feci moralim bozuldu.Zamanla gecer takma gecmis gitmis sonucta ama bende gorsem gunlerce düşünürüm
sarmaş dolaş gece 3 lerde taksime gitmeler beraber kalmalar..
canım acıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
feci moralim bozuldu.Zamanla gecer takma gecmis gitmis sonucta ama bende gorsem gunlerce düşünürüm
10 eylül 2017Siz ne zaman evlendiniz?
silmedi eşimi kesti kendisi kaldı:)
seninki üstünde unutmuş yine :)
benim kv beni her görüşünde; ah oğlum onu ne sevdi ne sevdi
ayrılınca ne acılar çekti diye anlatırdı.
kendime yasak koydumYa bu çok kötü bişey sinir oluyor insan ama zamanla sindiriyor :) bakmayın sosyal medya hesaplarına
ben de kıskandım o an ama yapacak bırsey yoktuKız ben senin yerinde olsam sinir hastası olurum yahu.
O kadının kocası ne biçim ya hiç mi bakmıyor töbe töbe..
Kaynananın ağzına bitane kürekle vurasım geldi sevgide biyere kadar ayol
Kim olsa rahatsiz olur , olmam diyen yalan soyler...
Kayınvalidemin sinsi politik oyunlarına gelmişÇok ilginç...evli iken, başka bir adamla nişan fotolarını face'de sergilemek nedir? Kocası, kocasının ailesi vs hiç bişey dememişler mi?
Kız harbi geniş bir zihniyet...niye nişanı atmışlar merak ettim
Aa daha çok yeni.10 eylül 2017
Göz görmeyince gönül katlanırmış.ben olmam yahu. valla doğru söylüyorum:)
adamın eski sevgilisi elbet sarmaş dolaş anları olacak. foto ile göze görününce değişen ne var ki?
nasıl geçecek peki?Aa daha çok yeni.Böyle şeylerle üzmeyin kendinizi, cicim ayları ziyan olmasın. Kıskanmakta haklısınız ama geçmişte kalmış yapacak bir şey yok.
Tehlikeli yaratık, ama eli size ulaşamasın inşallah.Kayınvalidemin sinsi politik oyunlarına gelmiş
kız da eşim de
araları bozulmuş
Göz görmeyince gönül katlanırmış.![]()
Bilmem, onu konu sahibine sormak lazım.ahah iyide o zaman kendi kendinede göze sokmanın eski sevgilinin face ini kurcalamanın alemi ne.![]()
ben kurcalamadım ki :)ahah iyide o zaman kendi kendinede göze sokmanın eski sevgilinin face ini kurcalamanın alemi ne.![]()
Haha sende iyi yapmissin insan nasıl unutur ki sosyal medyasında böyle bir şeyi bilinçli yapmış kendi çok güzel çıkmış kiyamamis kaldirmayaaben de şok oldum valla
hatta sahte hesap açıp kızı ekledim:)
bi akrabalarının adı ile
Kız da hemen kabul etti.
Eşimle olan fotosuna yorum yaptım
hayırlı olsun canım nişanlandın mı yazdım
kız görene kadar baskaları da gördü benım kocamla olan fotoya heralde uzak tanıdıkları da yorum yazdı
Eşimin ağzı kulaklarındaydı foto da , çok canım yanmıştı o an :)
kıza kolye falan takmış eşim hediye , takarken kıza bir bakışı var görmeniz lazım.
Ama bizim düğün albümlerimizde bana da öyle bakmış:)
eşimin suçu yok evet o bakımdan eşime birsey demedım ben
snr taküpe aldım kız bu sefer eşimi kesmiş fotolardan kendini bırakmış :)
keşke ..Benim de başıma gelmişti eşimle flört ederken eski sevgilisinin fotoğraflarını görmüştüm
2012 de ayrılmışlar kız Brezilyalı ama Allah var güzel kız, kızı sahte hesapla takibe almıştım. Facebook profilinde hala eşimle olan fotoları vardı, 5 sene çıkmışlar eşim ailesiyle falan tanışmış aşırı kıskanmış aylarca gizli gizli ağlamıştım.
Sonra kızda meğer beni takip ediyormuş bir gün beni Facebook'tan ekledi eşimle daha ilk senemizdi 2014 yılı, kız Türkçe bilmiyor benim o zamanlar İngilizcem çok yeterli değil
Kız eşimi bana kötülemeye falan çalışmıştı bende İngilizcesi iyi olan arkadaşlarım sayesinde kızla mesengerdan yazışmış baya bi terslemiştimsonra biz evlendik kızın profiline çok nadir bakarım hala ama ilk kıskançlık kalmıyor ama hiç görmeseydim derim her zaman