Kocamın metresi bana aşık oldu, ne yapayım?

Geliyo geliyo senin ipini çekecek olan kişi geliyo az kaldı aradım ben şimdi. Dur bak daha neler olacak çok heyecanlı:p

Ablam, sen neyin heyecanını yaşıyorsun?

Moderatör gelip hesabımı silecek? Buna mı heyecanlanıyorsun? Hayatındaki en büyük heyecan, kadınlar forumunda gıcık olduğun hesabı sildirtmek mi?

Vay arkadaş.

Ben de sandım ki, burada derdime deva olacak yüce gönüller, yarama merhem sürecek nice zekalar çıkacak...

Sizin durumunuz benden betermiş.

Hayatındaki en büyük heyecan, kadınlar forumunda gıcık olduğun hesabı sildirtmek mi?
al iste basladi kezban yakistirmalar.. bizim hic degilse birbirimize faydamiz var.. burda fake konu acinca sen ne anliyorsun? umarim senin ismini soyadini 7 sulaleni resmini herseyini ortaya sererler ..
ondan sonra eksi'de boyle gecer baslik: bizim uyemiz degildir!

Moderatör gelip hesabımı silecek? Buna mı heyecanlanıyorsun? Hayatındaki en büyük heyecan, kadınlar forumunda gıcık olduğun hesabı sildirtmek mi?

Vay arkadaş.

Ben de sandım ki, burada derdime deva olacak yüce gönüller, yarama merhem sürecek nice zekalar çıkacak...

Yok moderatör gelip üyeliğinizi silecek diye heyecanlanmiyorlar.
Site sahibimiz K Kazen sizin ad soyad ve resimlerinizi ekler bizde hep beraber ona yorum yaparız. Tüm heyecan bundan yanlış anlamayın. .

Vay arkadaş.

Yok evladım daha fazlası olacak hesap sildirtmekle yetinemeyiz.. Sen yenisin bilmezsin

Vay arkadaş.

Senin de hayatindaki en buyuk heyecan, yeni ogrendigin biseksuel, findik got gibi kelimeleri cumle icinde kurmayi basarabilmek heralde. Senin icin buyuk basari aslinda.

Yok moderatör gelip üyeliğinizi silecek diye heyecanlanmiyorlar.
Site sahibimiz K Kazen sizin ad soyad ve resimlerinizi ekler bizde hep beraber ona yorum yaparız. Tüm heyecan bundan yanlış anlamayın. .

Aynen aynen zaten bugun aksam cagiracakti mune abla kazeni :KK71: oglanla brnm herifi. Erkenden uyuttum :KK70: ekşini kacirmamak icim:KK70:

Ablalarım, korkutuyorsunuz beni.
Kocam var, ailem var, anam var, babam var, çoluğum çocuğum var, size dert yandım diye beni linç mi edeceksiniz?

Vay ben nerelere düştüm. Keranelere düşsem daha iyiymiş. Vay başıma gelenler.

Vay arkadaş.

aaa niye öyle dedın ki..
ben sana kocanın ortagıyla evlen dedım
hiç ona cevap vermedın bile.

soruna cevap verenler var ama sen polemık derdındesın :KK53:

Kocam var, ailem var, anam var, babam var, çoluğum çocuğum var, size dert yandım diye beni linç mi edeceksiniz?

tillilili aheyy aheyyy diye agit yakman kalmisti onu da yap bari :KK70:
boyle bisey yapinca sonuclarina katlanacaksin bacim:KK45:

Daha önce hiç grup yapmadım ve gruba karşıyım.

Bence çok çirkin bir şey ve grup dediğimiz şey erkeklerin egosunu tatmin edip, kadınları ezmeleri için icat edilmiş bir format.

Bence gerçekten aşık olan adam, yatakta karısından başka kadını istemez.
Buna çirkin deyip, kocanın metresiyle Kaliforniyaya kaçmayı düşünmek nasıl bir kafa gerektiriyor acep?

Yok öyle acındırma hatta cehennemin dibine yol göründü sana

X