Normal karsilamazKonu sahibinin boyle bir kankasi olsa esi ne der acep? Esi de normal karsiliyorsa demek ki dogru bir evlilik olmamis.
Normal karsilamazo kadar uzun boylu deil o yapamaz o bir kadin
Hem bizim gibi medeniyetten uzak insanlar ne anlar
Aa enteresan, ne şanslısınız.
Biz dört kişi yatakta yatarken babalarını özellikle iter çocuklarım bize ya da anneme dokunma o bizim diye mesela
Bebek arabası sürerken bile annem sürsün nidaları vardır vs vs.
Valla savunuyorum, sonuna kadar.
Samimi bir insanım, sevdiğim kişileri cinsiyet olarak görmem aksinden de haz etmem.
Dekolte de severim, bütün tshirtlerim bile göğüs dekolteleridir, evime gece geleni bile o tshirtle karşılarım, eğilirim de bağdaş da kurarım, yanına da oturum, ayrıca muhabbete de girerim, sarılır öperim de vedalaşırken ya da karşılaştığımda, beğendiğim bir kılığını da överim, hoş olmuşsun da derim.
Daha sayarım da neyse.
Bunları yapmayanlar bana tuhaf geliyor, sanki bir duyguyu bastırıyor gibi.
Hiç bu açıdan düşündünüz mü?
bir kaç sayfa okudum kimse kocana laf etmemiş ,1 kişi hariç
bence sen once kocana dikkat et ,
Herkese çok ama çok teşekkür ederim bu kadar kısa sürede bu kadar yardım alabileceğimi düşünmüyordum.. genel görüş konuşmadan mesafe koyarak görüşmeyi bitirmek şekline.. dediklerinize uyacağım.. olmadı iç sesimi dinleyip kızla direk konuşacağım
Belki de doğru .. belki benim özgüven eksikliğim var bunu da düşünüyorum olabildiğince yargısız yaklaşmaya çalışıyorum ama rahatsız olduğum kesin sadece. Düşündükçe aklıma geliyor..bi keresinde eşimle aram bozulmuştu ağlayarak kıza telf.açmıştım eşimle tartıştık diye..beni görüşmeye çağırdı maden eşim böyle davranıyor burak girsin ayrılırsın olur biter sen de insansın gibilerinden sözler sarfetmişti..peki bunlar da mı masum?
Benim adamda geri kafali neydek biz milattan önceden kalmisizBenim kocam da benim gibi geri kafali mesela bir sorun olmuyor o yuzden :) ben dekolteyle falan oturcam oyle misafir yaninda kocam morcivert bir renge burunur :) durduk yerde kocamin bir kankasi cikacak ben adami morciverte boyarim. Biz baya geri kalmisiz :)))
Bence kızdan size iş bulmasını da istemeyin, hatta iş bulursa kabul da etmeyin.
Davranışları görmeden çok yorum yapmak istemiyorum kimsenin günahını almamak için ama, hem iş için samimi olup hem de sonradan irtibatı kesmek birini kullanmak gibi oluyor bana göre.
Bir de bence bu konuyu eşinizle konuşun, sizin muhatabınız o çünkü.
Kuzucum ortada is mis de yok zaten :) konu sahibi arkadas cok iyi niyetli tertemiz kalmis :)
Adamin durduk yere kankasi cikmis insan kocasinin kankasini bilmez mi? Aniden ortaya cikan kankaya kocasiyla kavga edince gidip dert yanar mi? Samimiyet ilerleyince kiza kizmak yerine cok onceden kocasini sorgulamaz mi? Konu sarpasarmis:)
Sonuc kadin hala issiz kanka yatak odasini sorguluyor koca da oylece bakiyor :) ikisini de yolmustum :)
yakalım hepsini bunların bencefalan filan.
uzak durun.bu rahat tıplerı bılırım bızzat gordum.bır kişinin kocasında değil butun evlı adamlarla oyle.sonra karıları hakkında demediklerını bırakmazlar rekabete gırerler.başıma gelmedi ama evli adamlarla olan davranışlarını goruyorum dışarıdan.boylelerı asla uslanmaz.
Ben konunun sadece boşanmış bekar kadın ve kocamı kapacak algısı kısmına takıldım yalan yokHassasım malum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?