- Konu Sahibi Bademellaa
Insallah canim agustosta bitecek insallah kredi borcu haric sadece bankaya olan kredi kalacak
Sevindim canim, borc ödemek cok sinir bozucu bisey bilirim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim agustosta bitecek insallah kredi borcu haric sadece bankaya olan kredi kalacak
Haklısın cnm çok doğru söylüyorsunAyni seyleri yaşayan biri olarak tavsiyem kartlari alman canim boylelikle kontrol sende olur kafan rahat olur esinde parasi olmadigi icin istesede oynayamaz
yaa sorulmuş yaşı benden önceeee bu zıpzıp istatistik yapıyor olabilir mi hep yaş soruyor,Lütfen çocuk düşünmeyin. İlk önce eşinizi tedavi edin.
Ya erkeğin parasını kadın bilmelidir, hesap kontrolü yapmalıdır bence.
Yazık günah ya. Tabiki söyle. Ve eğer düzelmezse onu istemediğini de söyle.. Yazık günah ya...
Bi de bu uğurda kredi çekiyor.
Hay bu iddiayı çıkaranın...............
Aynen canım maçı kim kazanacak kim kaç gol atacak bu yaniiddaa dediğin şey şu maçlar var kuponlu onlarmı ?
Doğru çocuk olursa iddia kim oynayacakPardon ama bu adamın nesine güvenip çocuk yapıyorsunuz ve zaten zorla kabul ettirmişsiniz adam baba olmak istemiyor ki...
yaa sorulmuş yaşı benden önceeee bu zıpzıp istatistik yapıyor olabilir mi hep yaş soruyor,
Bana zipzip deme deli oluyorum. Nerde yaş sorarsam bi de beğeniyor
Ekimde öğrendiğimde kurana el bastı yemin etti oynamicam diye ama oynadığı zamanlarda yaptığı borçlar yeni yeni çıkıyor her ay bi borç öğreniyorum şimdi de geri kalan bileziklerimi istiyor sanki kaç tane kaldı ailesinden çok çekiniyor o yüzden söylim dedim ama arada da kaldım
Aynenn bende öyle düşünüyorum anlamaması lazım gitmez yoksa çocuk fikrini de erteledim zaten 2 gün önce yeni borçları da duyuncaSakın çaktırma ama ailesine söyleyeceğini. Sezmesin hiçbir şeyi.. Hayat böyle gitmez ve dediğim gibi lütfen çocuk yapmayın sakın düzelene kadar sakın..
Söz verdi güvendim inanmak istedim bide annesi kanser tedavisi görüyordu onlara verdiğini düşündüm öyle olmasını istemişim demek ki ne kadar salağımSöyleyin hatta bunu da katın araya, sadece kitaba el basana zaten ne diye inanıyorsunuz anlamam. 14 ay boyunca sorgulamamanız hata. Alnında ben arkandan iş çeviriyorum yazılmayacaktı herhalde.
bi de ayrıntıları var dandik dandik,ilk yarı şu kadar gol olur,toplamda 4 gol olurlu vs nokta atışlı tahminler var.erkeklerin tek bildiği futbol olduğu için en sağlam tahminleri onlar yapıyor sanıyorlar hep de nedense tek maçtan yatıyorlar bende de var iddaacı koca.o.uruktan teyyare.cacık olmaz bunlardan.Aynen canım maçı kim kazanacak kim kaç gol atacak bu yani
ohaa bide kredi mi çekiyorlar onun için ben anneme diyimde otursun iki rekat namaz kılsın.. benim babam 2 lira veriyor kadın kafayı yiyor.Aynen canım maçı kim kazanacak kim kaç gol atacak bu yani
Söz verdi güvendim inanmak istedim bide annesi kanser tedavisi görüyordu onlara verdiğini düşündüm öyle olmasını istemişim demek ki ne kadar salağım
Neler söylüyorum varya bilemezsin iyilikle olmuyor kötülükle olmuyor bana yalan söylemeyi resmen huy edinmiş o yüzden ailesine söylemeye karar verdimcnm bence oturup güzelce anlat artık yeter de
Ondan da korkmuyorum değil hani eğer yüzüme bakabaka pişkinlik yaparlarsa ne var bunda gibi kendimi kontrol edemeyebilirimBundan sonra daha temkinli olun sadece, hepimiz aldanabiliriz bir problem yok onda, ben de tedaviye gittiğini düşünürdüm öyle diyorsa, ama gidip gitmediğini çaktırmadan kontrol eder ondan sonra içim rahat ederdi. En azından çekindiği birileri varmış ona da şükür. Yüzyüzlüğe vurmazlar, amaaan ne olcak demezler umarım.
Hem de ne krediler bugün kredi çekmeye kalksa tekrar banka kalmamıştır çekecek düşünohaa bide kredi mi çekiyorlar onun için ben anneme diyimde otursun iki rekat namaz kılsın.. benim babam 2 lira veriyor kadın kafayı yiyor.
Ondan da korkmuyorum değil hani eğer yüzüme bakabaka pişkinlik yaparlarsa ne var bunda gibi kendimi kontrol edemeyebilirim
Son borç aldığı akraba öyle olacak gibi geliyor bana da adam varlık için de yüzüyor ona rağmen eşime ne zaman ödeyeceksin aydan aya mı ne kdr fln diye bir sürü mırın kırın yapmış gerçi oh olmuş bnm kocaya ama yine de uyuz oldum bendeEtmeyin bence de, ordan burdan kredi, borç işine sarmış geleceğinizi kendi zevki için ipotek altına alıyor. Akrabadan borç alıp vermemek gibi uyuz bir durum yoktur zaten, hadi banka parasını faiziyle kapatınca susar da o akraba yıllar boyu susmaz.