Kocamın metresi bana aşık oldu, ne yapayım?

Birinin dramı başkalarının eğlencesi oluyor işte.

Beni edepsiz dilim yüzünden dışladınız ama sadece derdimi içimdeki öfkeyle anlatmak istemiştim.

Neyse, canınız sağolsun ablalarım.
yürü lenn, kim kimle dalga geçio.. 5 gram aklınla bizi mi yiyosun burda

Ya elimde çocukla elin Amerikanyasında mal gibi kalırsam? Ya bu kız beni amerikanya gavuristanlarında terk eyleyip bir köşeciğe atarsa?

Ayrılmadan önce kocamın servetinin de yarısını alayım mı? Ne diyorsunuz kızlar?

Ya kızlar,
siz niye kendi hayatlarınızda olması mümkün görünmeyen başka başka radikal yaşamların sıradan dramlarını inanılmaz buluyorsunuz?

Ufkunuz mu dar, dünyanın merkezinde mi olduğunu düşünüyorsunuz yoksa kimseye saygınız mı yok?

Ali Ağaoğlu'nun, resmi nikahlı karısı bir köşede oturup haberleri, magazin programlarını seyrederken adam magazin programına çıkıp canlı yayında, 25 yaşından büyük kız benim yatağıma giremez deyip metreslerini boy boy sıraya diziyor da hepiniz elinizde çekirdek bu programları seyredip inanıyorsunuz da, benim şurada küçücük bir dramım mı size inanılmaz geliyor?

Allahaşkına kızlar ya?

Adı üstünde o Ali Ağaoğlu..

evet zaten başka hiç işimiz gücümüz kalmadı ali ağaoğlunun metreslerini elimizde çekirdekle izliyoduk..pes yani..senin mantığına şaşayım ben

Allah ağlatmasın ablalarım. Siz yine gülün bana, bu bacınız, bu mağdur, yalnız, kimsesiz, çaresiz, sudan çıkmış balık kadar şaşkın ve cahil kardeşiniz, derdini kimseye anlatamıyor, kimseciklere çareler soramıyor diye geldi ayağınıza yüzünü sürdü, siz de alay ettiniz, siz de vurdunuz tekmeyi.

Sizin o alaycı, o duygusuz, o kaba saba, öküz adamlardan, o çocuklarının dertlerini dinlemeyen anlayışsız ebeveynlerden ne farkınız kaldı?

Ben şimdi kime gidip anlatayım bu derdi?

Sıcak ilginizin, şefkatli kollarınızın arasında annesine saçını okşatan küçük bir kız çocuğunun güvenle yoğrulmuş huzurunu bulurum diye umdum ama ancak üçün birini buldum.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…