Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Ya ben sizin önceki konularınızı okumuştum. Baya aklımda kalan bir üyesiniz. Cidden iyi niyetli bir insansınız. Neler çektiniz. Adam sarhoş olup duruyordu. Yanlış hatırlamıyorsam o kamuda çalışıyor siz özel sektörde calisiyordunuz baya yogundunuz. Yuh yani yaziklar olsun kocaniza. Gerçekten utanmaz hadsiz biriymiş.

Başlık masum kalmış konunun yanında. Oha afedersiniz. Bir kere net ayrılık sebebi, lamı cimi yok. Yok ayrılmam derseniz de hem eşiniz hem o kadını tehdit etmelisiniz. Kadının rahatlığa bak ya. Terbiyesiz pislikler.
Ya nasıl evden kovmaz da ne yapayım ben diye sorarsınız :kızgın:

Çünkü kadın tek suçlu
Kayırın gene şu erkek milletini
Beni bağlayan eşimdir haliyle hesabı eşime sorarım
Kayıtmadım merak etmeyin . Şu rezil kadını def etsin ona da gelcez .öncelik bu kadını önce defetmek sonra o adama da yapması gerekenler var merak etmeyin .nefret ederim tüm erkeklerden

Daha önceki konularinizda hep yazdim yine yazayim sizin kocanizda karakter yok sizde israrla artik motivasyonunuz ne biliyorum böyle bir tipi adam demicem çünkü adam olan eşinin muhabbetini yapmaz rezillik bu
O kadina gelince kesinlike eşine gönderirdim yazismalari madem o cesarete sahip göstersin kendini o paçoz herifide tek celsede boşarım boşa kürek çekiyorsunuz emin olun.

Yani nasıl yenilip yutulur ki bu laflar?
Çalışan bir kadına nasıl yatıyor denilebilir. Ki ev hanımına söylenmez. Herkesin iş tanımı farklı..

Sizi bilemem ama ben bunu hazmedemezdim. O evlilik devam etse bile normal bir evlilik olmazdı.
Dolayısıyla yaşanan şey evlilik olmayacağı için sonuç boşanma olurdu..

Karaktersiz bir kocam var diye düşünmek mi? Boşandım demek mi?

Eşiniz iş arkadaşı ile arkadaştan öte bence. Resmen kadına yanaşmak için sizi kötülemiş kadın da az degil. Seviyesiz yazışmalar , sizi kötülemes,i kadının kocasını kötülemesi, bu ikisi bir müddet sonra hem kocasını hem sizi aldatabilirlerdi. Ama eşiniz bu kadınla olmasa bile bir başkası ile aynı halti yer kusura bakmayın o potensiyel var dikkat edin gözünüz üstünde olsun...

Valla ben olsam kocasına yollar kocamıda boşardım. Benim kocamla yatak muhabbeti yapabilen ve dedikodumu yapan kadına zerre acımam. Konuşmalar masumsa kocası birşey demez zaten. Elinizdekiler çok temiz boşanma nedeni ve güven sarsıcı haraket kanuna göre. Ama boşanmayacaksanızda daha fazla bu konuda yüz göz olmadan kapatın. Zira ortalığı karıştırıp sonra o adamla evli kalmak ona bu konuda daha fazla cesaret vermekten başka bir işe yaramaz. Şimdi burda size, boşanmayacaksanda iyice gözünü korkut falan diyecekler ama bence bu yanlış bir hareket, çünkü yapılanı aldatma ya da boşanma nedeni olarak gösterip ortalığı yıktıktan sonra o adamın koynuna girmeye devam etmek adamda sadece bu kadın ne yaparsam yapayım beni boşamaz inancını oluşturur. Boşanmayacaksanız olay büyümeden kapatın. Göz dağı vermek amaçlı boşanma sözünü ağzına almak, adama yaptığı hareketin ağırlığı ile ilgili nutuklar çekip o adamla devam etmek daha yanlış ve evliliği yıpratan şeyler çünkü. Ayrıca ben bu konulardan biraz anlıyorsam, kocanızla o kadın arasında sadece lakayıt bir arkadaşlık yok. Hiçbir evli kadın bir mesai arkadaşına ne kadar lakayıt ve kendini bilmezde olsa, ilişkileri yakında olsa bu şekilde cinsel hayatını anlatmaz. Eşinizle arasında cinsel olarak birşeyler yaşanmış bence.

Bu konuşmalar bana hiç masum gelmedi. Benim bir sürü erkek is arkadasim oldu. Kimin haddine evliliğim hakkında yorum yapmak. Veya ben neden "ayyy mutsuz evli kadin" imaji ciziyim. Ikisi de son derece hatali

Altmış küsür çalışanın olduğu yerde yanım yörem erkek çalışan. Çoğunu da uzun yıllardır tanırım. Hatta bazen abi, kanka, hacı diye konuşurum.
Ama hayatımda bunun %0,05 i kadar laubali olmamışımdır..

