Merhabalar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşimle aramız iyi. Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel geçiniyoruz. Bizim bu süre zarfında atlatamadığımız en sıkıntı çektiğimiz konu aileler. Benim ailem uzakta. Yılda en fazla 2 feda giderken onlarınkine başka şehirde olmalarına rağmen ilk zamanlar iki haftada bir giderdik. Şuanda işinden dolayı ayda bire indirdik. Artık ona bile alıştım. Ama her bayram onun ailesine gidiyoruz. Her bayramdan yaklaşık 1 ay önce kavgalarımız başlar. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Onlar da hiç sormuyorlar ailene gidecek misin diye. Eşimle iyi şekilde de konuştum kavga da ettim hiç işe yaramadı. Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor sürekli. Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında ama bu davranışı beni kendinden çok soğutuyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocamın bayram kuralları
- Konu Sahibi Gurbetzor
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bayram gelenekleri gurbet
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2020
- 959
- 5.538
- 88
Sizde kural koyun. Ailesine gitmeyin. Madem sorun yaratıyor herkes kendi ailesiyle ilgilensin. Kimse kimseye bağlı degilMerhabalar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşimle aramız iyi. Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel geçiniyoruz. Bizim bu süre zarfında atlatamadığımız en sıkıntı çektiğimiz konu aileler. Benim ailem uzakta. Yılda en fazla 2 feda giderken onlarınkine başka şehirde olmalarına rağmen ilk zamanlar iki haftada bir giderdik. Şuanda işinden dolayı ayda bire indirdik. Artık ona bile alıştım. Ama her bayram onun ailesine gidiyoruz. Her bayramdan yaklaşık 1 ay önce kavgalarımız başlar. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Onlar da hiç sormuyorlar ailene gidecek misin diye. Eşimle iyi şekilde de konuştum kavga da ettim hiç işe yaramadı. Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor sürekli. Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında ama bu davranışı beni kendinden çok soğutuyor
- 14 Temmuz 2020
- 157
- 421
- 18
Ben onu çok söyledim. Hatta uygulamaya koymaya çalıştım ama içinden çıkılmaz hale girdik. En son ne yapabilirsem iyilikle yapabileceğimi anladımSizde kural koyun. Ailesine gitmeyin. Madem sorun yaratıyor herkes kendi ailesiyle ilgilensin. Kimse kimseye bağlı degil
Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında
İyi ki korkuyormuş
Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor
Bağlısın derken ???
- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.978
- 498
Onlar kalabalık aile olduğu için 4 günlük bayram gezmesi bile yetmiyormuş kendisine. Bayramda gitmek şart değil başka zaman aileni görüyorsun zatme diyor. Benim ailemle onun ailesi arasında 9 10 saat mesafe varHem onun ailesine ordanda kendi ailene gidin boyle bi cozum sunun esinize .
- 25 Nisan 2020
- 959
- 5.538
- 88
Pek işe yaramıyor göründüğü kadarıyla. Eşiniz iyilikten anlasa zaten sizi ailenize götürür bu kadar sorun yaratmazdı. Misilleme yapmazsanız ezilirsinizBen onu çok söyledim. Hatta uygulamaya koymaya çalıştım ama içinden çıkılmaz hale girdik. En son ne yapabilirsem iyilikle yapabileceğimi anladım
Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.İyi ki korkuyormuş
Bağlısın derken ???
- 4 Aralık 2018
- 1.051
- 695
- 43
- 37
Ozaman isiniz cok zor yani 4 gunun sonunda bile goturse ailene yine iyi derimde dusuncesi cok sacma kayinvalidene desen ogluyla konussa hani gotur olmaz soyle boyle diye dinlemezmi annesini.Onlar kalabalık aile olduğu için 4 günlük bayram gezmesi bile yetmiyormuş kendisine. Bayramda gitmek şart değil başka zaman aileni görüyorsun zatme diyor. Benim ailemle onun ailesi arasında 9 10 saat mesafe var
Ben sadece 1 kere gittim. O gelmedi. bayram da çok kavga çıktı boşanmanın eşiğine geldikbir bayram arefeden onun ailesine diğer bayramda arefeden sizin aileye
bayramda ailenize hiç mi gitmiyorsunuz?
ya da herkes kendi ailesine
- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
- 113
Kayinvalideme senelerce ayni eziyeti etmisler. Anne babasi Vefat ettiklerindeki hislerimi hic unutamam diyor. Su an cok pisman dunya kadar hastalik dunya kadar sorunla ugrasiyor. Gitmeyin nasil bu kadar geride durabiliyorsunuz ne demek bu duruma alismaya calis. Herkes kendi ailesine gitsin? Sirayla gidin? Bir suru yol var. Bana boyle diretseler adim atmam aileniz ne diyor nasil kabul ediyor
Kayınvalidem beni sevmez ama dışardan aşırı sever gibi gösteriyor kendisini. Kayınvalidem kendi firkriymiş gibi eşime der karını da götür diye. Ama bu sefer de eşim ömür boyu başıma kalkar bunu. Bak ailem çok iyi niyetli, sen çok art niyetlisin der.Ozaman isiniz cok zor yani 4 gunun sonunda bile goturse ailene yine iyi derimde dusuncesi cok sacma kayinvalidene desen ogluyla konussa hani gotur olmaz soyle boyle diye dinlemezmi annesini.
- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
Canım benim ki utanmasa bayram öncesi gidelim temizliğine yardım et diyecek Allah'tan dişimi gösteriyorum da .. bazen işe yarıyor bazen işe yaramıyor. Gitmeyi kabul etmesen nasıl problemler çıkar? Bunu göze alarak bu bayram ben tek basıma kendi aileme gidiyorum sen napıyosan yap de
- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
- 113
Yalnız sizin düşünce tarzınız da bu yöndeyse daha çook ezilirsiniz ve istemediğiniz şeyleri zorla yaparsınız.Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Kocanıza bağlısınız madem onun rızası olmadan hiçbişey yapamıyorsunuz rızam yok gitmeyeceğiz der gitmezsiniz yapacak hiçbir şey yok, bu konuyu neden açtınız?
- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.978
- 498
sırf bayramda ailene gitme hakkı istiyorsunuz diye boşanma noktasına gelen adam da ne bileyimBen sadece 1 kere gittim. O gelmedi. bayram da çok kavga çıktı boşanmanın eşiğine geldik
ezdirmeyin kendinizi
kv nasıl biridir? ona mı deseniz dertleşmek maksadıyla
Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Ben yorum yapmayayım o zaman haddimi aşmak istemem
Allah yardımcınız olsun !!!
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.