Kocamın kız arkadaşı olsun istemiyorum

3 kişi bir dağda alkol alıyorsa kesin sevişmiştir diyen zihniyetin yorumu. Busunuz işte. Boşuna ahlaklıyım nutukları çekmeyin. Biliyoruz hepimiz ahlaktan bahsedenlerin nasıl ahlaksız oldugunu.
Siz kendinizden biliyorsunuzdur işi sayfamdan uzak durun

Kesinlikle katılıyorum kimse değişmez değiştirmeye kalkışmak da saçmalık,en doğrusu evlenmeden kararını vermek

Bence bu ilişkiyi gözden geçirin evlenince daha çok çikmaza gireceksiniz daha çok farkliliklar ortaya çikacak.

Bak bu durumlardan isteyen herkes rahatsız olabilir,kişiye normal gelmeyebilir konu sahibi hatta cinsellik yaşadıklarını düşünüyor ama evlenmekte ve mutlu olacağında çok ısrarlı, insanlar ona bu kişiyle evlendiginde mutlu olmayacağını söylüyor ama o ısrarla nişanlısının anlayışlı davranması gerektiğini ve mutlu olacaklarını söylüyor....mesele rahatsız olması değil tamamen zıt olduğu bir hayat görüşüne sahip biriyle evlenmekte ısrar etmesi, bak sen bunlardan rahatsız olduğun için ayrilmissin, ben olsam ben de istemezdim belki ama ısrarla kimseyi değiştirmeye çalışmazdim

O zaman el ele göz göze fotoğraf da cekinsin yarın bir gün kocamın koynuna da girsin normal diyelim umarım sende evlenince ya da evli misin bilmiyorum kocana hatunları ellerinle sunarsin nasıl olsa normal olabilir demi ?

Yok Rihanna olmadığımı biliyorum da firtlatmamasi için çok mu güzel olmak lazım anlayamadım kimse kimseye yüzük firlatamaz hanımefendi! zaten o kim ki fırlatacak demek istiyorum??
"O kim ki" olsaydi eğer, size gore bu denli ahlaksız bir adamla evlenmezdiniz. Yetişmemiş, büyümemişsiniz. Evlenip neler neler göreceksiniz. Ne ziyan çocuklar yetiştireceksiniz. Yazık olacak.

O zaman el ele göz göze fotoğraf da cekinsin yarın bir gün kocamın koynuna da girsin normal diyelim umarım sende evlenince ya da evli misin bilmiyorum kocana hatunları ellerinle sunarsin nasıl olsa normal olabilir demi ?
Niye öyle bir şey yapsın arkadaşı işte. Sen adamı paketle evde öylece dursun. Bu kafayla gidersen aldatılırsın söyleyeyim. Örneğin bir yaya ne kadar baskı uygularsan o kadar uzağa fırlar. İnsan da öyledir.
Benim erkek arkadaşımın aynı senin bahsettiğin gibi çocukluk arkadaşı var. Kızla da tanıştım. Mağarada yetişmediğim için aklıma bunlar sevişiyor gelmedi. Benim samimi arkadaşlarım da var, iş arkadaslarimdan da samimi olduklarım var sevişmiyoruz. Kafaya bak yaa Korkunçsun korrrkunç.

Alakasi yok siz saygi göstermiyorsunuz evlilik sonrasi kesin fildir fildir burundan getireceksin adami belli. Bak ortak yönleriniz yok anladigim kadariyla zorla oldurmaya calisma. Hazir görücü usulu iken ayrilin bu arada kocan degil suanlik resmi nikahiniz yok belirteyim.

E ne yapalım ? Senin normalin bu olabilir ama bana göre en az konu sahibinin normali kadar gereksiz. Eşim olacak kişi biriyle arama mesafe koymami istiyorsa ve bende sorgulamadan karşı tarafı tutuyorsam orda hata vardır bana göre. Iki aşırı uçta olmak zorunda değilsiniz

Hep aklına +18 gelmesi normal değil tedavi ol.

Niye kendiniz gibi biriyle evlenmek yerine onu yapmasın bunu yapmasın diyeceğiniz ve günün sonunda da umursamayıp istediği gibi yaşayacak biriyle evleniyorsunuz? Evleneceğiniz insan içinde aynı şey geçerli. Neden görücü usulü sizinle evleniyor? Kendi gibi ortak noktaları olan birini tercih etmiyor? İkinizde normal gelmediniz bana.

