- 20 Eylül 2016
- 114
- 16
- 34
-
- Konu Sahibi bebiskombenim
HaklısınızHep aynı dramı yapıyor kadınlar...
Çocuğum için kendimi feda ediyorum.
Dün de başka bir konu vardı. Onun çocuğu da yoktu, beni döven kocam aileme de bela olur, ailem için boşanamıyorum, haberleri bile yok onları üzemem diyordu.
Çünkü o dayaktan ölse ailesi hiç üzülmeyecek.
Eminim sizin 3 yaşındaki yavrunuz da, bu bağrışlara, küfürlere, babasının annesini kaldırıp duvaraa fırlatmalarına rağmen, o evde çok mutlu... ayrılırsa perişan olacak.
Çocuğumun psikolojisi şuan kötü değil çok şükür böle olayları çok yaşamıyoruz ama yaşadığımız zamanda böle oluyor işte. Şimdi henüz anlamıyor veya çok takılmıo. Ama ilerde daha büyüdüğünde de böle olaylar vuku bulacak o zaman naparım. O yüzden onu düşünmem gerekiyor evet. Bir yerden başlayacağım.Çocuğunuzu düşünseniz o evin içinde psikolojisinin ne hale geldiğini düşünürsünüz. Belli ki boşanmayacaksınız. En azından çocuğunuzu bir psikoloğa götürün. Yazık o çocuğa.
Gücünüz bir olsun olmasın şiddet şiddettir ben burada koca dayağı değil karşılıklı kavga karşılıklı şiddet görüyorum ikinizde
Sizinki gibi bir ilişkide acilen boşanılması gerekir .Merhaba herkeseYazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim... 30 yaşında 3 yaşında bir çocuk annesi bir bayanım. 8 yıllık evliyiz.Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz. Mesela kocam tartıştığımız zaman asla susmuyor. Hep bi laf yarışı halinde hep kendi haklı hata yapsa dahi telafi etmek için bir çaba sarfetmiyor. Dün bir olay yaşadık. Yine bir konudan ötürü çok konuştuğu ve hakaret ettiği bi gündü. Bende yeter artık sus dedim ve sırtına şaplak attım. O da beni darp etmeye başladı boynum incindi hatta yüzümü ellerinin arasına alıp öle bir geriye itti ki boynumdan ses geldi onun acısıyla ağlamaya başladım birbirimize girdik ama kadınla erkek gücü bir değil maalesef ben ona hiç bir şey yapamadım. Ama o benim canımı baya yaktı. Böyle normal bişeymiş anlatıyorum belki ama şu an bile iyi değilim. Bana vurması canımı yakması onun umrunda değil ağlamalarım hıçkırıklarım umrunda değil. Normalde bile insan insana acır üzülür ama artık bana merhamet duymuyor ilişkimiz iyice laçkalaşmış durumda kaba tabirle. Sizce ne yapmalıyım saygının bittiği bir ilişkide ne yapılması gerekir?
Çocuk 3 yaşında. 3 çocuklu depilŞiddeti asla savunamam lakin fitili ateşleyen sizsiniz. Kendiniz söylüyorsunuz güçler eşit değil diye peki neden vuruyorsunuz.
İlişkinizde saygı ve sevgi biteli zaten çok olmuş ama 3 çocukla boşanır mısınız sanmam
Aileniz ne diyor bu yaşananlara?Merhaba herkeseYazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim... 30 yaşında 3 yaşında bir çocuk annesi bir bayanım. 8 yıllık evliyiz.Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz. Mesela kocam tartıştığımız zaman asla susmuyor. Hep bi laf yarışı halinde hep kendi haklı hata yapsa dahi telafi etmek için bir çaba sarfetmiyor. Dün bir olay yaşadık. Yine bir konudan ötürü çok konuştuğu ve hakaret ettiği bi gündü. Bende yeter artık sus dedim ve sırtına şaplak attım. O da beni darp etmeye başladı boynum incindi hatta yüzümü ellerinin arasına alıp öle bir geriye itti ki boynumdan ses geldi onun acısıyla ağlamaya başladım birbirimize girdik ama kadınla erkek gücü bir değil maalesef ben ona hiç bir şey yapamadım. Ama o benim canımı baya yaktı. Böyle normal bişeymiş anlatıyorum belki ama şu an bile iyi değilim. Bana vurması canımı yakması onun umrunda değil ağlamalarım hıçkırıklarım umrunda değil. Normalde bile insan insana acır üzülür ama artık bana merhamet duymuyor ilişkimiz iyice laçkalaşmış durumda kaba tabirle. Sizce ne yapmalıyım saygının bittiği bir ilişkide ne yapılması gerekir?
