Kocamın biseksuel olduğunu öğrendim ölüyorum 💔💔

Bu durumu bu şekilde öğrenmeniz tabi ki ağır bir travma. Eğer boşanmayı düşünüyorsanız mutlaka ikiniz de psikolojik destek eşliğinde boşanın ki evlatlarınız bu kargaşadan zarar görmesinler.

İkinci mevzu ise bizim ülkemizde bu tarz durumlar aileler tarafından ''asla'' kabul görmediği için erkekler, kadınlar bu yönelimlerini yıllarca saklayıp gölge evlilikler kuruyorlar maalesef toplum itiyor bu duruma. Eşiniz için ayrı, sizin için ayrı zor bir süreç. Umarım sağlıkla atlatırsınız.

Siz gerçek mısınız ya böyle düşündüğünüze inanamıyorum gercekten beni yıllarca kandırdı durumunu önceden söylese gayet anlayışlı davranır evlenmezdim yardımcı olmak için de elimden geleni yapardim ama o beni kullanmayı tercih etti hayatımı mahvetti ayrıca içinde böyle bişey yaşıyor olsa bile kendini tutması gerekirdi madem kurtulmak istiyor nefsiyle savacakti sehvetinin peşinden kosmaycakti bir defa değil yıllar önceki mesajlarini bile gördüm süreklilik var birde benim sağlığımı zaten düşünmemis asıl iğrençlik burda bir erkeğin koynundan çıkıp gelip benimle birlikte olmus bu normal bir şeymiş gibi konuşmayın lütfen bunu siz olsanız hazmedersiniz belki ama benim için sadakatin önemini ona anlatıp durdum yıllarca bir kadın bile olsa bugün boşanıyor oluyorduk biz ki bu çok daha beteri başına gelmeyen anlayamaz

Biseksüellik olabilir, bu iğrenç değil; iğrenç olan kısım tabii ki ihâneti.
Tam olarak bunu söylüyorum içinde yaşıyor olabilirdi ama kendine hakim olmaliydi o zevkinin peşinden gidip kaç defa aldatmış ve yakalanmasam eminim devam ederdi hala onu teselli edenler onun gibi olan erkekler düşünün yani

Gözünün korkması umrumda değil benim gözüm kararmış durumda avukatla konuştum yarın gidip davayı açıyorum onada söyledim kararima aygi duyuyor ve yaptığının affı olmadığını kendi de söylüyor tek celsede biter muhtemelen

Hemde o kadar ağır ki kaç gündür yasamkyor gibiyim hayatım tam düzene girecek derken alt üst oldu yıllardır tanidgim adam baska birisi şuan bunları yaşadığım adam bam başka biris gibi çok üzgünüm çok anlatamıyorum hislerimi ölüyormusum gibi çok derin bir acı gecmeyecek bu acı gün gün artıyor hatta

Kadın niye abartmasın ya. 8 yıl aynı yastığa baş koyduğu adamın eğilimini yeni öğreniyor. Evlenmeseymiş arkadaşım yazık değil mi 3 kişinin hayatını etkiledi.Konu sahibi gayet haklı. Bu gizlenecek bişey değil!

Ya işte tam olarak bunu söylüyorum kendi hayatı ne yaparsa yapsındi ama evlenip birde çocuk yapmak nedir hepimizin hayatını kararttı dünyam başıma yıkılmış gibi bir yuva kurup onu böyle dağıtmak kolay mı hele çocuklar büyüyunce nasıl anlatılır niye bosandiniz dediğinde

Birde dediğine göre güya çok uğraşmış bırakmak için kendini çok tutmuş çok tövbe etmiş falan baya yol kat etmiş % 90 azalmış falan diyor ama onun tek kelimesine inanmıyorum artık
Bence mantıklı düşünün fevri davranmayın evet sizi aldatmış bu kötü ama basından kötü bi olay geçmişse belki gerçekten ondan etkilenmiştir tedavi ol deyin bence çocuklara iyi bir babaysa çokta uzağa gitmek mantıklı değil ayrılacaksanız ayrılın tabi ama tedavisini olması İçin destekleyin sonuçta bazı hormonal durumlar olabilir ben derim ki kimseye yansıtmayın ve çocuklarınızdan uzaklaştırmayın

Çocuklardan uzaklaştırmak istemedim bende taşınacağımiz yyere gideyim ayrı ev tutalım bı şekilde gorussunler istedim ama orda hiç kimsem yok nasıl atlatirim bu durumu ben bu kadar kotuyken çocuklarımla nasıl ilgilenirim memlekette kalsam ailem yardımcı olur en azından kendimi toparlayan kadar diye düşünüyorum ama işin içinde kaldım ya cildircam ne yapacağıma tam anlamıyla bir türlü karar veremiyorum

Boşanacaksınız sanırım. Bence boşanma sebebinizi kimseye açıklamayın.. Çocuklarınızın babası sonuçta, yarın bir gün çocuklarınız büyüdüğünde öğrenmelerini istemezsiniz herhalde.

Evet bosanicaz avukatla konuştum yarın davayı acicaz sebebini kimseye söylemedim ona da dedim çocuklarım için kimse bilmeyecek mevzuyu sadece aldatma olarak söyleyecem ama zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum aileler araya girip çocuklar için affettirmeye çalışacaklar kesin onları nasıl ikna edicem bilmiyorum düşün düşün kafam uyuştu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…