Kocamın bana vurması affedilebilir mi?

Vurduğum için pişmanım ama beni o hale kendisi getirdi sus daha fazla konuşma dedikçe düşman konuşmalarını artırdı. Oğluma annen hayvan oğlum konuşsamda anlamaz dedi yapma etme dedim dinlemedi bende tepki olarak vurdum ama sona yaşadığım darp canım acıdığı için ağladım bana kıydığı için ağladım keşke vurmasaydım diye ağladım. Ama o hiç bişey yapmadı yatıp uyudu.

Teşekkür ederim düzeltme için zaman boşanmamak için bahanesi bile olmamalı
Boşanmaktan mahkemeden kendimi ifade edememekten ailesiyle üstüme gelip beni ezmelerinden oğlum ve evi almak için yalan yanlış verecekleri ifadeden çok korkuyorum bende sıfır cesaret var maalesef ama artık noktayı koymalıyım.

Ben yorumlarınızı okudukça sizin özgüveniniz kalmadığınız, sanki dünya yıkılmış da altında kalmışınız gibi davrandığınızı ve yeni bir hayata adım atmaya çok korktuğunuzu farkettim. Neden bu kadar çaresiz hissediyorsunuz kendinizi? boşanırsanız şu halinizden çok daha iyi olursunuz oysa ki. Profesyonel yardım alsanız keşke

Herkes konu sahibine saldırmaya gelmiş. Şiddeti savunmuyorum ama ülkemizde erkekler çığırından çıktı. Her kadın artık kendi başına kendini savunur oldu. Son haber Meleğin kovasına yaptığı işkence kadının onu öldürüp hapse girmesi. Kerkes eşine sende neden vurdun sorusunu soruyor.. Da o kadın neler yaşadı patladı artık kadını darp edip yatmış uyumuş odun. Darp raporu alın lütfen Allah yardımcınız olsun

Böyle bişey affedilemez siz vurduğunuz için o an refleks olarak karşılık vermek başka öyle ağlatıcak kadar dövmek başka şiddet yanlısı demektir bu uzaklaşın tez vakitte

Ruh hastası kadınlar yine toplanmış. Kadın düşmanı kadınlar.

Burada "siz başlatmışsınız, şaplak atmışsınız" diyen kadınlar iyiki erkek doğmamış. Katilin, tecavüzcünün teki olurlardı. Kadın şaplak attıysa erkek de şaplak atsın? Zaten şaplağı bile eşit değil. Şaplakla boynunu kırmayı eşit mi görüyorsunuz? Kafayı yemişsiniz. Allahın belaları.

Evet yapmamam gerekiyordu çok pişmanım hem zarar gören ben oldum hem ilk ben yaptığım için suçlu duruma düştüm. Eşim tam bir odun aynı yaştayız oda bende 30 ama asla kendini sorgulamaz kendini eleştirmez hatasını anlamaz anlatsanda kabul etmez. Ne desem abartıyorsun yada bunda özür dilicek bişey yok der. Veya ben böleyim kabul etmeyen kendi bilir der. Önceden özür dilerdi ağlardı affetmem için yalvarırdı ama çocuk doğduktan sonra çok kibirli bencil umursamaz bir adam oldu bana karşı. Sizde küsme huyunuzun üstesinden gelmişsiniz ne güzel benimde törpülediğim huylarım olmuştur. Ama eşim asla kendini geliştirme açısından birşey yapmamıştır yapmazda. Tek taraflı da olmuyor evliliğimiz için bunu yapmalıyım demiyor ben böyleyim diyor. O kadar kapalı ki bana karşı evliliğimizi tek başıma artık kurtaramıyorum.

Gerçekten o bana şaplak atsa da büyük zarar görürdüm. Karşılık vermese beni sakinleştirmeye çalışmasını çok isterdim Allah hiç bir kadını erkek gücüyle şiddetiyle karşı karşıya getirmesin

Maalesef evliliğiniz bitmiş uzatmaları oynuyorsunuz sadece. Sizin şaplak atarak şiddeti başlatmanızda yanlış onun daha kötü bi şekilde devam ettirmesi de çok yanlış . Huyunu biliyorsunuz madem gidecek yerim yok ekonomik bağımsızlığım yok diyorsunuz. O zaman keşke bu raddeye getirtmeseydiniz devamını getireceğini daha önceden de deneyimlemişsiniz çünkü. Umarım boşanabilirsiniz veya düzelirsiniz. Ama bu davranışları yapmayın çocuğun da psıkolojısını bozacaksınız

Bu adamdan ayrılmasanız birgün boynunuzu kırar, sizi öldürür de. O zaman çocuk annesiz kalır.

Mesele fitil falan değil. Siz buradaki kezbanlara bakmayın. Bu adam sizi dövmek için zaten yer arayacak. Çocuğunun olduğu evde annesini böyle döven adam insan değildir. Baba değildir. Ne olursa olsun sizi dövemez. Ne olursa olsun. Bu barzoyu bırakın.

Bu arkadaşın yazdıklarını lütfen dikkate al canım

Tamam da adam zaten şiddet yanlısı belli. Orantısız güç varken karşısında neden vuruyor. Sonu çok daha kötü yerlere gidebilirdi Allah korusun

Artık ne düşüneceğimi bile bilmiyorum inanın ki ama hakkınız var
Artık ne düşüneceğimi bile bilmiyorum inanın ki ama hakkınız var bir gün hayırlısıyla boşanacağımı ümit ediyorum 18 yaşımızdan beri birlikteyiz ama artık bitme zamanı gelmiş olmuyorsa olmuyor.

Tamam da adam zaten şiddet yanlısı belli. Orantısız güç varken karşısında neden vuruyor. Sonu çok daha kötü yerlere gidebilirdi Allah korusun
Siz neden şiddet mağduru insanları suçluyorsunuz hep? Koca adam baba olmuş adam ayrılık yapabiliyor da şiddet mağduru kadın bir şaplak atamıyor mu? Konunun çözümü şaplak atmamak mı?

Şiddet yanlısı adamla aynı evde kalmaması lazım asıl. Şaplağı falan geç. Bir şaplak yüzünden bu dayağı haklı göstermesiniz. Adamın gözü dönmüş. Konu sahibini öldürebilir de.

Belki boşanırsa da tehdit edecek. Dağ ayısı herif.

Gelmiş. Canınızı seviyorsanız boşanın. Çocuğunuzu seviyorsanız da. Boşammak için hazırlanın.

Şiddeti nerde haklı göstermişim ben acaba? okuduğunuzu anlama probleminiz varsa o benim değil sizin sorununuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…