kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm

Ya bu çok kötü bişey sinir oluyor insan ama zamanla sindiriyor :) bakmayın sosyal medya hesaplarına

silmedi eşimi kesti kendisi kaldı:)
seninki üstünde unutmuş yine :)
benim kv beni her görüşünde; ah oğlum onu ne sevdi ne sevdi
ayrılınca ne acılar çekti diye anlatırdı.

yuh yani başlıbaşına psikolojik yıkım sebebi. kayınvalidenizin kafasında noksanlık ya da fazlalık mı var, hiç normal değil.

Kız ben senin yerinde olsam sinir hastası olurum yahu.
O kadının kocası ne biçim ya hiç mi bakmıyor töbe töbe..
Kaynananın ağzına bitane kürekle vurasım geldi sevgide biyere kadar ayol
ben de kıskandım o an ama yapacak bırsey yoktu
yorum yapıp kızı rezıl ettım ıste eskı fotoya:)
yenı sanıp nişanı kutlayanlar oldu:D
kızın içinde kalmış eşim sanırım
çünkü eşimle sevgiliyken sohbet ederdık eskıden
birkere bebekleri olsa adını naz koyacaklarını anlamıştım.

kızı takipe aldım
kızın kızı olmuş ve adını naz koymus:D

Çok ilginç...evli iken, başka bir adamla nişan fotolarını face'de sergilemek nedir? Kocası, kocasının ailesi vs hiç bişey dememişler mi?

Kız harbi geniş bir zihniyet...niye nişanı atmışlar merak ettim
Kayınvalidemin sinsi politik oyunlarına gelmiş
kız da eşim de
araları bozulmuş

Benim de başıma gelmişti eşimle flört ederken eski sevgilisinin fotoğraflarını görmüştüm
2012 de ayrılmışlar kız Brezilyalı ama Allah var güzel kız, kızı sahte hesapla takibe almıştım. Facebook profilinde hala eşimle olan fotoları vardı, 5 sene çıkmışlar eşim ailesiyle falan tanışmış aşırı kıskanmış aylarca gizli gizli ağlamıştım.
Sonra kızda meğer beni takip ediyormuş bir gün beni Facebook'tan ekledi eşimle daha ilk senemizdi 2014 yılı, kız Türkçe bilmiyor benim o zamanlar İngilizcem çok yeterli değil
Kız eşimi bana kötülemeye falan çalışmıştı bende İngilizcesi iyi olan arkadaşlarım sayesinde kızla mesengerdan yazışmış baya bi terslemiştim :dondurma: sonra biz evlendik kızın profiline çok nadir bakarım hala ama ilk kıskançlık kalmıyor ama hiç görmeseydim derim her zaman

ben de sevgilimin eski sevgilisini kucağında gezdirdiği bi fotoğrafı görüp "o ne lan shslshaöhsalhq bu yüzden mi bel fıtığı oldun totik" demiştim. gece ağladım ama sinirden. :KK23:

insanın içinde ister istemez oluyor bir şeyler ama sonuçta artık sizinle birlikte onu düşünüp rahatlatın kendinizi.

Kadınları, kadın olarak anlayamayacağım. Yahu çoğumuzun eski sevgilileri yok muydu?
Ben bu sevgiliyle evlenemeyebilirim, ona aşkla baymayayım, sarılmayayım mı diyorduk.
Adı üstünde eski işte. Tabi ki sarılacak, gezecek, tozacak. Bu ne kadını ne de erkeği suçlu yapmaz.
Hele ki eskiyi kurcalamak, sahte hesaplarla alay veya takip etmek vs. vs. ne gerek var yahu.
Hiç mi evlendiğiniz adama güvenmiyorsunuz.
Ne çok seviyorsunuz eskiyi kurcalamayı.

ben de şok oldum valla
hatta sahte hesap açıp kızı ekledim:)
bi akrabalarının adı ile :KK70:
Kız da hemen kabul etti.
Eşimle olan fotosuna yorum yaptım
hayırlı olsun canım nişanlandın mı yazdım:KK70:
kız görene kadar baskaları da gördü benım kocamla olan fotoya heralde uzak tanıdıkları da yorum yazdı:KK70:

Eşimin ağzı kulaklarındaydı foto da , çok canım yanmıştı o an :)
kıza kolye falan takmış eşim hediye , takarken kıza bir bakışı var görmeniz lazım.
Ama bizim düğün albümlerimizde bana da öyle bakmış:)

eşimin suçu yok evet o bakımdan eşime birsey demedım ben
snr taküpe aldım kız bu sefer eşimi kesmiş fotolardan kendini bırakmış :)
Haha sende iyi yapmissin insan nasıl unutur ki sosyal medyasında böyle bir şeyi bilinçli yapmış kendi çok güzel çıkmış kiyamamis kaldirmayaa

Benim de başıma gelmişti eşimle flört ederken eski sevgilisinin fotoğraflarını görmüştüm
2012 de ayrılmışlar kız Brezilyalı ama Allah var güzel kız, kızı sahte hesapla takibe almıştım. Facebook profilinde hala eşimle olan fotoları vardı, 5 sene çıkmışlar eşim ailesiyle falan tanışmış aşırı kıskanmış aylarca gizli gizli ağlamıştım.
Sonra kızda meğer beni takip ediyormuş bir gün beni Facebook'tan ekledi eşimle daha ilk senemizdi 2014 yılı, kız Türkçe bilmiyor benim o zamanlar İngilizcem çok yeterli değil
Kız eşimi bana kötülemeye falan çalışmıştı bende İngilizcesi iyi olan arkadaşlarım sayesinde kızla mesengerdan yazışmış baya bi terslemiştim :dondurma: sonra biz evlendik kızın profiline çok nadir bakarım hala ama ilk kıskançlık kalmıyor ama hiç görmeseydim derim her zaman
keşke ..
hiç bilmemeyi yeğlerdim.

Back
X