- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
- Konu Sahibi bebiskombenim
Hİçmi üzülmedi sizi hırpalarken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yakışmıyor size Nihat Doğan kafası. Vazgeçmelisiniz bence deAynn. Mağduru suçlamak sorunu çözmüyor. Vazgeçin şu Nihat Doğan kafasından.
Hemeennn darp raporu alıyorsun sevgili arkadaşım.Merhaba herkese Yazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim... 30 yaşında 3 yaşında bir çocuk annesi bir bayanım. 8 yıllık evliyiz.Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz. Mesela kocam tartıştığımız zaman asla susmuyor. Hep bi laf yarışı halinde hep kendi haklı hata yapsa dahi telafi etmek için bir çaba sarfetmiyor. Dün bir olay yaşadık. Yine bir konudan ötürü çok konuştuğu ve hakaret ettiği bi gündü. Bende yeter artık sus dedim ve sırtına şaplak attım. O da beni darp etmeye başladı boynum incindi hatta yüzümü ellerinin arasına alıp öle bir geriye itti ki boynumdan ses geldi onun acısıyla ağlamaya başladım birbirimize girdik ama kadınla erkek gücü bir değil maalesef ben ona hiç bir şey yapamadım. Ama o benim canımı baya yaktı. Böyle normal bişeymiş anlatıyorum belki ama şu an bile iyi değilim. Bana vurması canımı yakması onun umrunda değil ağlamalarım hıçkırıklarım umrunda değil. Normalde bile insan insana acır üzülür ama artık bana merhamet duymuyor ilişkimiz iyice laçkalaşmış durumda kaba tabirle. Sizce ne yapmalıyım saygının bittiği bir ilişkide ne yapılması gerekir?
Evet yapmamam gerekiyordu çok pişmanım hem zarar gören ben oldum hem ilk ben yaptığım için suçlu duruma düştüm. Eşim tam bir odun aynı yaştayız oda bende 30 ama asla kendini sorgulamaz kendini eleştirmez hatasını anlamaz anlatsanda kabul etmez. Ne desem abartıyorsun yada bunda özür dilicek bişey yok der. Veya ben böleyim kabul etmeyen kendi bilir der. Önceden özür dilerdi ağlardı affetmem için yalvarırdı ama çocuk doğduktan sonra çok kibirli bencil umursamaz bir adam oldu bana karşı. Sizde küsme huyunuzun üstesinden gelmişsiniz ne güzel benimde törpülediğim huylarım olmuştur. Ama eşim asla kendini geliştirme açısından birşey yapmamıştır yapmazda. Tek taraflı da olmuyor evliliğimiz için bunu yapmalıyım demiyor ben böyleyim diyor. O kadar kapalı ki bana karşı evliliğimizi tek başıma artık kurtaramıyorum.
3 çocuk mu 3 yaşında 1 çocuk mu?Şiddeti asla savunamam lakin fitili ateşleyen sizsiniz. Kendiniz söylüyorsunuz güçler eşit değil diye peki neden vuruyorsunuz.
İlişkinizde saygı ve sevgi biteli zaten çok olmuş ama 3 çocukla boşanır mısınız sanmam
3 yaşında 1 tane çocuk. Ben yanlış anlamışım3 çocuk mu 3 yaşında 1 çocuk mu?
Aglama guclu durağlamalarım hıçkırıklarım umrunda değil.
Asla kabul etmezHer iddiasına girerim evet
O noktaya gelmeyecek o zaman baktı anlaşamıyor boşanacak çocuk yapmacak vs vs .. Anlaşamıyorlar işte inat etmenin manası ne ? Paramla ev aldı diyor kendi parasını kendisi yiyecek, sizin için birşey ifade etti mi bu cümle ? İlk vuran suçludur, kadın erkek farketmez, silaha ilk uzanan ona göre ceza alır. Psikolojik şiddet görüyorsa şaplak atmayacak kapıya koyacak. Yılanı ezip beni sokmasın demek nasıl bir kafa ?Herkes konu sahibine saldırmaya gelmiş. Şiddeti savunmuyorum ama ülkemizde erkekler çığırından çıktı. Her kadın artık kendi başına kendini savunur oldu. Son haber Meleğin kovasına yaptığı işkence kadının onu öldürüp hapse girmesi. Kerkes eşine sende neden vurdun sorusunu soruyor.. Da o kadın neler yaşadı patladı artık kadını darp edip yatmış uyumuş odun. Darp raporu alın lütfen Allah yardımcınız olsun
Avukatlar tam olarak da bunun için var hanımefendi. En kısa zamanda bir avukatla görüşürseniz o mahkemede sizi temsil eder, danışmanlığı ile ezilmemeniz için elinden geleni yapar, evdeki üzerindeki ve velayete ilişkin haklarınızın zayi olmaması için ne gerekiyorsa yapar ve merak etmeyin, yalan ifadeler de bir avukatın mesleğini bu şekilde icra etmesinin önünde duramayacaktır. Şayet avukata verecek kadar param yok diyorsanız sizi bulunduğunuz ilin barosuna yönlendirmek isterim. Adli yardımdan faydalanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz, görevli arkadaşlar yardımcı olurlar.Boşanmaktan mahkemeden kendimi ifade edememekten ailesiyle üstüme gelip beni ezmelerinden oğlum ve evi almak için yalan yanlış verecekleri ifadeden çok korkuyorum bende sıfır cesaret var maalesef ama artık noktayı koymalıyım.
