kocamın iddia borçları yüzünden kafayı yicem ailesine söylesem mi :(

Yine bir iddaa vakası Allah yardımcın olsun kardeş Ben de çok çektim bileziklerimi verdim pişmanım, sen sakın verme kalanlar senin güvencen olsun

Bu halde çocuk istenir mi ya çocuğa da yazıktır günahtır

kumar bağımlısı babası olacak çocukcağız neler çekecek kimbilir

Ailesine söyle geç bile kaldın.
Gerçii faydası olur mu bilmem...
Gene bi beyinsiz erkek vakası....

bu kadar borcu nasıl yapar ya tövbe tövbee

söyle tabi ki ama bu eşini daha da sinirlendirecektir.

ailesinden çok çekiniyorsa şöyle yap kartlarını bana ver bütün evi ben çekip çevirecem. yoksa ailene söylerim kumar borcunu de. bir de tedavi olsun hastalık bu sonuçta, kendi kendine vazgeçemez ki vazgeçmek bile istemiyo çocuk yapmıyomuş bu yüzden adam

Kızlar eve yeni geldik bu konuşma çok iyi oldu böyle bi destek beklemiyordum kayınpederde kayınvalidede sonuna kadar arkandayız dediler eşime neler söylediler neler kayınvalidem ağladı ben seni böyle mi yetiştirdim diye eşim çok kötü oldu annesi ağlayınca ailecek karar aldık eşim tedaviye başlıyor

Çok sevindim canım, hakkınızda hayırlısını versin Rabbim ne güzel bak destekte olmuşlar.. Eşin nasıl karşıladı orda herkesin içinde konuyu açmanı

adamın her tarafı borç sen daha çocuk pesindesin bacım ne bu çocuk sevdası

Çok sevindim canım, hakkınızda hayırlısını versin Rabbim ne güzel bak destekte olmuşlar.. Eşin nasıl karşıladı orda herkesin içinde konuyu açmanı
Çok şaşırdı dondu kaldı resmen biraz tartışma oldu ama tatlıya bağlandı uzın uzun konuştuk çözüm ürettik eşim de dahil sonuçtan herkes memnun şuan inş konuşulduğu gibi olur herşey evliliğimiz kurtulur kayınvalidem çok yardımcı oldu çok nasihat verdi sağolsun :)

Seviyorum çocuk yaşımda oldu 30 istemek hakkım değil mi problemlerimizi halledelim istiyorum yine ama şuan değil tabi
çocuk yapip anne olmak herkesin ahkki tabiki canim ama adam çocugun bez parasini sut paarsini gidip kumara vereckse o adamada çocuk falan yapilmaz mantiken
neyse tedaviyi kabul etmis zaten insallah en kisa surede duzelir esin

ailesi borçlar için ne dedi ?

Çok sevindim ya zaten size destek olması lazımdı ailesinin hayırlı olsun canım.

Onlarda bütün borçları not etti takip etcekler böyle daha iyi olacak tedavi için randevu da aldık iyi olcak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…