Sırf ailelerin gönlü olsun diye yapılacak, saçma sapan bir evlilik sizi bekliyor. Ve bunu gayet bilerek de devam ediyorsunuz. Akıl fikir diliyorum ikinize de.

Daha önce hiç tatmadığınız bir hayat tarzı hakkında ön yargıya sahip olacağınıza gelecekte eşiniz olacak adama ayak uydurunda ilerde o gruba dahil olup beraber kamplara gidin kocanızla kampta kendiniz sevişin. Siz alkol alıp takılanlar sevişir diyorsunuz hacı hoca takılanlar daha sapık diyen zihniyetede saygı gösterir misiniz? Nasıl böyle kalıplara giriyorsunuz anlamıyorum kaç senelik arkadaşını insan neden silsin sırf evleniyor diye sizin olmadığı için arkadaşı olan insanları yadırgamayın.

Son düzenleme:
İkiniz çok farklısınız, birbirinize gire değilsiniz. Bir de görücü usulü ile tanışmışsınız. Neden başlayıp devam ettirdiniz ilişkiyi anlamadım.
İnsanların kamp yapması tabiki normal. Ama mesela bende bu durumdan rahatsız olabilirdim. Burada okuduğum o kadar konudan sonra herkesten her şeyi beklet duruma geldim çünkü. Kimseye güvenmez oldum. Kızla bir sürü samimi fotoğrafları varmış, yan yana da samimilermiş ben sevgilimin karşı cinsle bu kadar yakın olmasını istemezdim, ateşle barut yan yana gelmez. Arkadaş olsalarda bir süre sonra birbirlerine bir şey hissedebilirler. Ama bir yandan da gerçekten sadece iyi arkadaş olabilirler, bir durum yoktur. Gerek yok, ben kafamda kuracağıma hiç böyle biriyle ilişkiye başlamam. Siz neden bu kadar farklılığa rağmen devam ediyorsunuz? Kaldı ki diğer konuda ne ailesi ne de nişanlınız içine sinmiyordu. Evlenince değişeceğini sanmayın. Aynı kalacak adam. Mutsuzsunuz, aklınızda soru işaretleri varsa ayrılın. Boşanmaktan iyidir.
Hadi siz evdeki aile baskısından kaçmak istiyorsunuz anladım adam neden kabul ediyor bu farklılıklara rağmen bu evliliği anlamadım. Tuhaf. Bu beni daha çok işkillendirirdi mesela.

2 gündür sitede alkol alanlara seks işçisi gözüyle bakılıyor. Ne yiyip ne içiyorsunuz yahu, alkollü ortamda illa cinsellik de olurmuş oymuş buymuş. Siz almıyor olabilirsiniz öyle ortamlara girmiyor olabilirsiniz ama girmediğiniz ortamı da kerhane gibi anlatmasanız keşke

Hangisi hakaret yazın ben de bileyim. Israrla dediğim dedik, bildiğim doğru, ben ne istersem o diyorsunuz. Sizinki tercih değil, karşındakine kendi düşünceni empoze etme. Neyi tercih ediyorsunuz da ben saygısızlık yapıyorum bilmek isterim. Nedir tercihiniz? Ben ve iki erkek arkadaşım kampa gitmek istiyoruz derseniz buna çok saygı duyarım mesela. Kime ne? Ama, ben doğru bulmuyorum asla gitmem gidilmesini de kabul etmem demek tercih değil ki. Her gelen yanlış düşündüğünüzü yazıyor, bazıları güzellikle ikna etmeye çalışıyor ama siz herkese atarlanıyorsunuz. Herkes yanlış siz doğru.

Fiziksel veya ruhsal olarak kimseye zarar vermeyen her tercihe saygı duyarım. Herkes bir kez geliyor hayata ve nasıl istiyorsa öyle yaşasın. Benim bu yaz 16 yaşına girecek kızım var, onu da öyle yetiştirdim. Kimseyi yargılama, değiştirmeye çalışma, kendi fikrini empoze etme. Karşındaki işine geliyorsa ne ala, işine gelmiyorsa arkadaşlığını veya ilişkini bitirmen gerekir dedim.

Elinize kılıcı almış sağlı sollu savurarak geziyorsunuz. Keskin sirke küpüne zarar bize ne sizin evlilik hayatınızdan. Konu açtınız akıl istediniz biz de verdik. Hayat sizin hayatınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…