Kocamın bana vurması affedilebilir mi?

Haklısınız

Çocuğunuzu düşünseniz o evin içinde psikolojisinin ne hale geldiğini düşünürsünüz. Belli ki boşanmayacaksınız. En azından çocuğunuzu bir psikoloğa götürün. Yazık o çocuğa.
Çocuğumun psikolojisi şuan kötü değil çok şükür böle olayları çok yaşamıyoruz ama yaşadığımız zamanda böle oluyor işte. Şimdi henüz anlamıyor veya çok takılmıo. Ama ilerde daha büyüdüğünde de böle olaylar vuku bulacak o zaman naparım. O yüzden onu düşünmem gerekiyor evet. Bir yerden başlayacağım.

Sizinki gibi bir ilişkide acilen boşanılması gerekir .

Çocuk 3 yaşında. 3 çocuklu depil

Aileniz ne diyor bu yaşananlara?

Valla her tartışmamız kavgaya dönüyor çıldıran taraf ben oluyorum. Laftan anlamıyor işi gücün benimle laf yarıştırmak lafın altında kalmamak bende çok geveze biri değilim laftan hiç hoşlanmam ama o öle yapınca beni kışkırtıo sus yapma etme yeter bak konu başka yerlere gidio dememe rağmen asla susmuo daha da alevlendiriyor sonra ben çıldırıp bi tane yapıştırıyorum sonra o bana vuruyor. Ama olan bana oluyor. Her kavga şeklimiz böle oluyor. O diline sahip olsa inanıyorum ki asla böle birşey yaşamayız. Ama hem suçlu hem güçlü kendisi.

Belki size vurabilmek icin sizi kiskirtiyor. Ona vurmadan ortami terk edin gerekiyorsa. "Adama vuruyorsan adam gibi de dayak yersin" kafasinda olan erkekler var. Olan size olur.

İlk sayfada gidecek yerim yok demişsiniz. Peki neden o konuştukça sizde konuşuyorsunuz? Allah korusun yarın eline bıcağı alıp saldırmayacağına emin misiniz? Canınızı düşünün biraz. Ya ayrılın kesin kararla ya da bulunduğu odayı terk edin kendi kendine konuşsun. Şok oldum bu yazdıklarınıza

Eşinize hak vermiyorum yanlış anlamayın ama uzaklaşın ortamdan gerginlik olunca,belli ki dili de eli de durmuyor sinirlenince. Boşanmayacaksanız şayet uzak mesafeli duracaksınız. Çocuğunuza yazik yani şahit olmasin bu tip olaylara.

İyice laçkalaşmış, saygı kalmamış bir evlilik düzelmez. Böyle devam edeceksiniz artık. Böyle bir evlilik istemiyorum diyorsanız boşanmalısınız ama boşanamam demişsiniz. Birde anlamadığım ‘hep’ boşanmak istedim yazmışsınız. Hep boşanmak isteyen bir insan neden üç çocuk yapar veya çalışmaz veya para biriktirmez veya kestirme şöyle sorayım şartları boşanmak için uygun hale getirmeye çalışmaz? İkiniz de hatalısınız. Eğer boşanmam diyorsanız bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması adına dilinize de elinize de hakim olmalısınız. Size de yazık çocuklara da. Böyle bir görüntüyü hayatları boyunca akıllarından silemezler. Babasız büyümesin diyerek onlara iyilik etmiyorsunuz

Boşan tabiki bu narsistten eski eş bozuntusunu anlatmışsın resmen

Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz.
Öncelikle şunu demek istiyorum. İyiyken herkes iyidir, önemli olan kötü zamanlarda nasıl davrandığıdır. Ben de sonradan öğrendim bunu.

Şiddet konusunda, ben affedemem. Yüzüne bakamam bana el kaldıranın. Birlikte uyuyamam. İçimde sevgi kırıntısı dahi kalmaz, eskisi gibi olamam. Durumum yoksa, çocuklarla boşanamazsam bile fiilen o evliliği bitiririm, ev arkadaşlığına döner.

Aileminde durumu iyi değil annemle erkek kardeşim var zaten. Annemde boşan diyor ama kıyaslarsan iyi özellikleri de var bi yardım alsanız boşanmasanız daha iyi olur diyor.
Annenizin tavsiyesi doğru ancak kocanız bunu kabul eder mi?
Size çocuğunuzun yanında hakaret eden, döven bir adamla ömür çürütmek ne kadar doğru?
Çocuğunuz biraz büyüdüğünde babası gibi size "hayvan" derse, vurarak isteklerini ifade ederse ne yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…