kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm

ben de kocamın eski nişanlısına bakmıstım facede
ve o anda şok olmuştum
çünkü kızın sayfasında kocamla olan nişan fotoları duruyordu :KK70:
kız kugu gibi , sarışın incecik ve cok guzeldi.
2011 de nişanlanmışlar
2011 de ayrılmıslar aynı zamanda
biz 2014 de evlendık ama fotolar hala duruyordu

kız da evlenmiş kızın profılınde bır de kocasıyla düğün fotosu vardı:KK70:

Ben de cok kıskanmıstım ama geçti:)
aaa ne ilginç ya :D biriryle nişan fotosu başkasıyla düğün fotosu:deli: niye kaldırmamış ki acaba?:oha:

Evet.
kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm. 16 Haziran 2015 tarihinde çekilmiş
hatta o tarihte birlikte kalmışlar.
Kızı biliyordum. sosyal medyada gezerken ortak bir tanıdığımıza rastladım ve fotoğraflarına bakayım derken çok eski fotoğraflar videolar gördüm toplu olarak birlikte gezdiklerine dair.
Aşırı kıskandım canım sıkıldı böyle sarmaş dolaş görmek..
tuhaf hissediyorum bu histen nasıl kurtulucam bilmiyorum
keşke hiç görmeseydim
Senden öncesi kadın için de erkek için de, seni bağlamaz. Bununla evliliği yıpratma.

Herkesin evlenmeden önce ilişkisi olmuştur ki. Önemli olan senden sonrası. Eski fotoğrafı Kıskanmak ta aşırı saçma pes yani. Sanki adam gökten zembille senin kucağına indi.

Sonuçta bir zamanlar sevgilisiydi normal birşey .çok takılmamak lazım

Evet.
kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm. 16 Haziran 2015 tarihinde çekilmiş
hatta o tarihte birlikte kalmışlar.
Kızı biliyordum. sosyal medyada gezerken ortak bir tanıdığımıza rastladım ve fotoğraflarına bakayım derken çok eski fotoğraflar videolar gördüm toplu olarak birlikte gezdiklerine dair.
Aşırı kıskandım canım sıkıldı böyle sarmaş dolaş görmek..
tuhaf hissediyorum bu histen nasıl kurtulucam bilmiyorum
keşke hiç görmeseydim

Eşiniz ilk ilişkiniz mi?

Ben ne biçim kadınım yaa :D hic öyle birşeyle karşılaşmadım :) uyuyorum galiba , 9 yıldır körlük uykusundayim :)

ben de kocamın eski nişanlısına bakmıstım facede
ve o anda şok olmuştum
çünkü kızın sayfasında kocamla olan nişan fotoları duruyordu :KK70:
kız kugu gibi , sarışın incecik ve cok guzeldi.
2011 de nişanlanmışlar
2011 de ayrılmıslar aynı zamanda
biz 2014 de evlendık ama fotolar hala duruyordu

kız da evlenmiş kızın profılınde bır de kocasıyla düğün fotosu vardı:KK70:

Ben de cok kıskanmıstım ama geçti:)
Kız evlenmiş eski nişanlısıyla fotosunu niye silmiyor:)manyakmidir nedir

8 yıllık evliyim, 1.5 yıl da öncesi var. Hiç görmedim. Görsem kıskanırdım tabi. Benden öncesi vardır ama bilmemek çok daha güzel.

Öğrendiyseniz de çok takmamaya çalışın. Olan olmuş. Yazanlara bakılırsa beterin beteri var. Kaynanaları tarafından eskinin ismiyle anılmak felan...

:KK70:
ben de şok oldum valla
hatta sahte hesap açıp kızı ekledim:)
bi akrabalarının adı ile :KK70:
Kız da hemen kabul etti.
Eşimle olan fotosuna yorum yaptım
hayırlı olsun canım nişanlandın mı yazdım:KK70:
kız görene kadar baskaları da gördü benım kocamla olan fotoya heralde uzak tanıdıkları da yorum yazdı:KK70:

Eşimin ağzı kulaklarındaydı foto da , çok canım yanmıştı o an :)
kıza kolye falan takmış eşim hediye , takarken kıza bir bakışı var görmeniz lazım.
Ama bizim düğün albümlerimizde bana da öyle bakmış:)

eşimin suçu yok evet o bakımdan eşime birsey demedım ben
snr taküpe aldım kız bu sefer eşimi kesmiş fotolardan kendini bırakmış :)
Sende az değilsin gıı:KK70:

Kadın takıldım dememiş ama her insan bir kıskanır, içi burulur yani. Senden öncesi seni ilgilendirmez, geçmiş geçmiştir cümleleri hareketlerimize mani duygularımıza mani değil maalesef

İlk gün canın acır bu çok normal ama sonra normalleşir canım. Ben eşimin benden önce çekilen tek resimlerini bile görmeye tahammül edemiyorum kim bilir hangi kıza göndermek için çekti bunu diyorum :D

8 yıllık evliyim, 1.5 yıl da öncesi var. Hiç görmedim. Görsem kıskanırdım tabi. Benden öncesi vardır ama bilmemek çok daha güzel.

Öğrendiyseniz de çok takmamaya çalışın. Olan olmuş. Yazanlara bakılırsa beterin beteri var. Kaynanaları tarafından eskinin ismiyle anılmak felan...
hiç görmemek çok güzel olurdu.

İlk gün canın acır bu çok normal ama sonra normalleşir canım. Ben eşimin benden önce çekilen tek resimlerini bile görmeye tahammül edemiyorum kim bilir hangi kıza göndermek için çekti bunu diyorum :KK70:
hahaha yerim seni yaa bende öyleyim :)

Eşlerinizin eski sevgililerini nerden buluyorsunuz? Ben esimin eski sevgililerinin isimlerini bilmem, esimde benimkileri bilmez. Esimle ikimizde sosyal medya kullanmayan tiplerdik. Ben yeni kullanmaya basladim.
Benim uzatmali iliskimde oldu ama o zaman bile sarmas dolas fotograf cekilmemistim. Esimin zaten uzatmali (uzun) iliskisi hic olmamiş. Muhtemelen yoktur fotografida biyerde, varsada kimdir bilmem.

Back
X