Kocamın bana vurması affedilebilir mi?

Hemeennn darp raporu alıyorsun sevgili arkadaşım.

İlla fiziksel şiddet olması gerekmiyor ki, duygusal şiddet diye bir şey var. Aileniz sahip çıkıyorsa ailenizin yanına gidemez misiniz?

Vurabiliyor yani. O el bir kez kalkti ise bir daha inmez. Sen de bir daha siddet uygulamasin diye giderek pısacaksın. Zaten hakaret varmis bunun oncesinde. Simdi siddet de baslamis. Duzelir mi dersen duzelmez, giderek daha kotu olur. Darp raporu almalisin. Sonra da savciliga gidip uzaklastirma karari cikarmalisin ki sana yaklasamasin. Evi terk etme. O yaklasamayacagi icin gitmek zorunda. Onun esyalarini kapiya koy alir. Sonra da bosanma dilekceni sun. Boyle bir adamla cocuk da yetistirilmez.

Esiniz yardim almayi kabul etmiyorsa (birazda artik cocuk var gidemez kafasinda galiba) o zaman sizin karar vermeniz gerekecek: Ya ömür boyu suyuna gidip olan biteni sineye cekip mümkün oldugu kadar "görünmez" olucaksiniz. Yada bu evliligi bitirip yolunuza bakacaksiniz. Baska cikar yolu yok. Ben simdiye kadar siddet oldugu yerde dozunun artmadigina hic tanik olmadim. Can güvenliginiz de söz konusu olabilir

O noktaya gelmeyecek o zaman baktı anlaşamıyor boşanacak çocuk yapmacak vs vs .. Anlaşamıyorlar işte inat etmenin manası ne ? Paramla ev aldı diyor kendi parasını kendisi yiyecek, sizin için birşey ifade etti mi bu cümle ? İlk vuran suçludur, kadın erkek farketmez, silaha ilk uzanan ona göre ceza alır. Psikolojik şiddet görüyorsa şaplak atmayacak kapıya koyacak. Yılanı ezip beni sokmasın demek nasıl bir kafa ?

Çocuğunuz için boşanın.Böyle bir ortamda büyümesin.Siz isterseniz başarırsınız.Bir işe başlamakla başlayın.
Şiddet affedilmez.Ne yazık ki tekrarlar..

Avukatlar tam olarak da bunun için var hanımefendi. En kısa zamanda bir avukatla görüşürseniz o mahkemede sizi temsil eder, danışmanlığı ile ezilmemeniz için elinden geleni yapar, evdeki üzerindeki ve velayete ilişkin haklarınızın zayi olmaması için ne gerekiyorsa yapar ve merak etmeyin, yalan ifadeler de bir avukatın mesleğini bu şekilde icra etmesinin önünde duramayacaktır. Şayet avukata verecek kadar param yok diyorsanız sizi bulunduğunuz ilin barosuna yönlendirmek isterim. Adli yardımdan faydalanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz, görevli arkadaşlar yardımcı olurlar.
Anlayacağınız çare iyi bir avukat. Fakat sizde gidip vekalet vermeye yanaşacak gönül var mı orası biraz muamma...

Büyük tahriğe kışkırtmaya hakarete uğrayan bendim. İstemsizce bir anda şaplak attım diyorum evet. Ama bu adama kadını darp etme hakkı vermez. Burda ben vururken onu tahrik etmiş mi oluyorum yani anlayan bir insan olsaydı zaten susması gerektiğini devam etmemesi gerektiğini anlar kadının şaplağını da hakettiğini düşünürdü. Ama maalesef bizdeki sorun bu işte. Kocam tipik kadına gücü yeten erkeklerden işte. Ben kendimi hep sorguluyorum hesaba çekiyorum ama tek tarafli olmuyor maalesef.

En kısa zamanda bir baroya gidip yardım alacağım. Kendi özgüvenimi tekrar kazanacağım inşallah

Çocuğunuzu düşünseniz o evin içinde psikolojisinin ne hale geldiğini düşünürsünüz. Belli ki boşanmayacaksınız. En azından çocuğunuzu bir psikoloğa götürün. Yazık o çocuğa.

Hep bi daha yapmayacak ümidiyle devam ettim. Çünkü boşanmaktan çocuğumdan sona hep korktum. Ya babası yok diye mutsuz olursa ya babasına gittiğinde daha mutlu olursa benim yanıma gelmek istemezse. Onun yanında herşey serbest benim yanımda her şey zamanında. Cesur değilim maalesef ama bi yerden de başlamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…