak için başka bir hayat kurmanın hayaline kapılmış küçük bir salak kız olduğumu unutmaya çalışarak kelimelerime yüklediğim büyük küfürleri anlamayan kadınlardan yardım istediğim için mi utanayım şimdi?

Söyleyin ablalarım, ne yapayım?

ya sen cidden kadinlar boyle kucuk emrah gibi konusuyor mu saniyorsun? anladim hic kiz arkadasin olmamis.. yokluk boyle bisi demek ki

Geliyo geliyo senin ipini çekecek olan kişi geliyo az kaldı aradım ben şimdi. Dur bak daha neler olacak çok heyecanlı

Kufur etmemek icin sana kendimi zor tutuyorum bi defol git griz3kali misn azginlign basina mi vurdu neyse sisme bebek al rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…