seni de bırakmıyorum sahneyi bırakmıyorum diyorya sahne ya evliliğin derdim ben hangisini seçerse yol onun.
öyle bi şey yok seçimini yapacak sen de bu kadar mutsuzsan gözünü karartacaksın vereceksin boşanma dilekçesini böyle ömür mü geçer mutsuz olmak için mi evleniyoruzseni de bırakmıyorum sahneyi bırakmıyorum diyor
teşekkür ederim :)Yani normalde cözüm arayim derim, ama adamda hic cözme niyeti yok. Alismis gece hayatina. Siz kanser tedavisi görmüs bir insan olarak ilk kendinizi düsünün derim. Moral ve stressiz yasamak cok önemli böyle konularda. Cok gecmis olsun. Adam hicbir cözüme yanasmiyorsa siz karar vereceksiniz
Devlet memurlarına yasak değil mi bu şekilde calismakseni de bırakmıyorum sahneyi bırakmıyorum diyor
normalde yasak ama o kadar detaylı bakmıyolar ki araştırmıyolar kiDevlet memurlarına yasak değil mi bu şekilde calismak
normalde yasak ama o kadar detaylı bakmıyolar ki araştırmıyolar ki
Evet ek gelir elde edecek işlerde çalışamaz. Ayrıca eşiniz sizinle sadece doğu görevine gitmemek icin evli. Yoksa gelirdi il emrinde çalışmak istememek ne alaka? Eşimin olmuyorsa bende bozardim tayini.Devlet memurlarına yasak değil mi bu şekilde calismak
Şikayet edin o zamannormalde yasak ama o kadar detaylı bakmıyolar ki araştırmıyolar ki
evet benim sayemde yalovaya geldi yalovada yaşıyor... bakanlık benim tekrar yalovaya gitmeme izin vermiyor çünkü temmuzda yalovadan bursaya geldim ya kısa bir sürede tekrar yalovaya tayinimi reddetti en az 1 sene süre geçmesi gerekiyormuş haklı yani ama eşimin şubatta bursaya gelme şansı var öğretmen tayin dönemi var . diyor ki şubatta güzel okul açılmazsa gelmem diyor evi bursaya taşırıız 4 gün yalovada kalırım ( bu 4 günde hem okul hem sahne işini yapacak) 3 gün bursada kalırım sence böyle evlilik olur mu yaEvet ek gelir elde edecek işlerde çalışamaz. Ayrıca eşiniz sizinle sadece doğu görevine gitmemek icin evli. Yoksa gelirdi il emrinde çalışmak istememek ne alaka? Eşimin olmuyorsa bende bozardim tayini.
evet belge vermem gerekiyor daha 1 sene oldu evleneli 1 senedir yalovada zaten sanırım martta belge isterler.Eş durumu tayinlerinde eş durumu belgesi sunmuyor musunuz her yıl başında. Sağlık bakanlığında 5 yıl boyunca eşin çalıştığı yerin belgesi veriliyor Ocak ayında, yoksa eski görev yerine geri yolluyorlar. Sizde o durum yoksa eş durumu tayini çok suistimal edilebilir.
Memur olsa da sahneye çıkma, albüm yapma hakkı var, serbest yani memuriyetini etkilemiyorsa. O konudan bi ceza almaz