Valla her tartışmamız kavgaya dönüyor çıldıran taraf ben oluyorum. Laftan anlamıyor işi gücün benimle laf yarıştırmak lafın altında kalmamak bende çok geveze biri değilim laftan hiç hoşlanmam ama o öle yapınca beni kışkırtıo sus yapma etme yeter bak konu başka yerlere gidio dememe rağmen asla susmuo daha da alevlendiriyor sonra ben çıldırıp bi tane yapıştırıyorum sonra o bana vuruyor. Ama olan bana oluyor. Her kavga şeklimiz böle oluyor. O diline sahip olsa inanıyorum ki asla böle birşey yaşamayız. Ama hem suçlu hem güçlü kendisi.Evlilik, dalgalı bir denizdeki kayığa benzer. Biri yükselirken diğeri inecek ki batmasın.. Haa bu tek taraflı değil, erkeğin sesi çok çıkıyorsa kadın biraz susacak sakin kalacak, kadın çok öfkeliyse erkek alttan alacak yeri geldiğinde. Laf ve güç yarışına dönerse olay, sandala benzeyen evlilik batar gider.. Ciddi bi tartışmamız sırasında, eşim kolumdan tuttu fırlattı beni. E sonra sakinleştik geldi ve özrünü diledi.. Aman Allahım koş koşşş mahkemeye hemen boşan, burda bu zihniyet var, boş keseden atıp tutuyorlar.. Süregelen bi dayak vardır, hakaret vardır, sevgi saygı herşey bitmiştir, o zaman zaten boşan; hayatı kendine zindan etme. Bi soluklan, hatam nerde de.. Erkeğin sesinin çok çıktığı yerde kadının sesi biraz az çıkmalı. Sebep onların bizden daha önemli daha yüksek olması falan gibi saçmalıklar değil, bu bi nezakettir, elbette haklı olduğun durumda ortalığı ayağa kaldırırsan işte o zaman erkek alttan alacak.. İşe kendi hal hareket tavrınızı düzelterek başlayın derim, naçizane fikrim budur. Kocanızı çıldırtmayın, sonra bi bakın hala aynı mı size karşı.
Aileminde durumu iyi değil annemle erkek kardeşim var zaten. Annemde boşan diyor ama kıyaslarsan iyi özellikleri de var bi yardım alsanız boşanmasanız daha iyi olur diyor.Aileniz ne diyor bu yaşananlara?
Belki size vurabilmek icin sizi kiskirtiyor. Ona vurmadan ortami terk edin gerekiyorsa. "Adama vuruyorsan adam gibi de dayak yersin" kafasinda olan erkekler var. Olan size olur.Valla her tartışmamız kavgaya dönüyor çıldıran taraf ben oluyorum. Laftan anlamıyor işi gücün benimle laf yarıştırmak lafın altında kalmamak bende çok geveze biri değilim laftan hiç hoşlanmam ama o öle yapınca beni kışkırtıo sus yapma etme yeter bak konu başka yerlere gidio dememe rağmen asla susmuo daha da alevlendiriyor sonra ben çıldırıp bi tane yapıştırıyorum sonra o bana vuruyor. Ama olan bana oluyor. Her kavga şeklimiz böle oluyor. O diline sahip olsa inanıyorum ki asla böle birşey yaşamayız. Ama hem suçlu hem güçlü kendisi.
İlk sayfada gidecek yerim yok demişsiniz. Peki neden o konuştukça sizde konuşuyorsunuz? Allah korusun yarın eline bıcağı alıp saldırmayacağına emin misiniz? Canınızı düşünün biraz. Ya ayrılın kesin kararla ya da bulunduğu odayı terk edin kendi kendine konuşsun. Şok oldum bu yazdıklarınızaValla her tartışmamız kavgaya dönüyor çıldıran taraf ben oluyorum. Laftan anlamıyor işi gücün benimle laf yarıştırmak lafın altında kalmamak bende çok geveze biri değilim laftan hiç hoşlanmam ama o öle yapınca beni kışkırtıo sus yapma etme yeter bak konu başka yerlere gidio dememe rağmen asla susmuo daha da alevlendiriyor sonra ben çıldırıp bi tane yapıştırıyorum sonra o bana vuruyor. Ama olan bana oluyor. Her kavga şeklimiz böle oluyor. O diline sahip olsa inanıyorum ki asla böle birşey yaşamayız. Ama hem suçlu hem güçlü kendisi.
4 olduÇocuk 3 yaşında. 3 çocuklu depil
Teşekkür ederim düzeltme için zaman boşanmamak için bahanesi bile olmamalı
biliyorum arkadaş soyledi
3 yaşında 1 tane çocuk. Ben yanlış anlamışım
Eşinize hak vermiyorum yanlış anlamayın ama uzaklaşın ortamdan gerginlik olunca,belli ki dili de eli de durmuyor sinirlenince. Boşanmayacaksanız şayet uzak mesafeli duracaksınız. Çocuğunuza yazik yani şahit olmasin bu tip olaylara.Vurduğum için pişmanım ama beni o hale kendisi getirdi sus daha fazla konuşma dedikçe düşman konuşmalarını artırdı. Oğluma annen hayvan oğlum konuşsamda anlamaz dedi yapma etme dedim dinlemedi bende tepki olarak vurdum ama sona yaşadığım darpcanım acıdığı için ağladım bana kıydığı için ağladım keşke vurmasaydım diye ağladım. Ama o hiç bişey yapmadı yatıp uyudu.
Öyle bir caniden afmı diliycek kadın peesseşiniz sizi ve affetmemeli
İlkokul seviyesindesiniz. Lütfen siz üremeyin.Evet yakışmıyor size Nihat Doğan kafası. Vazgeçmelisiniz bence de
Öncelikle şunu demek istiyorum. İyiyken herkes iyidir, önemli olan kötü zamanlarda nasıl davrandığıdır. Ben de sonradan öğrendim bunu.Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz.
Annenizin tavsiyesi doğru ancak kocanız bunu kabul eder mi?Aileminde durumu iyi değil annemle erkek kardeşim var zaten. Annemde boşan diyor ama kıyaslarsan iyi özellikleri de var bi yardım alsanız boşanmasanız daha iyi olur diyor.