- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 39
-
- Konu Sahibi Bademellaa
araba eşimin üstüne ama hep onlar da araba onların gibi ben de pek anlamadım bu durumu ve kesinlikle satmasına izin vermezler mümkün değilAraba kimin üstüne eğer eşinin üzerine ise satıp borcun bir kısmını ödesin ama tedavi şart arkadaşım eşin bildiğin bağımlı olmuş.
yani haketmiyor mu ediyor aslındaÇoluğun cocugun rızkını kumara yatırıyor.
boşa gitsin. (şimdi burada taşa tutulmayayımda :) )
benim bildiğim kadarıyla şuan yuvarlak hesap 20bin tabi hala benim bilmediğim borçlar da varsa bilemiyorum bu benim kendimce yaptığım hesapToplamda ne kadar borcunuz var canim suan da ?
aynen ben de öyle diyorum benden habersiz nasıl yaparsın bak herşeyi konuşalım beraber çözüm bulmaya çalışalım tamam diyor senden habersiz birşey yapmayacağım ama gel gör ki iki gün önce öğrendim ki aylar öncesinden başka kredi çekmiş ve geçen ay akrabadan borç almış yine bana sormamış çıldırcam yaaSakin cocuk yapmayin bu durumda. iyikide olmamis.bu hastalik derecesinde tutku kolay kolay vazgecemez,once bu hastaligini yensin sonra bi bakin duruma insallah yener ama yenemezse ayrilin omrunuzu bosa tuketmeyin.esten habersiz kredi falan cekilmez,hele bu durumda..boyle bir insan ileride cok sorunlu olur yakin cevremden biliyorum
evet sanırım ben fazla yüz verdim eşime nasıl toparlayacağım bu durumu bilmiyorum yaa ailesine söyliyeyim diyorum ama ne tepki vereceklerini kestiremiyorumCanım normal değilmi cunki idda için borç almış kredi cekmiş bileziklerin gitmiş bunlar hiç normal değil.
Allah yardımcın olsun ama tedavi olmadan inanma ve çocuk düşünme lutfen
Bide gel plan yapalım borclar için diye teklufte bulunma o alışmış sıkısınca hanım arkamda zaten diye taviz verme bacım
aynen öyle haklısın az çok biliyorlar borç olduğunu ama ne kadar nerden bu borç ondan haberleri yok sonra diyecekler gelin tutumsuz oğlumu borç içinde bıraktıSoylemen lazım canım.ne tepki verirlerse versinler tek basına niye sorumluluk alıyorsun ki sen kazık kadar adam annesi babasıda biraz ustlensin sorumlulugunu.işlerine gelince oğlum oğlum derler şimdide sen işine geldiği gibi yap konuş ailesiyle.
walla ya halledelim edelim dedim yüzümü yumuşak gördü.. ben şimdi bunun yanında söylicem annesine babasına onuda merak ediyorum ne yapacak acaba bi yarın olsada gitsem offfSöyle canim hic cekinme ama ondan sonrada cek kenara konus bazi erkekler kadinin yüzünü yumusak buldugunda yapmadiklarini birakmiyor ...
boşanmak kolay mı ben düşünmüyor muyum sanki ama hiç kolay değilNeden boşanmıyorsunuz? Bunu ödeyeceksiniz adama yenisini yapacak bu bir saplantı bunun farkına varın
babamın haberi yok ama annem biliyor oda ailesine söylemem söylediPeki sizin ailenizin haberi varmi bu durumdan?onlar ne dusunuyor?
Peki sizin ailenizin haberi varmi bu durumdan?onlar ne dusunuyor?
Borç yapmak boşanöaktan daha kolay tabi.. eşinize sizin kadar zor gelmşyor demekkiboşanmak kolay mı ben düşünmüyor muyum sanki ama hiç kolay değil
Allah yardimcin olsun ...walla ya halledelim edelim dedim yüzümü yumuşak gördü.. ben şimdi bunun yanında söylicem annesine babasına onuda merak ediyorum ne yapacak acaba bi yarın olsada gitsem offf
walla doğru söze ne denir haklısın ama verecek cevabım yok benimBorç yapmak boşanöaktan daha kolay tabi.. eşinize sizin kadar zor gelmşyor demekki
amin canım saolAllah yardimcin olsun ...
inşallah böyle birşeye mecbur kalmam ayrıca bunun bir hastalık olduğunu da bilmiyordumçocuktan önce kesınlıkle tedavı olmalı eşiniz kolay kurtulamıyorlar bu illetten malasef eşimin kuzenı boşandı bu yuzden zor bı durum inşallah dilediğiniz gibi olur
kumarın bi çeşidi kredi çekmişolması akrabalardan borç alması eleri göze almış sağlıklı düşünen bı ınsan bunları yapabılırmıinşallah böyle birşeye mecbur kalmam ayrıca bunun bir hastalık olduğunu da bilmiyordum