Kocamın kız arkadaşı olsun istemiyorum

bir de benim boyle bir durumum oldu .ben hic iskillenmedim kiz zaten evliydi .aile dostumuzun oglu arkadasimin abisi .ulan bo tanistik adam evlenelim diye tutturdu yakisikli akademisyen cocuk .icime sinmedi salladim aceleci diye
meger kizla fuckbuddymis .kizin kocasi yakalamis bunlari bosanip ikisi evlendi beni de allah korumus

Umarım fakat saygıdan anladığınız şeyin zihniyeti benim midemi bulandiriyor ins kocam olcak kişi doğru yolu bulur

Ahlak gözünüzle görmediğiniz bir konuda insanlara günahkar yaftası yapıştırmamaktır. Hoş gözünüzle görseniz bile yapıştıramazsınız. Kimse Allah olmaya kalkmasın. Bu yalnızca Allah'ın yapacağı bir şey.

İki erkekle alkol almanın günahsa bizim günahımız olmadığını, sözüm ona ahlaksızlıksa da sizi ilgilendirmediğini söylüyorum. Kimsiniz de o kadını yargılıyorsunuz? Size ne? Sizin icin bu kadar tersse, bunu normal gören adamla hem de görücü usulüyle niçin evleniyorsunuz?

Görücü usulü, aşk yok, sevgi yok, ortak bazı değerler üzerine yapılmış bir anlaşma gibidir.

Sizinle taban tabana zıt bu adamla niye evleniyorsunuz? Neleri cezbediyor sizi? Bunlara içinizde samimi cevaplar verebiliyorsunuzdur umarım.

Köylü kadınını küçümsemedim. O sizin aşağılık psikolojinizden gelen hissiyat.

Yüzük atacak adam anasının karnından doğmadı mı dedi? Sanki bana Rihanna hanım abla. Yüzük atacak adam doğmamış ama bdv'ye gelip konu açmışım nıpıcım bu kızla diye djdjdkslsmababha

O gördüğün kişi de benim kimsenin bana üzülmesine ihtiyacım yok zorlu bir hayat yaşadım ve evlilik yolundayim hiçbir haksızlığa da boyun egmedigimi iyi biliyorum

Umarım fakat saygıdan anladığınız şeyin zihniyeti benim midemi bulandiriyor ins kocam olcak kişi doğru yolu bulur
Zaten daha fazla yazmama kararı aldım yoksa bu hamile halimle yüzümü tırnaklayacağım. Evlenme kardeşim o zaman madem sana ters. Bi acayipsiniz yemin ediyorum ya. Hem evlilik diye yırtınan tiplersiniz hem de insanların özel hayatlarına zart diye girebilecek kadar cüretkarsınız. Sonra da burada miyavlıyorsunuz zihniyet ahlak midem kalktı vs diye. Sizin için kimse değişmek zorunda değil. Evlilik de kölelik değil. Beğenmiyorsanız, çıkarın yüzüğü basit.

Bence evlenmeyin çünkü burada yazılanı okuyunca bile uyumlu degilsiniz beraber mutlu Bi evlilik yaşamanız için senin tamamen herşeye okey diyen biri olman gerekiyor kendini hiçe sayman lazım çünkü bu çocuk keyfine hayatını yaşamaya devam edecek sen de evde bekleyen karısı anasının vs gelini olacaksın yani sen sürekli ona yapma diyeceksin o yapacak görünen köy kılavuz istemez demişler neden hala devam ediyorsun ki boz bu işi kendine göre birini bul kimse degişmez herkes kendine göre olanla evlenmeli ileride degişir diye düşünerek evlilik yaparsan sonu hüsran olur dünyadaki tek erkek o değil sonuçta

Bana göre yanlış ama size göre doğru olan bu madem en başta kendi doğrunuza göre birini bulacaktınız. Siz bulduğunuz kişiyi kendi doğrunuza uyarlamaya çalışıyorsunuz. Erkek arkadaşınız belli ki size uygun bir insan değil. Şimdi susup evlendikten sonra burada yazdığınız gibi kocamın koz arkadaşı olmasın derseniz yaptığınız iki yüzlülük olur. Size uymuyor madem ayrılın. Yaşamadığınız için bilmiyorsunuz bari iftira atmayın. Her karşı cins arkadaşı olan alkol alınca birbiriyle sevişmiyor

