- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.451
- 88
- Konu Sahibi Yaren Demr
-
Ya bu öyle bişey ki normal bir kadınla aldatsa ne yaşadığını neyle karşı karşıya olduğunu bilirsin şuan neyle savasacagimi bilmiyorum durmunu mu hazmedeyim yoksa sadakatsizligini mi yalanlarini dolanlarini mi susuyorsam sadece çocuklarım için yoksa ben onu rezil etmesini çok iyi bilirdim
Şuan büyük bir hayal kırıklığı içindesiniz böyle hissetmeniz çok çok normal. Ama süreç ilerledikçe kabullenmeler başlayacak ve yeni bir yol çizme cesaretini kendinizde bulacaksanız. Bu süreçte öncelik sizin ve eşinizin ruh sağlığı. İkiniz salim akılla hareket etmelisiniz ki çocuklarınız ileride bugünlerin travmasını yaşamasınlar. Ani öfke ve kızgınlıklarla adım atmamaya çalışın. Allah yardımcınız olsunHemde o kadar ağır ki kaç gündür yasamkyor gibiyim hayatım tam düzene girecek derken alt üst oldu yıllardır tanidgim adam baska birisi şuan bunları yaşadığım adam bam başka biris gibi çok üzgünüm çok anlatamıyorum hislerimi ölüyormusum gibi çok derin bir acı gecmeyecek bu acı gün gün artıyor hatta
Eşinizin biseksüel olmasında bir sorun yok ama size karşı şeffaf olmaması çok büyük bir sorun. En başında söylemeliydi.
En iyisi çocuklarınızla beraber ailenizin yanına gidin, kafanızı toparlayın. Gerekirse psikolojik destek alın.
Kadın aldatılmış. Adamın yönelimleri tartışma konusu değil burda. Aldatmış ve aldattığı için pislik evet. Beyfendi yönelimlerine göre yaşamak istiyorsa evlenmeyecekti. Yeterince cesur olamayışının suçlusu zavallı iki çocuğunun anası değil.Amma abarttınız ya. Sadece siz değil, o adam da bu toplum düzeninin bir kurbanı. Kocanız sanki şeytanmış gibi anlatmışsınız. Adam zaten kendisiyle barışık değil, kendisi de hasta ya da yanlış olduğunu düşünüyor büyük ihtimal. Biseksüel bir birey toplum baskısıyla bu hale gelmiş. Yazık.
Pislik pislik diyor hâlâ. Sizin zihniyetiniz pis asıl.
Bunu da eşiniz düşünsün. Asıl sebebin duyulmaması için işinizi kolaylaştırmalı.Evet bosanicaz avukatla konuştum yarın davayı acicaz sebebini kimseye söylemedim ona da dedim çocuklarım için kimse bilmeyecek mevzuyu sadece aldatma olarak söyleyecem ama zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum aileler araya girip çocuklar için affettirmeye çalışacaklar kesin onları nasıl ikna edicem bilmiyorum düşün düşün kafam uyuştu artık
Kadın aldatılmış. Adamın yönelimleri tartışma konusu değil burda. Aldatmış ve aldattığı için pislik evet. Beyfendi yönelimlerine göre yaşamak istiyorsa evlenmeyecekti. Yeterince cesur olamayışının suçlusu zavallı iki çocuğunun anası değil.
Ailenizin yanından ayrılmazsanz daha iyi olur sanki.Çocuklardan uzaklaştırmak istemedim bende taşınacağımiz yyere gideyim ayrı ev tutalım bı şekilde gorussunler istedim ama orda hiç kimsem yok nasıl atlatirim bu durumu ben bu kadar kotuyken çocuklarımla nasıl ilgilenirim memlekette kalsam ailem yardımcı olur en azından kendimi toparlayan kadar diye düşünüyorum ama işin içinde kaldım ya cildircam ne yapacağıma tam anlamıyla bir türlü karar veremiyorum
Gayet iyiydi işte diyorum ya hatta eş olarak da çok iyi bir eş iyi bir babaydi hala inanamıyorum bu olanlara aynı kişi değilmiş gibiPeki cinsel olarak iliskiniz nasildi ?
