Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Sinir bozucu bi durum
Sabah sabah benim bile asabım bozuldu okurken
Yerinizde olsam kadına bir sekilde ulaşır bildiklerimi yüzüne vururum. Sonra yazışmaları ona gönderir
"Kocana göndermek de tek tuşa bakar."
Diye yazarım
Varsın tutussun paçaları onunda içini tuhaf korku ve endişeler sarsin.

Eşine gelince oda hiç masum değil karısını başka bi kadına şikayet eden adam adam değildir.(Benim icin)

Eşiniz kötü ama kadında iyi değil ,brnce eşinizi bu kadar bastığına göre bayağı bi flört etmişler,kadını da haklarım ben olsam ,bir daha kimsenin kocasına yatak hayatını anlatmaz

+1
Tamamen katılıyorum 👏👏

Cok uzuldum adiniza sabah sabah cok kizdim pis kocanıza 😡😡 mis gibi karilari varken baska kadinlara bakan kocalara akil fikir ver Allahim 🤲🤲

Konu sahibinin bosanacagini sanmiyorum. Bu ulkenin kadinlari sadece sikayet eder aglar zirlar. Sonra cinayete kurban gider. En iyi ihtimal de sinir hastasi olur, kocasi da yine kendisini suclar.

Pipi kutsaldir bu cografyada.
Koca, bulunmaz hint kumasidir.

Midem bulandi konusmalardan dolayi cok ahlaksizca ben olsam kadinin kocasina gonderirdim gorsunler dunyanin kac bucak oldugunu ondan sonra. Gondersene konu sahibi belki kocanida bir guzel dover adam karisinada artik ne yaparsa yapsin.

Ben yollarım net
Ne münasebet benim kocamla seks hayatını konuşur .bu ne demek?
Kadınlar sapıttı artık ya.haddini bildir
Kadına yaz bence sen kimsin ya de
Bide seni çekiştirmişler oturup yok artık
Bu iş ortamlarında zaten insanlar mesafelerini ayarlayamıyor ayıp ya ahlak dışı
Ben olsam ben de yollarım kocasına. Asla düşünmem. Onlar düşünsün.

Abla hep evi temizliyorsan kadın niye geliyor ayda bi. Sende calsyor musun yoksa onun durumu yetyor mu eve. Ve bence de alkol dahi yendi isenz bu da hal olur boşanma. Ama bu kadın keşke esinle aynı yerde calsmasa. Kadını aslında tehdit etmek lazım belki kocasıyla korkutursan uzak durur kocandan. Ahlaksız kadınlar böyle oldukça yuvamız sarslyo devamlı. Allah yardım etsin

Ayda bir gelen kadın, cam, kapı, mutfak, banyo duvarlarını, koltuk, halı siler. Dip köşe siler gider. Çalışan bir kadının bunları yapması için vakti yoktur. Oda haftada bir evini siler süpürür, wc yıkar, çamaşır yıkar, ütü yapar, yemek yapar vs. Yani tüm haftasonu dinlenmek yerine evine emek verir. Koca dediğin şahsiyette haftasonunu dinlenerek yada gezerek geçirir. Bak çocukları ve ihtiyaçlarını hiç katmadım bile. Çocukların haftasonu kursları vs. varsa, soluk soluğa kalıp biraz dinlenmek için pazartesiyi iple çeker. Hemen hemen her evde durum böyleyken bir kadına neden ayda bir evine kadın alıyorsun diye sorulmaz.
Karşı tarafta ki kadının evdeki kadına karşı, hiç bir gönül bağı, vefa borcu yoktur. Yani böyle bir durumun hesabını, karşıda ki kadına değil emek verdiğin, hayatını birleştirdiğin adama sorarsın. Ahlaksız, edepsiz kadınlar var evet ama ahlaksız erkek diye bir tanımda vardır. Öncelikle bunu kabul edin ve bu tarz bir durumda pipisi olduğu için herşeyi mübah saydığınız kocalarınızın kafasına sokun. Adamı ilahlaştırıp, bulunmaz hint kumaşı, paylaşılamayan erkek psikolojisinden çıkarırsanız her kadına cariyesi gözüyle bakmaz.

şok oldum eşiniz sizden soğumuş hatta bu ikisi bıraksanız yasak aşk yaşayacak!! bence hem eşinize hem de o kadına ağzının payını iyi bir verin.

siz o belaltı konuşmalarda kadının kendi eşinden bahsettiğine eminmisiniz? Konuşmanın öncesi yok mu yani ortasından başlamamış o konuşma sanki .seyahate de gittğinizi söylediniz.İçinize kurt düşürmek için söylemiyorum ama kocasıyla olan bir mevzu olduğuna dair bir emare yokki o konuşmada..

ben de konu sahibi kocasinin performansi yazmasa oyle bir cikarim yapmazdim bu metinle.

Tabi ki kadının eşine gönderirdim hemde büyüüük bir zevkle, durduğun hata

Kadın şuan hamile, direkt göndermek istiyorum aslında eşimde yapabilirim bilir söyledim çünkü gönderecem diye ama hamile diye göndermek istemiyorum

ben de konu sahibi kocasinin performansi yazmasa oyle bir cikarim yapmazdim bu metinle.

Ben mi çok saf düşündüm baştaki konuşmalara baktım normal işti. Ama eşim di mi görev gibi oluyor falan yazmış demez miydi görev gibi yaptık falan aldatmış olsa ben eşine yordum bu sebeple

Ben mi çok saf düşündüm baştaki konuşmalara baktım normal işti. Ama eşim di mi görev gibi oluyor falan yazmış demez miydi görev gibi yaptık falan aldatmış olsa ben eşine yordum bu sebeple

insanlar yazarken daha dikkatli olabilirler.
ben esime bile mustehcen bir konuda yaziyor olsam sansurlerim yazacagimi, yanlis birine gonderme ihtimaline karsi veya ekranda gozukme ihtimaline karsi.

X