- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- Konu Sahibi ZariflerPrensesiMerve
Sonunu aşk romani gibi baglamis, onu öpmüs kasiklarina kadar titremis, tabirlere bak ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa aygır gibi herifi unutmuşsunAyy aksam aksam ne guldum
Findik göt
Edepsiz fakemiz eksiktibakk bakk dili bozulmuş, pardonn deyoo hahaaa
hahaaa, ayyy bayılazaammm..Birinin dramı başkalarının eğlencesi oluyor işte.
Beni edepsiz dilim yüzünden dışladınız ama sadece derdimi içimdeki öfkeyle anlatmak istemiştim.
Neyse, canınız sağolsun ablalarım.
Sonunu aşk romani gibi baglamis, onu öpmüs kasiklarina kadar titremis, tabirlere bak ya
fındık popoluyu napcan...dilim biraz bozuldu bu kız yüzünden... ben de kendimden utandım şimdi.
yaaa ciddi yorum yaptıydım amaa, bak kırılıomm..Birinin dramı başkalarının eğlencesi oluyor işte.
Beni edepsiz dilim yüzünden dışladınız ama sadece derdimi içimdeki öfkeyle anlatmak istemiştim.
Neyse, canınız sağolsun ablalarım.
He kocamdan baska herkese yürürüm diyosunKocamın ortağı var, çok yakışıklı bir adam, onun da gözü bende.
Ona mı gitsem?
aha grup a uye sayısı arttı.. 4 lu grup yapın sizKocamın ortağı var, çok yakışıklı bir adam, onun da gözü bende.
Ona mı gitsem?
Kocanla konuş, ikisini de kuma olarak getir bence. Özgür bir ülkede yaşıyoruz sonuçta..Kocamın ortağı var, çok yakışıklı bir adam, onun da gözü bende.
Ona mı gitsem?
Kime vereceğine karar verKocamın ortağı var, çok yakışıklı bir adam, onun da gözü bende.
Ona mı gitsem?
Kocamın ortağı var, çok yakışıklı bir adam, onun da gözü bende.
Ona mı gitsem?
tabirlere bak senpompalamak, düdüklemek, fındık g.tler
güllerr...
ne kadar azdıysa konu sahibi...tabirlere bak sen