- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
-
Haklısınız birbirimizi değiştirmeye çalışmıyoruz zaten sadece düşünce yapılarımıza saygı göstermemiz gerekiyor öyle bir arkadaşlık ortamı bana değil kimseye normal geleceğini sanmıyorum bir gün o da normal olmadığını farkeder umarım.Siz bu adamla neden evleniyorsunuz ki?
Ahlak anlayışınız farklı, hayata bakışınız farklı, arkadaşlık anlayışınız farklı..
Ortak ne gördünüz de evlenmeye karar verdiniz?
Görücü usulü hem de. Yani gayet de mantığınızı öne koyup böyle biri bana uymaz diyip ayrılma zamanı siz ne yaptınız?
Adam hep böyleymiş önce evliliğe he diyip de sonra o bana uymaz bu bana uymaz diyip darlamayın adamı. Size uymuyorsa evlenmeyeceksiniz bu kadar!
O zaman evlenip birbirinizin başını yakmayın.Değiştirmeye çalışmadım fakat bana yanlış gelen şeyler var onun için de bana karşı yanlış gelen şeyleri var anlayışlı olmamız gerektiğini düşünüyorum ahlak olarak bakış açılarımızın farklı olduğunu farketmemiz biraz zaman aldı herkesin karşı cinsten arkadaşı olabilir fakat bana göre bu tarz olmamalı.
O kadar doğru söylemişsiniz ki yorum yapamadım
Asıl arkadaşlık karşı tarafın size mesafe koymadan sizin ona mesafe koyduğunuz arkadaşlık türüdür bence dedikoduya mahal verecek hiçbir şey yapmamak lazım.Ne kadar iftiracısınız ya. Ben de en yakın erkek arkadaşımla alkol alırım samimi konuşurum. Ama bu adamla görüşmeyeceksin diyen olursa da devam etmem. Ne münasebet. Benim aklım yok mu? Bu benim arkadaşımla yattığımı göstermez. Saygısızlık etmeyin
Onunla evlenirsem mutsuz olacağımı düşünmüyorum sadece rahatsız olduğum bir durumdan bahsettim.Yorum yapma da git nişanı at.
mutlu bir evlilik mi istiyorsun, toplumda evli portresini göstermek mi?
Bana geliyor diyorum hala kimseye gelmez diyorsunuz.Haklısınız birbirimizi değiştirmeye çalışmıyoruz zaten sadece düşünce yapılarımıza saygı göstermemiz gerekiyor öyle bir arkadaşlık ortamı bana değil kimseye normal geleceğini sanmıyorum bir gün o da normal olmadığını farkeder umarım.
Değiştirmeye çalışmadım fakat bana yanlış gelen şeyler var onun için de bana karşı yanlış gelen şeyleri var anlayışlı olmamız gerektiğini düşünüyorum ahlak olarak bakış açılarımızın farklı olduğunu farketmemiz biraz zaman aldı herkesin karşı cinsten arkadaşı olabilir fakat bana göre bu tarz olmamalı.
Hayır çok yanlış düşünüyorsunuz. Evlilikte karşılıklı tolere edilebilecek şeyler vardır evet. Ama sizinki bunlardan birisi değil. Siz tamamen farklı hayat yaşamazsını istiyorsunuz o kişiden.Haklısınız birbirimizi değiştirmeye çalışmıyoruz zaten sadece düşünce yapılarımıza saygı göstermemiz gerekiyor öyle bir arkadaşlık ortamı bana değil kimseye normal geleceğini sanmıyorum bir gün o da normal olmadığını farkeder umarım.
Dedikodu yapanın terbiyesidir o. Biz birbirimizi bildikten sonra iki üç boşboğazı takmıyoruz.Asıl arkadaşlık karşı tarafın size mesafe koymadan sizin ona mesafe koyduğunuz arkadaşlık türüdür bence dedikoduya mahal verecek hiçbir şey yapmamak lazım.
Onunla evlenirsem mutsuz olacağımı düşünmüyorum sadece rahatsız olduğum bir durumdan bahsettim.
Haklısınız birbirimizi değiştirmeye çalışmıyoruz zaten sadece düşünce yapılarımıza saygı göstermemiz gerekiyor öyle bir arkadaşlık ortamı bana değil kimseye normal geleceğini sanmıyorum bir gün o da normal olmadığını farkeder umarım.
Keşke fakat bu kız dışında başka beni rahatsiz edecek birşeyini görmedimKeşke düğün noktasına gelmeden bu konuyu iyice çözmeye çalışsaydınız. Siz bu adamın hayatını bilerek evlilik yoluna girmişsiniz.İleride iş yerinde de farklı arkadaş ortamında da sizi rahatsız edecek davranışlar olabilir.
Kaç yaşındasınız 18 falan mı?Onunla evlenirsem mutsuz olacağımı düşünmüyorum sadece rahatsız olduğum bir durumdan bahsettim.
İleride çocuğunuz olduğunda görürsünüz.Keşke fakat bu kız dışında başka beni rahatsiz edecek birşeyini görmedim
Ben görücü usulü tanıştım ama o da benimle bu şekilde tanışmak istedi yinede görüşlerimize saygısız olmayı gerektirmez bu en azından hayatım seni şüpheye sokacak hicbirsey yok demesi ve o güveni bir şekilde vermesi lazimdi kavga etmemesi lazimdiAlkollü ortamların hepsinde kesinlikle cinsellik olmaz hanımefendi. Yanlış düşünüyorsunuz. Ki 15 yıllık arkadaşıymış. Görücü usulü tanışıp evlenmeye kalkan da sizsiniz. Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da etmeyeceksiniz. İnsanların hayatlarına sonradan müdahil olup bu şekilde darlamamalısınız bence. Hayat görüşünüz de aynı değilmiş zaten. Şimdiden neresinden tutarsanız orasından elinizde kalan bir ilişki.
Çok komiksiniz.Keşke fakat bu kız dışında başka beni rahatsiz edecek birşeyini görmedim
Hepsinde illa cinsellik olmaz ya da illa olmasi için illa kamp ortamı da gerektirmez değil görücü usulü biriyle konuşmak erkek arkadaşım da olsa böyle bir ortama girse huzursuz olurdumAlkollü ortamların hepsinde kesinlikle cinsellik olmaz hanımefendi. Yanlış düşünüyorsunuz. Ki 15 yıllık arkadaşıymış. Görücü usulü tanışıp evlenmeye kalkan da sizsiniz. Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da etmeyeceksiniz. İnsanların hayatlarına sonradan müdahil olup bu şekilde darlamamalısınız bence. Hayat görüşünüz de aynı değilmiş zaten. Şimdiden neresinden tutarsanız orasından elinizde kalan bir ilişki.
Siz de ona saygılı değilsiniz, yaşam tarzına, düşüncesine, o da size değil. Alkol alınan ortamda kesinlikle seks olacağını düşünen bir insansınız siz zaten güven duyamazsınız da. Siz evlilik değil, ayağına pranga taktığınız bir eş istiyorsunuz bence.Ben görücü usulü tanıştım ama o da benimle bu şekilde tanışmak istedi yinede görüşlerimize saygısız olmayı gerektirmez bu en azından hayatım seni şüpheye sokacak hicbirsey yok demesi ve o güveni bir şekilde vermesi lazimdi kavga etmemesi lazimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?