Sonucunda dünyanın sonu olmadığını akıl sağlığınızın çocuklar için daha önemli olduğunu kendinize kabul ettirip biraz sakinleştikten sonra kararınızı o şekilde vermeniz en sağlıklısı olacaktır. Sonuçta iki evladınız var bu durumu dallandırıp budaklandırmak yerine evlatlarınızın da ruh sağlığını düşünüp onların sağlıklı birey gibi yetişmesi için babalarından nefret etmemeleri gerekiyor. Hemen boşan ayrıl rezil adam daha ne duruyorsun o evde diyenlerde aldırış etmeyin. Evlilik iki kişi arasında burdan herkes ayrıl hemen der tabi ama bunu siz ve çocuklarınız hasar almadan kolayca halledebilirsiniz. Kendinizi üzmeyin dünya hala devam ediyor. SevgilerKızlar kafayı yemek üzereyim 8 yıllık evliyim iki de kızım var eşimle aramızda gayet iyiydi şuan dünyam başıma yıkılmış gibibayramda biraz annemlerde biraz kayinvalidemde kaldım toplamda 20 gün falan sonra eşim bizi almak için geldi gece çok güzeldi sabah eşim uyurken kızım uyanmıştı onu uyutmaya çalışıyordum eşimin telefonunu öylesine bi karistrym dedim bı erkek arkadaşıyla saçma sapan mesajını gördüm aklıma ilk gelen bı kadın ayarlamasını istediğini sandım elim ayağım titredi kaldırdım ağlaya ağlaya hesap sordum pek açıklama yapamadı içinde kaldı aklından geçtiğini ama yapmadığını falan söyledi inanmadim tabi ki kimseye bişey de caktiramiyorum içim içimi yiyor sürekli takip ediyorum bı baktım bı erkek mesaj atmış slm falan diye bu da ararım yazmışti sonra bı daha baktım mesajını silmiş tekrar mesaj atmis o adam yogunsun galiba müsait olursan ben burdayım diye benim gördüğümü bilmeden görür görmez silmiş yine bende kim bu Ahmet dedim falanca yerde bı öğretmen arkadas dedi ama içime kurt düştü inanmadım ayrı bı odaya geçip sıkıştırdim Facebook mesajlarını gördüm yarım yamalak kimisi silinmiş ama mevzu anlaşılıyor bağırdım çağırdım hemen anlatmazsa herkese rezil edecegimi söyledim anlattı resmen biseksuelmis çocukluktan başına bı olay gelmiş güya ve sonrasında korkuyla karışık istek olmuş engel olmaya çalışıyormus ama yapamıyormus kendisi gibi olan erkeklerle konusyormus nadirende olsa erkeklerle birlikte olmuş dünyam karardi hayatım bitti ondan da kendimden de nefret ettim şimdiye kadar nasıl anlamadım madem böyle iğrenç bı adamsın benimle niye evlenip hayatımın kararttin hemen boşanmak istedim yalvardı ağladı sızladı ama asla affedemiyorum düşündükçe migdem bulanıyor tiksiniyorum nefret den öte bı duygu geliyor içime ortaya döküp rezil etmek istiyorum ama çocuklarıma üzülüyorum büyük kizim bı gerginlik olduğunu anladı ve çok etkilendi tam bosaninca nasıl olur bilmiyorum çıldırmak üzereyim öğrendiğimde beri sürekli ağlıyorum kimseyle konuşamıyorum böyle bişey nasıl anlatılır ya ... O yüzden burdan hesap açıp yazmak istedim nolur akıl verin bana intihar etmeyi bile düşünüyorum çocuklarım için kendimi durduruyorum... kendine ev tutmasını söyledim simdilik kendi evimizdeyiz misafirim de olduğu için bişey diyemiyorum gündüz işte zaten gece evde kalıyor sürekli pisman olduğunu atlatmasi için ona yardım etmemi çocuklar için devam etmemizi söylüyor ama ben yapamıyorum nolur bana yardım edin bı akıl verin çocuklarım etkilenmedn nasıl hallderim çocuklara çok düşkün çocuklarda ona
