Kocamın metresi bana aşık oldu, ne yapayım?

Ya ablacım, "o Ali Ağaoğlu" ne demek?

Nasıl bi savunma bu?
Savunma değil cicim, biz sana sayfalardır kuma olarak getir kaliforniyaya uç diyoruz zaten. Ama bunları yaparken kendini Ali Ağaoğlu işe kıyaslama gözünü seveyim. Bak şuan ara o metresi midir santimetresi midir alsın uçak biletlerini kocana sürpriz olur hem ne şiş yanar ne kebap

e fikir verioruz da dinlemiosun ki guzelim..
bak bu grup olayını duşun se

Ya arkadaş,

Birisi de çıkıp, yuvanı bozma, aptal olma, kocanı bırakma, gül gibi kocan var, zengin, yakışıklı, karizmatik, aygır gibi adam, başkası mı yesin bu adamı, demez mi?

Ya, siz benim mutsuzluğumu mu istiyorsunuz?

e fikir verioruz da dinlemiosun ki guzelim..
bak bu grup olayını duşun se

Daha önce hiç grup yapmadım ve gruba karşıyım.

Bence çok çirkin bir şey ve grup dediğimiz şey erkeklerin egosunu tatmin edip, kadınları ezmeleri için icat edilmiş bir format.

Bence gerçekten aşık olan adam, yatakta karısından başka kadını istemez.

Sadece sizden farklı bir dil kullandığı için bir kadını öteleyip dışladınız, şimdi de hesabını silip siteden atacaksınız.

Demek ki, sizin içinizdeki kadınlar, ancak sizin gibilere tahammül edebiliyor, ancak sizin gibileri seviyor, ancak sizin gibilerle empati kurabiliyor.

Ama unutmayın, siz de başka kadınlar için, "başka" sınız ve bir gün de o başka kadınlar sizin ipinizi çekip kocanızı elinizden alacaklar.

Teşekkürler.

Of ekşi ile onediodaki azmislar buraya gelms . He evladim he

Fanteziye gellllll

kasıklarıma kadar titreyip, kızın adını sayıklamamak için kendimi zor tuttum.

Bence K Kazen abi senin fotolarini paylassin alnindaki sivilceleri ve yeni cikmaya baslayan biyiklsrini merak ettim cok

Ablalarım,
Dilim için özür dilerim,

Yazarken sinirden tutamadım kendimi. O yaşadıklarım aklıma geldikçe, iki senedir çektiğim üzüntünün ağırlığı yeniden yüreğime çökünce, öfkeyle biraz argoya sardım.

Aslında terbiyeli bir kızım. Yapmazdım böyle şeyler ama...

Özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…