Aşağılık zihniyet derken bile karşıdakini aşağılamaktan keyif alan o psikolojiye giren sizsiniz belli o kafayı siz yaşıyorsunuz sizin beni neyle itham etmeye hakkınız var sizene ? Bir metne dayanarak birbirimizden çok farklı olduğumuzu nerden cikardin en azından yoruma bakarak öyle olduğunu düşünüyorum deseydiniz saygı duyardım ahlaksızlık varsa sizi değil beni ilgilendirir zaten sizene elalemin kocam olcak adamın ahlaksızlığını niye savunuyorsunuz ben memnun edemezsem siz mi ediceksiniz gidin kendi anormalliğinizi başka yerde savunun

Evlenme yaşına gelmiş birlerler görmüş geçirmiş birini size ters geliyor diye değiştiremezsiniz değişmezler ben size söyleyim açıkça,değişse de mutlu olmaz 15 yolluk bir arkadaş bu size uymuyorsa sizin sorununuz ayrılmak sizin tercihiniz olur ama bende olsam arkadaşlığımı bitirmezdim

Olur söylerim gitsin sizin gibi aydın fikirli birini alsin
Doğru. Mağarada yetişmiş birini alacağına. hshsh
Muhafazakarsınız sözde ama iftiradan da geri kalmıyorsunuz. Kim bilir kız, hakkında böyle salladığını duysa ne söylerdi? Gözünle bir şey gördüysen amenna ama okuduğuma göre tamamen kuruntu. Yazık. Üstelik normal arkadaş da değil küçüklükten beri eğitim hayatları da dahil beraber büyümüşler. O kızla olmak istese çoktan olurdu. Çocukluk arkadaşı işte. Mağarada havalar nasıl

Hiç oyle ortama girmediyseniz çok şey kacirmişsiniz. Eglenceli oluyor baya.
Arkadaslarimla kampa, denize gittik alkol de aldik illa sevişilecek diye bir şey yok.
Ha ama İlla sevişmemiş diye bir şey de yok orasi ayri neyse.

Ama ben eşimin "çok" yakin "samimi" kiz arkadaşi olmasini istemem. :)))
Cozum olarak öyle olanlarla başlamadim zaten. Hem bir ilişkiye başlayip hatta evlilik yoluna girip işin sonlarina doğru da arkadaşini sil diye kavga etmek pek mantikli değil.

ben memnun edemezsem siz mi ediceksiniz
3 kişi bir dağda alkol alıyorsa kesin sevişmiştir diyen zihniyetin yorumu. Busunuz işte. Boşuna ahlaklıyım nutukları çekmeyin. Biliyoruz hepimiz ahlaktan bahsedenlerin nasıl ahlaksız oldugunu.

Olurdu da adı ustunde görücü usulü çok mantık çerçevesinde yapılmadı aniden gelişti ve oldu
Göz göre göre mutsuz bir evliliğe doğru gidiyorsunuz. İnanın bu kız arkadaş konusu en küçük sorununuz. Görücü usulünde insanlar özellikle kendi hayat görüşlerine uygun insanlarla görüşürler. Kendi icinde bir mantığı vardır. Ben görücü usulüne de kendi içerisinde bu mantık dolayısıyla saygı duyarım. Ama sizinki kusura bakmayın ama çok yanlış.

3 kişi bir dağda alkol alıyorsa kesin sevişmiştir diyen zihniyetin yorumu. Busunuz işte. Boşuna ahlaklıyım nutukları çekmeyin. Biliyoruz hepimiz ahlaktan bahsedenlerin nasıl ahlaksız oldugunu.
Akıllarına gelen hep artı 18

Yüzük atacak adam anasının karnından doğmadı mı dedi? Sanki bana Rihanna hanım abla. Yüzük atacak adam doğmamış ama bdv'ye gelip konu açmışım nıpıcım bu kızla diye djdjdkslsmababha
Yok Rihanna olmadığımı biliyorum da firtlatmamasi için çok mu güzel olmak lazım anlayamadım kimse kimseye yüzük firlatamaz hanımefendi! zaten o kim ki fırlatacak demek istiyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…