- 4 Ağustos 2022
- 34
- 31
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yaren Demr
-
Benim çocuklarım bnden çok eşime düşkündür baba diye ağlarlar,sizin açınızdan çok üzgünüm ama ya hastalık getirse bi şey olsa nasıl vebalini alıcaktı insan evladı için yaşar aynı şekilde düşkün olsa idi çocuklara kendine gem vururdu siz öğrendikten sonra vazgeçebiliyosa baştan yapabilirdi, meslekten atılmayı onun akıl etmesi gerek siz önce başkası öğrenirse evladımın başı öne eğilir kısmını düşünün ki masumlarını hiç suçu yok,çok kızıyorum tedavi görebilirdi evlilikten önce neticede sizi böyle bi olaya sürüklemesi af edilir gibi değil misafir falan düşünmeden hemen açın davanızı ve aynı şehir v,s düşünmeyin bile ne kadar uzak o kadar sizin sağlığınız için iyi,bi an önce profesyonel destek alınEvliliği bitircem o kesin ama işler o kadar karışık ki başka şehire taşınacaktık ev topluyorduk hala topluyorum ama orda iki ayrı ev yapcaz bilmediğim bir memleket gideyim mi gitmeyeyim mi gitmezsen çocuklari hiç göremeyecek o umrumda değilde büyük kixim aşırı etkileniyor sadece onlara üzülüyorum ve bu olay duyulursa meslekten de atılır
Benim çocuklarım bnden çok eşime düşkündür baba diye ağlarlar,sizin açınızdan çok üzgünüm ama ya hastalık getirse bi şey olsa nasıl vebalini alıcaktı insan evladı için yaşar aynı şekilde düşkün olsa idi çocuklara kendine gem vururdu siz öğrendikten sonra vazgeçebiliyosa baştan yapabilirdi, meslekten atılmayı onun akıl etmesi gerek siz önce başkası öğrenirse evladımın başı öne eğilir kısmını düşünün ki masumlarını hiç suçu yok,çok kızıyorum tedavi görebilirdi evlilikten önce neticede sizi böyle bi olaya sürüklemesi af edilir gibi değil misafir falan düşünmeden hemen açın davanızı ve aynı şehir v,s düşünmeyin bile ne kadar uzak o kadar sizin sağlığınız için iyi,bi an önce profesyonel destek alın
O kadar çok geçiyor ki aklımdan hem tarifsiz bir acı cekiyorum zaten yavaş yavaş ölüyorum gibi hissediyorum hemde bu durumu nasıl anlatacam aileme çevreme onun yerine ben utanıyorum sanki o psilikleri ben yapmsim gibiCanınıza kıymayı aklınızın ucundan dahi geçirmeyin. Evet yaşadıklarınız sarsıcı ama en doğrusu yeni bir yol çizmek olur. Boşanın ve önünüze bakın.
Ya bu öyle bişey ki normal bir kadınla aldatsa ne yaşadığını neyle karşı karşıya olduğunu bilirsin şuan neyle savasacagimi bilmiyorum durmunu mu hazmedeyim yoksa sadakatsizligini mi yalanlarini dolanlarini mi susuyorsam sadece çocuklarım için yoksa ben onu rezil etmesini çok iyi bilirdimÖncelikle biseksüel olması sizi sevip arzulamadığı anlamına gelmiyor. Bugüne kadar farketmemeniz çok normal. Her iki cinsiyetle de birlikte olmak istemesi daha normal.. Buradaki en büyük sorun öyle ya da böyle sizi aldatmış olması.
Elbette hazmetmesi kolay değildir ancak kendinizi suçlamayın. Ayrıca bir şekilde bu konu duyulmadan boşanmaya çalışın. Çünkü çocuklarınız böyle bir şeyi eninde sonunda duyar ve malum ülkemizde ciddi bir sıkıntı yaratır.
Çocuklarınız için de bu süreçte psikolojik destek alabilirsiniz. Sizin için de oldukça faydalı olur
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bnde boşanmak istesem evlatlarım için sabrederdim en ufak bi tartışmaya girsek çocuklar kötü etkileniyor hatta birbirimize söz bile söyleyemiyoruz,alttan tehdit edin ayrı ev ve giderlerin karşılanmasını isteyin,suç sizde gibi davranmayın baskın olun süründürün gözü korksun,çok kızgınım şu aldatan insanlaraEn çok yavrularıma uzuluyorum zaten bir hafta on gün ayrı kaldığında bile gelince dizinin dibinden ayrılmıyor babasinin öyle çok seviyor ki ise gitme diye ağlıyor...bu rezilligini ortaya dokmuyosam yavrularimin basi egilmesin onlar duymasın onlar üzülmesin diye susuyorum dedim meslekten atılması umrumda değil gebersin pislik ama benim bı gelirim yok ailemin durumu da iyi değil çocuklarımın ihtiyacını karşılamak için nafaka ödeyemez hale gelirse yine ezilen yine yıpranan yavrularım olur ondan başka maddi talebim yok sadece küçük kızım daha 8 aylık o biraz büyüyüp ben bir işe girene kadar çocukların ihtiyaçlarını karşılamasını söyledim
ne alaka evlenmesin o zaman tercihini kabul eden bulsun kadinin tercihi de heteroseksuellik demek ki zorunda mi bisesuel biriyle beraber olmaya bilmeden etmeden yillarcaAmma abarttınız ya. Sadece siz değil, o adam da bu toplum düzeninin bir kurbanı. Kocanız sanki şeytanmış gibi anlatmışsınız. Adam zaten kendisiyle barışık değil, kendisi de hasta ya da yanlış olduğunu düşünüyor büyük ihtimal. Biseksüel bir birey toplum baskısıyla bu hale gelmiş. Yazık.
Pislik pislik diyor hâlâ. Sizin zihniyetiniz pis asıl.
Adam da cahil, toplum baskısıyla hareket ediyor zaten. Görücü usulüyle evlenebilmiş bir insan kendi kimliğini kabul etmesine varacak bir ortamda mı yaşıyordur sizce?ne alaka evlenmesin o zaman tercihini kabul eden bulsun kadinin tercihi de heteroseksuellik demek ki zorunda mi bisesuel biriyle beraber olmaya bilmeden etmeden yillarca
kimligini ogrenince gizli gizli erkeklerle bulusmak yerine bosansin o cocuklarin sucu ne pekiAdam da cahil, toplum baskısıyla hareket ediyor zaten. Görücü usulüyle evlenebilmiş bir insan kendi kimliğini kabul etmesine varacak bir ortamda mı yaşıyordur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?