- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
- Konu Sahibi Bademellaa
Ben esimin ailesine soyledim borcu oldugunu iddia borcu yaptigini falan hic umursamadilar bile baban duymasin dedi annesi. Sonra da oglum niye yaptin dedi o kadar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklısın çok düşüncesiz hareketler ne bileyim konduramıyorum hala sanırımkumarın bi çeşidi kredi çekmişolması akrabalardan borç alması eleri göze almış sağlıklı düşünen bı ınsan bunları yapabılırmı
Kesinlikle ailesine soyle.
ve de bu sorunu bu kadar hafife alma.
kumar illetinden kurtulmak cok zor.
ustelik esin gozunu karartip kredi ceken cevreden borc alan bi adam.
tepkin daha radikal olmali.
isin cok zor.
ailesine söylemelisin bencede hem etraflı bı şekilde mücadelenı görsunler eşimin kuzenı boşandığında bıd katlanmadı dıye gelin suçluu olmuştu kocasına bıraktıramamış bılmeme ne gibi laflar etmişlerdi geli,nin arkasındanevet haklısın çok düşüncesiz hareketler ne bileyim konduramıyorum hala sanırım
çocuğumuz yok henüz olmuyor zaten olmamasının bi nedeni varmış Allah büyük ama kp ne yapabilir benim de bir fikrim yok yani ne yapacağımı şaşırdım ama borç olduğunu biliyorlar ne kdr var neden var onu bilmiyorlar sonra sorun olmasın benden bilinmesin en azından neler oluyor haberleri olsun hem eşim çekinir onlardan belki bi faydası olur bilemiyorum ki..Babası ne yapacak ? Karisinin biraktiramadigini babası mi biraktiracak ? Daha çok aranizi bozdugunla kalacaksin gibi geliyor bana ama dene bakalim. Bu tarz seyler vazgecirtilebilen illetler değil inşallah sen basarili olursun ama keşke boyle yanlisi olmuş bir adama çocuk yapmasaydin.. Allah yardimcin olsun..
eee yuh yani bide onu mu suçladılarailesine söylemelisin bencede hem etraflı bı şekilde mücadelenı görsunler eşimin kuzenı boşandığında bıd katlanmadı dıye gelin suçluu olmuştu kocasına bıraktıramamış bılmeme ne gibi laflar etmişlerdi geli,nin arkasından
yaa off bende bundan korkuyorum ama ben sadece annesine söylemicem eşimin yanında hem annesine hem babasına söylemeyi düşünüyorum inş böyle bi tepki almam çok sinirlenebilirim çünkü zaten kocama sinirim hadsafhadaBen esimin ailesine soyledim borcu oldugunu iddia borcu yaptigini falan hic umursamadilar bile baban duymasin dedi annesi. Sonra da oglum niye yaptin dedi o kadar...
eşini şikayet maksatlı anlatma sadece ona kurtulması için yardım maksatlı anlatmalısın bence yoksa işler karışabılıryaa off bende bundan korkuyorum ama ben sadece annesine söylemicem eşimin yanında hem annesine hem babasına söylemeyi düşünüyorum inş böyle bi tepki almam çok sinirlenebilirim çünkü zaten kocama sinirim hadsafhada
ne zor konuşmak yaa bide onlarla konuşmak çok daha zoreşini şikayet maksatlı anlatma sadece ona kurtulması için yardım maksatlı anlatmalısın bence yoksa işler karışabılır
oynadıkca oynamak istiyorlar herhalde nasıl bağımlılık yapan bir şeymiş bu yaaSöyle.tabi ailesine
Sen bas edememissin
Benim esimde de ara ara bagimlilik yapiyor ama çok ileri gitmiyor
hala onu düşünüyorum işte üzülüyorum yine de aptal gibisormaya ne lüzum var ki geç bile kalmışsın ne duruyorsun daha neyi kaybedeceksin ki
onu düşünüyorsan bu işe derhal müdahele et sence bu kadar borçla itibarı kaldı mı bi çırpıda ödeyebilecekmisiniz. Kişilik karakter hepsini etkiler böyle şeyler.hala onu düşünüyorum işte üzülüyorum yine de aptal gibi
Gerçekten derler ya her şerde bir hayır vardır diye, sizinde çocuğunuzun olmamasında hayır varmış inanın bana bu adama çocuk yapmak yapacağınız en büyük hata olurdu. Bir deneyin umarım işe yarar..çocuğumuz yok henüz olmuyor zaten olmamasının bi nedeni varmış Allah büyük ama kp ne yapabilir benim de bir fikrim yok yani ne yapacağımı şaşırdım ama borç olduğunu biliyorlar ne kdr var neden var onu bilmiyorlar sonra sorun olmasın benden bilinmesin en azından neler oluyor haberleri olsun hem eşim çekinir onlardan belki bi faydası olur bilemiyorum ki..