Evliliğiniz büyük yara almış maalesef.
Önceden de alkol konusu varmış yani maalesef adam sağlam karakterli olmadığı o zaman da belliymiş.
Ben her ikisini de affedemezdim,evliliği yürütemezdim,hayırlısı olsun sizin için inşallah.

Ne çirkin konuşmalar kadin gece kalkıp esiyle sex yaptığını anlatıyor hemde erkek is arkadaşına,biz kadınlar arasinda bile bunu demeyiz gece kalktik diye, eşiniz size camis diyor, yine bisey yapmıyor yatıyor oyle diyor terbiyesiz . Eşiniz fırsat vermiş kadini cesaretlendirmiş bu konuşmayı yapabildigine göre, bunlar yenilir yutulur seyler değil,siz apayrı bir mücadele veriyorsunuz ama değecek bir erkeğe mi hic sanmıyorum . Özürle filan unutulacak bisey değil bu konuşmalar.

Abla hep evi temizliyorsan kadın niye geliyor ayda bi. Sende calsyor musun yoksa onun durumu yetyor mu eve. Ve bence de alkol dahi yendi isenz bu da hal olur boşanma. Ama bu kadın keşke esinle aynı yerde calsmasa. Kadını aslında tehdit etmek lazım belki kocasıyla korkutursan uzak durur kocandan. Ahlaksız kadınlar böyle oldukça yuvamız sarslyo devamlı. Allah yardım etsin

sen gerçek misin?

Diğer konularınızı okumadım ama bu bile boşanma için bence yeterli bir sebep adam size Camış demiş kimbilir daha bilmediğiniz neler konuştular.Başka kadınla seks muhabbeti ki konuşma tarzlarına bakılırsa bu sadece muhabbetle sınırlı değildir diye düşünüyorum aralarında muhtemelen birşeyler yaşanmış olmalı.O yazışmaları kadını kocasına gönder kocan olacak öküze de yol ver gitsin.

Birbirlerine yürümüşler amiyane tabirle.Allah korusun böyle bir durumda o bilgisayarı yediririm ona.ne münasebet böyle laçka muhabbetler.bunun ilerisi birlikte olmaları demek.kadinin kocasına da yollardım es olan öküzü de kapı önüne koyardım terbiyesiz adam .velev ki dedikleri doğru olsun adam olan evinin sırrını başkasına nasıl bu kadar rahat anlatır.hamileymismis ne malum eşinizden olmadığı.

siz o belaltı konuşmalarda kadının kendi eşinden bahsettiğine eminmisiniz? Konuşmanın öncesi yok mu yani ortasından başlamamış o konuşma sanki .seyahate de gittğinizi söylediniz.İçinize kurt düşürmek için söylemiyorum ama kocasıyla olan bir mevzu olduğuna dair bir emare yokki o konuşmada..

Valla ben olsam kocasına yollar kocamıda boşardım. Benim kocamla yatak muhabbeti yapabilen ve dedikodumu yapan kadına zerre acımam. Konuşmalar masumsa kocası birşey demez zaten. Elinizdekiler çok temiz boşanma nedeni ve güven sarsıcı haraket kanuna göre. Ama boşanmayacaksanızda daha fazla bu konuda yüz göz olmadan kapatın. Zira ortalığı karıştırıp sonra o adamla evli kalmak ona bu konuda daha fazla cesaret vermekten başka bir işe yaramaz. Şimdi burda size, boşanmayacaksanda iyice gözünü korkut falan diyecekler ama bence bu yanlış bir hareket, çünkü yapılanı aldatma ya da boşanma nedeni olarak gösterip ortalığı yıktıktan sonra o adamın koynuna girmeye devam etmek adamda sadece bu kadın ne yaparsam yapayım beni boşamaz inancını oluşturur. Boşanmayacaksanız olay büyümeden kapatın. Göz dağı vermek amaçlı boşanma sözünü ağzına almak, adama yaptığı hareketin ağırlığı ile ilgili nutuklar çekip o adamla devam etmek daha yanlış ve evliliği yıpratan şeyler çünkü. Ayrıca ben bu konulardan biraz anlıyorsam, kocanızla o kadın arasında sadece lakayıt bir arkadaşlık yok. Hiçbir evli kadın bir mesai arkadaşına ne kadar lakayıt ve kendini bilmezde olsa, ilişkileri yakında olsa bu şekilde cinsel hayatını anlatmaz. Eşinizle arasında cinsel olarak birşeyler yaşanmış bence.

+1
Tamamen katılıyorum 👏👏

Cok uzuldum adiniza sabah sabah cok kizdim pis kocanıza 😡😡 mis gibi karilari varken baska kadinlara bakan kocalara akil fikir ver Allahim 🤲🤲

X