kocamın iddia borçları yüzünden kafayı yicem ailesine söylesem mi :(

Lütfen çocuk düşünmeyin. İlk önce eşinizi tedavi edin.
Ya erkeğin parasını kadın bilmelidir, hesap kontrolü yapmalıdır bence.
Yazık günah ya. Tabiki söyle. Ve eğer düzelmezse onu istemediğini de söyle.. Yazık günah ya...
Bi de bu uğurda kredi çekiyor.
Hay bu iddiayı çıkaranın...............
yaa sorulmuş yaşı benden önceeee :KK70: bu zıpzıp istatistik yapıyor olabilir mi hep yaş soruyor,

Ekimde öğrendiğimde kurana el bastı yemin etti oynamicam diye ama oynadığı zamanlarda yaptığı borçlar yeni yeni çıkıyor her ay bi borç öğreniyorum şimdi de geri kalan bileziklerimi istiyor sanki kaç tane kaldı ailesinden çok çekiniyor o yüzden söylim dedim ama arada da kaldım

Söyleyin hatta bunu da katın araya, sadece kitaba el basana zaten ne diye inanıyorsunuz anlamam. 14 ay boyunca sorgulamamanız hata. Alnında ben arkandan iş çeviriyorum yazılmayacaktı herhalde.

Sakın çaktırma ama ailesine söyleyeceğini. Sezmesin hiçbir şeyi.. Hayat böyle gitmez ve dediğim gibi lütfen çocuk yapmayın sakın düzelene kadar sakın..
Aynenn bende öyle düşünüyorum anlamaması lazım gitmez yoksa çocuk fikrini de erteledim zaten 2 gün önce yeni borçları da duyunca:KK43:

Söyleyin hatta bunu da katın araya, sadece kitaba el basana zaten ne diye inanıyorsunuz anlamam. 14 ay boyunca sorgulamamanız hata. Alnında ben arkandan iş çeviriyorum yazılmayacaktı herhalde.
Söz verdi güvendim inanmak istedim bide annesi kanser tedavisi görüyordu onlara verdiğini düşündüm öyle olmasını istemişim demek ki ne kadar salağım

Aynen canım maçı kim kazanacak kim kaç gol atacak bu yani
bi de ayrıntıları var dandik dandik,ilk yarı şu kadar gol olur,toplamda 4 gol olurlu vs nokta atışlı tahminler var.erkeklerin tek bildiği futbol olduğu için en sağlam tahminleri onlar yapıyor sanıyorlar :KK70: hep de nedense tek maçtan yatıyorlar :KK70: bende de var iddaacı koca.o.uruktan teyyare.cacık olmaz bunlardan.

Söz verdi güvendim inanmak istedim bide annesi kanser tedavisi görüyordu onlara verdiğini düşündüm öyle olmasını istemişim demek ki ne kadar salağım

Bundan sonra daha temkinli olun sadece, hepimiz aldanabiliriz bir problem yok onda, ben de tedaviye gittiğini düşünürdüm öyle diyorsa, ama gidip gitmediğini çaktırmadan kontrol eder ondan sonra içim rahat ederdi. En azından çekindiği birileri varmış ona da şükür. Yüzyüzlüğe vurmazlar, amaaan ne olcak demezler umarım.

Bundan sonra daha temkinli olun sadece, hepimiz aldanabiliriz bir problem yok onda, ben de tedaviye gittiğini düşünürdüm öyle diyorsa, ama gidip gitmediğini çaktırmadan kontrol eder ondan sonra içim rahat ederdi. En azından çekindiği birileri varmış ona da şükür. Yüzyüzlüğe vurmazlar, amaaan ne olcak demezler umarım.
Ondan da korkmuyorum değil hani eğer yüzüme bakabaka pişkinlik yaparlarsa ne var bunda gibi kendimi kontrol edemeyebilirim

Ondan da korkmuyorum değil hani eğer yüzüme bakabaka pişkinlik yaparlarsa ne var bunda gibi kendimi kontrol edemeyebilirim

Etmeyin bence de, ordan burdan kredi, borç işine sarmış geleceğinizi kendi zevki için ipotek altına alıyor. Akrabadan borç alıp vermemek gibi uyuz bir durum yoktur zaten, hadi banka parasını faiziyle kapatınca susar da o akraba yıllar boyu susmaz.

Önce kumar belasından kurtulmayı düşünün bence ailesi ile konuşun yol yakınken vazgeçirin o resmen bir hastalık çevremde gördüm tanık oldum çünkü. Lütfen çocuk için acele etmeyin daha erken.

Etmeyin bence de, ordan burdan kredi, borç işine sarmış geleceğinizi kendi zevki için ipotek altına alıyor. Akrabadan borç alıp vermemek gibi uyuz bir durum yoktur zaten, hadi banka parasını faiziyle kapatınca susar da o akraba yıllar boyu susmaz.
Son borç aldığı akraba öyle olacak gibi geliyor bana da adam varlık için de yüzüyor ona rağmen eşime ne zaman ödeyeceksin aydan aya mı ne kdr fln diye bir sürü mırın kırın yapmış gerçi oh olmuş bnm kocaya ama yine de uyuz oldum bende

X