Sonucunda dünyanın sonu olmadığını akıl sağlığınızın çocuklar için daha önemli olduğunu kendinize kabul ettirip biraz sakinleştikten sonra kararınızı o şekilde vermeniz en sağlıklısı olacaktır. Sonuçta iki evladınız var bu durumu dallandırıp budaklandırmak yerine evlatlarınızın da ruh sağlığını düşünüp onların sağlıklı birey gibi yetişmesi için babalarından nefret etmemeleri gerekiyor. Hemen boşan ayrıl rezil adam daha ne duruyorsun o evde diyenlerde aldırış etmeyin. Evlilik iki kişi arasında burdan herkes ayrıl hemen der tabi ama bunu siz ve çocuklarınız hasar almadan kolayca halledebilirsiniz. Kendinizi üzmeyin dünya hala devam ediyor. Sevgiler
Öyle demeyin çok şanslısınız kendi canınızdan kanınızdan evlatlarınız var :) yüce Allah herkese bir dert vermiş herkesin hayat meşgalesi farklı. İmtihan dünyası bende babamı kaybettim gencecik hemde koronadan o günden beri dünyada olan biten olumsuzluklar para pul beni hiç etkilemiyor. Lütfen toparlanın çocuklarınızın ruhu sağlam bir anneye ihtiyacı var. Eşiniz madem evliliği bitirmek istemiyor tedavi olmasını önerin belki işe yarar. İnanın her ailede sorunlar var en mükemmel gördüğünüz çiftlerde bile. Üzülmeyin lütfen hayat çok kısaTeşekkür ederim böylesi yorumlarınız öyle kiymetliki kimseyle konuşamadıgim bir konu başkalarının nasıl yapılacağını merak ediyor insan kendimi o kadar şansız hisediyorum ki sanki dunyada sadece benim başıma gelmis gibi hissediyorum
Ah bende senden uzak kaliyor felan diye dusunmustum bunu farketmek imkansizGayet iyiydi işte diyorum ya hatta eş olarak da çok iyi bir eş iyi bir babaydi hala inanamıyorum bu olanlara aynı kişi değilmiş gibi
Öyle demeyin çok şanslısınız kendi canınızdan kanınızdan evlatlarınız var :) yüce Allah herkese bir dert vermiş herkesin hayat meşgalesi farklı. İmtihan dünyası bende babamı kaybettim gencecik hemde koronadan o günden beri dünyada olan biten olumsuzluklar para pul beni hiç etkilemiyor. Lütfen toparlanın çocuklarınızın ruhu sağlam bir anneye ihtiyacı var. Eşiniz madem evliliği bitirmek istemiyor tedavi olmasını önerin belki işe yarar. İnanın her ailede sorunlar var en mükemmel gördüğünüz çiftlerde bile. Üzülmeyin lütfen hayat çok kısa
Öyle demeyin çok şanslısınız kendi canınızdan kanınızdan evlatlarınız var :) yüce Allah herkese bir dert vermiş herkesin hayat meşgalesi farklı. İmtihan dünyası bende babamı kaybettim gencecik hemde koronadan o günden beri dünyada olan biten olumsuzluklar para pul beni hiç etkilemiyor. Lütfen toparlanın çocuklarınızın ruhu sağlam bir anneye ihtiyacı var. Eşiniz madem evliliği bitirmek istemiyor tedavi olmasını önerin belki işe yarar. İnanın her ailede sorunlar var en mükemmel gördüğünüz çiftlerde bile. Üzülmeyin lütfen hayat çok kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?