kocamın iddia borçları yüzünden kafayı yicem ailesine söylesem mi :(

Walla öğreneli 4 ay oldu güya oynamıyor artık sadece borçları kapatmaya çalışıyor ama ben ona en başta dedim kimden nerden ne aldın baştan söyle ona göre bi ödeme planı oluşturalım ama yok adam laftan anlamıyor her ay başka yerden borç türüyor delircem

Iyide canım,akraba isterse trilyoner olsun eşine borç para vermiş zamanı gelince ödemesi gerek,sonuçta o akrabanızında ailesi var,belki evli ve eşinden habersiz verdi bunlarıda düşünmesi gerek eşinin karşı tarafı mahçup etmemek için,at yarışı yüzünden boşanan çift biliyorum bende kadın artık dayanamadı ve boşandı adam aldığı bütün maaşı at yarışına yatırıyordu eşinizin tedavi olması gerek ve asla iddia olayını bitirmeden ve borçları kapamadan çocuk yapmayın.

Bu haldeyken bence korınmalısın cunki bu adamdan baba olmaz şuan. Ailesine soylemekte gec bile kalmışsın
Bağımlı olmus tedavide gormesi gerekıyor.istedıgı kadar soz versin yınede inanmayın tedavi olmadan

Adam bekar yalnız yaşıyor tabi zamanın da ödemesi gerek ödüyorda ama kullanılan kelimeler hiç hoş değil neyse sonuçta kabahatli bnm koca ne olursa olsun ailesiyle bi konuşsam da rahatlasam tepkilerini çok merak ediyorum çocukta düşünecek durum da değilim zaten artık ayrıca bunun için ameliyat olması gerek

Bu haldeyken bence korınmalısın cunki bu adamdan baba olmaz şuan. Ailesine soylemekte gec bile kalmışsın
Bağımlı olmus tedavide gormesi gerekıyor.istedıgı kadar soz versin yınede inanmayın tedavi olmadan
Ya öyle mi diyorsunuz o kadar kötü mü tedavi mi olmalı ben hiç tedavi olması gerektiğini düşünmemiştim

Çok zor durumun Allah yardımcın olsun canım, bence aile büyükleri bir araya gelip bir çözüm bulun, belki onlarda destek olur. Ona kurtulması için destek olun kurtulması diyorum bu sanırım hastalık gibi bir şey hatta ondan da kötü. Komşumuzun eşi de herşeyini kaybetti en sonunda karısıda gitti 2 çocuk var. O yüzden neresinden dönerse sizin için o kadar iyi. Bir arkadaşım vardı çok paralar kaybetti artık oynamıyor çok şükür. İsterse bırakabilir. Bütün paraya el koyun bence akrabaalrda borç falan vermesin.

Eşinin ailesini en iyi sen tanıyorsun söylesen tepkileri ne olur,maddi durumları iyimi borçlar için yardım ederler mi? Sonuçta tek bir banka yok bir sürü yerden kredi Çekilmiş,eşinin maaşı çok mu yüksek ayrı ayrı bankalardan çektiğine göre artık kredi limitini doldurmuşsa bankalar kredi vermez bence,kredileri ödeyebiliyor mu günü gününe sonra kara listeye falan düşmesin icralık olup.

Allah korusun inşallah o duruma kadar gelmeyiz inşallah oynamıyordur inşallah doğru söylüyordur

Kaynanamların borca yardım edeceğini sanmıyorum en azından para istemesinler yeter onlarada borç var biraz bide ortak kullanılan bi araba masraflar da ortak tabi yani sadece para istemeseler yeter çok yüksek bi maaşı yok ama bütün kredilere dağıtınca elde birşey kalmıyor yine kredi kartını kullanıyoruz acil ihtiyaçlara kara listeye yakında girer gibi me geliyor belki de çoktan girdi

Araba kimin üstüne eğer eşinin üzerine ise satıp borcun bir kısmını ödesin ama tedavi şart arkadaşım eşin bildiğin bağımlı olmuş.

Canım normal değilmi cunki idda için borç almış kredi cekmiş bileziklerin gitmiş bunlar hiç normal değil.
Allah yardımcın olsun ama tedavi olmadan inanma ve çocuk düşünme lutfen
Bide gel plan yapalım borclar için diye teklufte bulunma o alışmış sıkısınca hanım arkamda zaten diye taviz verme bacım

Sakin cocuk yapmayin bu durumda. iyikide olmamis.bu hastalik derecesinde tutku kolay kolay vazgecemez,once bu hastaligini yensin sonra bi bakin duruma insallah yener ama yenemezse ayrilin omrunuzu bosa tuketmeyin.esten habersiz kredi falan cekilmez,hele bu durumda..boyle bir insan ileride cok sorunlu olur yakin cevremden biliyorum

Bademellaa evlilikte 4 s kuralı vardır.. 1. Sana şiddet uyguluyorsa 2. Seni aldatıyorsa 3 . Sana yalan söyleyip kumar oynuyorsa 4. Seni ve evliliğini hiçe sayıp alkol/uyuşturucu alıyorsa ( alkolik/ bağımlı) = HEMEN AMA HEMEN sana yardım edebilecek aile büyüklerine haber vermelisin bunun haricinde kol kırılır yen içinde kalır eğer aile sana destek vermiyorsa ve sığınacak hiç kimsen ve yerin yoksa ( maddi/ manevi ) hemen 183 ara ordaki uzmanlar sana yapman gerekenleri ve sana nasıl yardım edebikeceklerini anlatıyorlar

Kesinlikle söylemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…