Büyük tahriğe kışkırtmaya hakarete uğrayan bendim. İstemsizce bir anda şaplak attım diyorum evet. Ama bu adama kadını darp etme hakkı vermez. Burda ben vururken onu tahrik etmiş mi oluyorum yani anlayan bir insan olsaydı zaten susması gerektiğini devam etmemesi gerektiğini anlar kadının şaplağını da hakettiğini düşünürdü. Ama maalesef bizdeki sorun bu işte. Kocam tipik kadına gücü yeten erkeklerden işte. Ben kendimi hep sorguluyorum hesaba çekiyorum ama tek tarafli olmuyor maalesef.Kusura bakmayın da ikide bir adama sussun diye şaplak atmak ne demek
Sanki hiç öylesine önemsiz bişeymiş gibi anlatıyorsunuz
Adamı tahrik ediyosunuz düpedüz ve devamını bile bile
kendinizle de zorunuz var herhalde devamının şiddet olacağını tahmin etmenize rağmen şaplak atmak da nedir ki
Tamam eşinizin şiddetini de haketmişsiniz demiyorum üzüldüm ama tahriği kabul edin
Eğer boşanamayacak ve Karşınızdakinin düzelmesini istiyorsanız lütfen kendinizden başlayın
Hep tekrarladı zaten evet doğru bir laf şiddet affedilmez tekrarlanırÇocuğunuz için boşanın.Böyle bir ortamda büyümesin.Siz isterseniz başarırsınız.Bir işe başlamakla başlayın.
Şiddet affedilmez.Ne yazık ki tekrarlar..
En kısa zamanda bir baroya gidip yardım alacağım. Kendi özgüvenimi tekrar kazanacağım inşallahAvukatlar tam olarak da bunun için var hanımefendi. En kısa zamanda bir avukatla görüşürseniz o mahkemede sizi temsil eder, danışmanlığı ile ezilmemeniz için elinden geleni yapar, evdeki üzerindeki ve velayete ilişkin haklarınızın zayi olmaması için ne gerekiyorsa yapar ve merak etmeyin, yalan ifadeler de bir avukatın mesleğini bu şekilde icra etmesinin önünde duramayacaktır. Şayet avukata verecek kadar param yok diyorsanız sizi bulunduğunuz ilin barosuna yönlendirmek isterim. Adli yardımdan faydalanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz, görevli arkadaşlar yardımcı olurlar.
Anlayacağınız çare iyi bir avukat. Fakat sizde gidip vekalet vermeye yanaşacak gönül var mı orası biraz muamma...
Anlayamadım ?Siz vururken yavaş vurayım diye düşünebildiniz mi ?
Çocuğunuzu düşünseniz o evin içinde psikolojisinin ne hale geldiğini düşünürsünüz. Belli ki boşanmayacaksınız. En azından çocuğunuzu bir psikoloğa götürün. Yazık o çocuğa.Ayrılmak kolay değil ya bir başına bir kadın için hemde. Çocuğum olmasaydı asla düşünmezdim ama onu düşünmek zorundayım bende ayrı anne baba olayını yaşadım. Annem gibi olmak bu hayatta sürüklenmek çocuğumunda böle bir hayat yaşamasını istemiyorum. Anne olmak kendinden vazgeçmekmiş onu anladım.
Hep bi daha yapmayacak ümidiyle devam ettim. Çünkü boşanmaktan çocuğumdan sona hep korktum. Ya babası yok diye mutsuz olursa ya babasına gittiğinde daha mutlu olursa benim yanıma gelmek istemezse. Onun yanında herşey serbest benim yanımda her şey zamanında. Cesur değilim maalesef ama bi yerden de başlamalıyımAy suan cocuk cok mu iyi sartlarda bırakın Allah askına ya.
Cizgi film izlemeye yollayınca anlamıyr mu o cocuk sanıyorsunuz?
Yarın oda karısını dövecek,karısının susmasını bekleyecek net.
Neden bosanmıyorsunuz?
Karıkoca tekme tokat girismek daha mı kolay?