kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm

Evet.
kocamın eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm. 16 Haziran 2015 tarihinde çekilmiş
hatta o tarihte birlikte kalmışlar.
Kızı biliyordum. sosyal medyada gezerken ortak bir tanıdığımıza rastladım ve fotoğraflarına bakayım derken çok eski fotoğraflar videolar gördüm toplu olarak birlikte gezdiklerine dair.
Aşırı kıskandım canım sıkıldı böyle sarmaş dolaş görmek..
tuhaf hissediyorum bu histen nasıl kurtulucam bilmiyorum
keşke hiç görmeseydim

Bende yaZdigi şiiri gormuştum ne guzel sevmiş demiş baya bir etkisinde kalmiştim ama zamanla unutuyorsun... zaman herşeyin ilacı..

Ben de sevgilimin telefonunda eski sevgilisiyle fotolarini gördüm icloud hesabında . Önce bi elim ayağım titredi, sonra dedim amann ben tokeniolmuş boşverrr. Hiç tepki vermedim ama o anlamış baktığımı, çok üzülmüş her şeyi silmişti. Bence sjz de görmezden gelin sorun yapmaya değecek bir şey değil

Eşin benI'm hayatıma kadın girmedi diye bir yemin mi etti sana da bu kadar kendine acı cektiriyorsun.
Bu kadar kıskançilk zarar

Ben nişanlıma açık açık söyledim eski sevgilileriyle fotoğrafın varsa ben görmeden kaldır diye görmek benim de hoşuma gitmezdi. Ama başka birinin hesabında görmüşsünüz onlar o fotoğrafları unutmuştur bile.. Sadece eşinize gördüm kötü hissettim diyebilirsiniz, herkesin bir geçmişi var tamam da bilmek ayrı görmek ayrı gerçekten anlayabiliyorum. Bence kafanıza takmayın cidden kimsenin aklına gelmemiştir o fotoğraflar, yanınızdaki adamın keyfini çıkarın :)

İnsan eski sevgilisiyle fotosunu niye silmez ki .ilginç .benim ilk işim bu olur.herkesle koymam zaten.

Ben de sevgilimin telefonunda eski sevgilisiyle fotolarini gördüm icloud hesabında . Önce bi elim ayağım titredi, sonra dedim amann ben tokeniolmuş boşverrr. Hiç tepki vermedim ama o anlamış baktığımı, çok üzülmüş her şeyi silmişti. Bence sjz de görmezden gelin sorun yapmaya değecek bir şey değil
başka çarem yok zaten...

Back
X