- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi ZariflerPrensesiMerve
git tabii..Kocamın ortağı var, çok yakışıklı bir adam, onun da gözü bende.
Ona mı gitsem?
ne kadar azdıysa konu sahibi...
yürü lenn, kim kimle dalga geçio.. 5 gram aklınla bizi mi yiyosun burdaBirinin dramı başkalarının eğlencesi oluyor işte.
Beni edepsiz dilim yüzünden dışladınız ama sadece derdimi içimdeki öfkeyle anlatmak istemiştim.
Neyse, canınız sağolsun ablalarım.
defol git diyoruz... GerizekalıııYa elimde çocukla elin Amerikanyasında mal gibi kalırsam? Ya bu kız beni amerikanya gavuristanlarında terk eyleyip bir köşeciğe atarsa?
Ayrılmadan önce kocamın servetinin de yarısını alayım mı? Ne diyorsunuz kızlar?
yarısını mı? saçmalamaYa elimde çocukla elin Amerikanyasında mal gibi kalırsam? Ya bu kız beni amerikanya gavuristanlarında terk eyleyip bir köşeciğe atarsa?
Evlendikten sonra ki kazanç ortak oluyor zaten :)Ya elimde çocukla elin Amerikanyasında mal gibi kalırsam? Ya bu kız beni amerikanya gavuristanlarında terk eyleyip bir köşeciğe atarsa?
bir daha geri dönmeyeceğine yemin et :)Ya elimde çocukla elin Amerikanyasında mal gibi kalırsam? Ya bu kız beni amerikanya gavuristanlarında terk eyleyip bir köşeciğe atarsa?
Adı üstünde o Ali Ağaoğlu..Ya kızlar,
siz niye kendi hayatlarınızda olması mümkün görünmeyen başka başka radikal yaşamların sıradan dramlarını inanılmaz buluyorsunuz?
Ufkunuz mu dar, dünyanın merkezinde mi olduğunu düşünüyorsunuz yoksa kimseye saygınız mı yok?
Ali Ağaoğlu'nun, resmi nikahlı karısı bir köşede oturup haberleri, magazin programlarını seyrederken adam magazin programına çıkıp canlı yayında, 25 yaşından büyük kız benim yatağıma giremez deyip metreslerini boy boy sıraya diziyor da hepiniz elinizde çekirdek bu programları seyredip inanıyorsunuz da, benim şurada küçücük bir dramım mı size inanılmaz geliyor?
Allahaşkına kızlar ya?
evet zaten başka hiç işimiz gücümüz kalmadı ali ağaoğlunun metreslerini elimizde çekirdekle izliyoduk..pes yani..senin mantığına şaşayım benYa kızlar,
siz niye kendi hayatlarınızda olması mümkün görünmeyen başka başka radikal yaşamların sıradan dramlarını inanılmaz buluyorsunuz?
Ufkunuz mu dar, dünyanın merkezinde mi olduğunu düşünüyorsunuz yoksa kimseye saygınız mı yok?
Ali Ağaoğlu'nun, resmi nikahlı karısı bir köşede oturup haberleri, magazin programlarını seyrederken adam magazin programına çıkıp canlı yayında, 25 yaşından büyük kız benim yatağıma giremez deyip metreslerini boy boy sıraya diziyor da hepiniz elinizde çekirdek bu programları seyredip inanıyorsunuz da, benim şurada küçücük bir dramım mı size inanılmaz geliyor?
Allahaşkına kızlar ya?