- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
-
Siz kendinizden biliyorsunuzdur işi sayfamdan uzak durun3 kişi bir dağda alkol alıyorsa kesin sevişmiştir diyen zihniyetin yorumu. Busunuz işte. Boşuna ahlaklıyım nutukları çekmeyin. Biliyoruz hepimiz ahlaktan bahsedenlerin nasıl ahlaksız oldugunu.
Kesinlikle katılıyorum kimse değişmez değiştirmeye kalkışmak da saçmalık,en doğrusu evlenmeden kararını vermekHiç oyle ortama girmediyseniz çok şey kacirmişsiniz.Eglenceli oluyor baya.
Arkadaslarimla kampa, denize gittik alkol de aldik illa sevişilecek diye bir şey yok.
Ha ama İlla sevişmemiş diye bir şey de yok orasi ayri neyse.
Ama ben eşimin "çok" yakin "samimi" kiz arkadaşi olmasini istemem. :)))
Cozum olarak öyle olanlarla başlamadim zaten. Hem bir ilişkiye başlayip hatta evlilik yoluna girip işin sonlarina doğru da arkadaşini sil diye kavga etmek pek mantikli değil.
Bence bu ilişkiyi gözden geçirin evlenince daha çok çikmaza gireceksiniz daha çok farkliliklar ortaya çikacak.Ben görücü usulü tanıştım ama o da benimle bu şekilde tanışmak istedi yinede görüşlerimize saygısız olmayı gerektirmez bu en azından hayatım seni şüpheye sokacak hicbirsey yok demesi ve o güveni bir şekilde vermesi lazimdi kavga etmemesi lazimdi
Bak bu durumlardan isteyen herkes rahatsız olabilir,kişiye normal gelmeyebilir konu sahibi hatta cinsellik yaşadıklarını düşünüyor ama evlenmekte ve mutlu olacağında çok ısrarlı, insanlar ona bu kişiyle evlendiginde mutlu olmayacağını söylüyor ama o ısrarla nişanlısının anlayışlı davranması gerektiğini ve mutlu olacaklarını söylüyor....mesele rahatsız olması değil tamamen zıt olduğu bir hayat görüşüne sahip biriyle evlenmekte ısrar etmesi, bak sen bunlardan rahatsız olduğun için ayrilmissin, ben olsam ben de istemezdim belki ama ısrarla kimseyi değiştirmeye çalışmazdimBenim eski erkek arkadaşımın böyle kankası vardı kız sevgilisinden ayrılmış bunu aramış bende git görüş yazık kafası dağılsın falan dedim yani benim için bu tarz normal arkadaşlık sorun değil ama sonrasında üzerinden aylar geçtikten sonra telefonuna baktım kızla sürekli bebeğim ,minik kuşum falan hitabetler sonrasında hikayesine çok güzel olmuşsun iştr keşke beraber spor yapsak seni öyle bir çalıştırırdım ki bilmem ne . Beraber yurtdışına çıkalım( ikisi) yazmış en son dedim ki onunla olmak istiyorsan gidebilirsin neden benimle birliktesin yok benim arkadaşım erkek kankamdan farkı yok bilmem ne affetmedim ailesi üzerine yemin etti sonrasında toparlanmadı başka konudan bitirdim.
Konu sahibi de ben gibi Arkadaş olmasında sıkıntı görmemiş ama onu rahatsız eden şeyler olmuş işkillenmiş ben de bu durumdan rahatsız olmasını haklı görüyorum
Ama eşiniz tamam mesafe koydum diyip en son sen beni bunaltıyorsun, sıkıyorsun bana karışamazsınn falan diyip aranızda tartışma çıkarabilir. Bu tarz anlaşmazlıklar varsa detaylı oturup konuşun derim
O zaman el ele göz göze fotoğraf da cekinsin yarın bir gün kocamın koynuna da girsin normal diyelim umarım sende evlenince ya da evli misin bilmiyorum kocana hatunları ellerinle sunarsin nasıl olsa normal olabilir demi ?Doğru. Mağarada yetişmiş birini alacağına. hshsh
Muhafazakarsınız sözde ama iftiradan da geri kalmıyorsunuz. Kim bilir kız, hakkında böyle salladığını duysa ne söylerdi? Gözünle bir şey gördüysen amenna ama okuduğuma göre tamamen kuruntu. Yazık. Üstelik normal arkadaş da değil küçüklükten beri eğitim hayatları da dahil beraber büyümüşler. O kızla olmak istese çoktan olurdu. Çocukluk arkadaşı işte. Mağarada havalar nasıl
"O kim ki" olsaydi eğer, size gore bu denli ahlaksız bir adamla evlenmezdiniz. Yetişmemiş, büyümemişsiniz. Evlenip neler neler göreceksiniz. Ne ziyan çocuklar yetiştireceksiniz. Yazık olacak.Yok Rihanna olmadığımı biliyorum da firtlatmamasi için çok mu güzel olmak lazım anlayamadım kimse kimseye yüzük firlatamaz hanımefendi! zaten o kim ki fırlatacak demek istiyorum??
