- 9 Şubat 2015
- 6
- 1
- 39
-
- Konu Sahibi Bademellaa
İnş işe yarar ters tepmezAilesinin yanına gidiyoruz kızlar dua edin nolur inş işe yarar ( haberi yok )
bu kadar borcu nasıl yapar ya tövbe tövbeeSoyle bence canim bende 3 aylik evliyim evlendigimin ertesi gunu ogrendim esimin toplamda 72 bin lira borcu varmis oysa ki ben 25 bin biliyordum... 30 - 40 bini iddia borcuymus. Ogrenince sok oldum. Sonrasinda esime olan guvenim yok oldu. Maas kartini kredi kartini hepsini aldim elinden gelir giderler bende. Bence sende oyle yap cunku obur turlu takip etmesi cok zor oluyor
söyle tabi ki ama bu eşini daha da sinirlendirecektir.Kızlar biz evleneli 20 ay oldu ben hep çocuk istedim ama eşim istemedi ilk ikinci ayımızda öğrendim iddia oynadığı bileziklerimin bi kısmını bozdurdu sonra söz verdi tekrar yapmayacağına 14 ay hiç sorgulamadım paralar nereye gidiyor geçen yıl nisanda çocuk için ikna ettim ama yine de istekli değildi bana artık hayır diyemediğinden kabul ettiğinin farkındaydım ekimde tekrar iddia oynadığını öğrendim kaç bankadan kredi çekmiş akrabalardan borç almış meğerse iddia aşkına çocuk istemiyormuş bu kadar borçla nasıl istesin tabi 2 gün önce bi bankadan daha çekilmiş kredi olduğunu öğrendim bide bi akrabadan alınmış para artık tak etti annesine babasına söylemeyi düşünüyorum sizce söylesem mi
Çok sevindim canım, hakkınızda hayırlısını versin Rabbim ne güzel bak destekte olmuşlar.. Eşin nasıl karşıladı orda herkesin içinde konuyu açmanıKızlar eve yeni geldik bu konuşma çok iyi oldu böyle bi destek beklemiyordum kayınpederde kayınvalidede sonuna kadar arkandayız dediler eşime neler söylediler neler kayınvalidem ağladı ben seni böyle mi yetiştirdim diye eşim çok kötü oldu annesi ağlayınca ailecek karar aldık eşim tedaviye başlıyor
Çok şaşırdı dondu kaldı resmen biraz tartışma oldu ama tatlıya bağlandı uzın uzun konuştuk çözüm ürettik eşim de dahil sonuçtan herkes memnun şuan inş konuşulduğu gibi olur herşey evliliğimiz kurtulur kayınvalidem çok yardımcı oldu çok nasihat verdi sağolsun :)Çok sevindim canım, hakkınızda hayırlısını versin Rabbim ne güzel bak destekte olmuşlar.. Eşin nasıl karşıladı orda herkesin içinde konuyu açmanı
Seviyorum çocuk yaşımda oldu 30 istemek hakkım değil mi problemlerimizi halledelim istiyorum yine ama şuan değil tabiadamın her tarafı borç sen daha çocuk pesindesin bacım ne bu çocuk sevdası
çocuk yapip anne olmak herkesin ahkki tabiki canim ama adam çocugun bez parasini sut paarsini gidip kumara vereckse o adamada çocuk falan yapilmaz mantikenSeviyorum çocuk yaşımda oldu 30 istemek hakkım değil mi problemlerimizi halledelim istiyorum yine ama şuan değil tabi
Ac susuz yasayin ama en az 3yap bakSeviyorum çocuk yaşımda oldu 30 istemek hakkım değil mi problemlerimizi halledelim istiyorum yine ama şuan değil tabi
Onlarda bütün borçları not etti takip etcekler böyle daha iyi olacak tedavi için randevu da aldık iyi olcak inşçocuk yapip anne olmak herkesin ahkki tabiki canim ama adam çocugun bez parasini sut paarsini gidip kumara vereckse o adamada çocuk falan yapilmaz mantiken
neyse tedaviyi kabul etmis zaten insallah en kisa surede duzelir esin
ailesi borçlar için ne dedi ?