Niye öyle bir şey yapsın arkadaşı işte. Sen adamı paketle evde öylece dursun. Bu kafayla gidersen aldatılırsın söyleyeyim. Örneğin bir yaya ne kadar baskı uygularsan o kadar uzağa fırlar. İnsan da öyledir.O zaman el ele göz göze fotoğraf da cekinsin yarın bir gün kocamın koynuna da girsin normal diyelim umarım sende evlenince ya da evli misin bilmiyorum kocana hatunları ellerinle sunarsin nasıl olsa normal olabilir demi ?
Alakasi yok siz saygi göstermiyorsunuz evlilik sonrasi kesin fildir fildir burundan getireceksin adami belli. Bak ortak yönleriniz yok anladigim kadariyla zorla oldurmaya calisma. Hazir görücü usulu iken ayrilinHaklısınız birbirimizi değiştirmeye çalışmıyoruz zaten sadece düşünce yapılarımıza saygı göstermemiz gerekiyor öyle bir arkadaşlık ortamı bana değil kimseye normal geleceğini sanmıyorum bir gün o da normal olmadığını farkeder umarım.
doğru yolu bulması icin dua etmeyin bence, bulursa bekar kalirsiniz.Umarım fakat saygıdan anladığınız şeyin zihniyeti benim midemi bulandiriyor ins kocam olcak kişi doğru yolu bulur
Kocasını memnun edecekmişim lafa bak. Nasil bir bağ kurma bu?Akıllarına gelen hep artı 18
E ne yapalım ? Senin normalin bu olabilir ama bana göre en az konu sahibinin normali kadar gereksiz. Eşim olacak kişi biriyle arama mesafe koymami istiyorsa ve bende sorgulamadan karşı tarafı tutuyorsam orda hata vardır bana göre. Iki aşırı uçta olmak zorunda değilsinizKonuya da 3.mesajım olacak taramalı tüfek gibi ama sinirlendim yahu. Ki biz öyle alkol alan ortam gezen insanlar da değiliz ama bizim de bi sosyal hayatımız var. Eşten önce de sonra da. Şu tavrın bana gösterildiğini düşündüm baya baya cinlerim tepeme çıkıyor. Hayatımın her döneminde yakın erkek arkadaşlarım oldu. Eşim de bunu biliyordu ta en başından. Bana artık az mı görüşen dese hop derim yani. Benim erkek arkadaşlarım bulunuğum şehre gelse benden önce eşim gider karşılar kalacak yer arama sakın bizde kalacaksın der. Aynı şey benim için de geçerli.
Hep aklına +18 gelmesi normal değil tedavi ol.O zaman el ele göz göze fotoğraf da cekinsin yarın bir gün kocamın koynuna da girsin normal diyelim umarım sende evlenince ya da evli misin bilmiyorum kocana hatunları ellerinle sunarsin nasıl olsa normal olabilir demi ?
Hangisi hakaret yazın ben de bileyim. Israrla dediğim dedik, bildiğim doğru, ben ne istersem o diyorsunuz. Sizinki tercih değil, karşındakine kendi düşünceni empoze etme. Neyi tercih ediyorsunuz da ben saygısızlık yapıyorum bilmek isterim. Nedir tercihiniz? Ben ve iki erkek arkadaşım kampa gitmek istiyoruz derseniz buna çok saygı duyarım mesela. Kime ne? Ama, ben doğru bulmuyorum asla gitmem gidilmesini de kabul etmem demek tercih değil ki. Her gelen yanlış düşündüğünüzü yazıyor, bazıları güzellikle ikna etmeye çalışıyor ama siz herkese atarlanıyorsunuz. Herkes yanlış siz doğru.Cehalet size göre neyi ifade ediyor cidden komiksiniz ya bu görüşlere saygıdan bahsedip insanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor acaba tercihlere saygı duymaktan bahsedip en büyük saygısızlığı siz yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?