- 20 Eylül 2016
- 114
- 16
- 34
- Konu Sahibi bebiskombenim
Çok haklısınız.. 3 yılda oğlum doğduktan sonra çakışmalarımız oldu. Mesela ben 6 aydan önce sadece anne sütü verdim. Ama o eve anne babası sürekli oğlumun ağzına başka şeyler verme çabasındaydılar yok reçel çay danino yoğurt vs. Bende karşı çıkıodum benim kararıma saygı duymuyordu eşim. Sona işe başalayacağım zaman oğlum 1 yaşındaydı kaynanamlarla büyük kavga yaşadık. Onlar bakacaklarını sölemişlerdi ama iş ciddiye binince tavırları değişti. O kavgadan sonra eşimle bana çok haksızlık ettiler. O kavgadan sona evimizde de sıkıntılar çıkmaya başladı. O sıkıntılarda da bana çok kötü davranmıştı. Yani bunlardan sebep ilişkimiz çok yıprandı. Serhat yabancıya gidelim dedik terapiste sona maddi olarak bütçemiz yetmedi. Sona o devlet hastanesine gitti. 3 seanstan sonra koronadan dolayı randevular iptal edildi o da öle kaldı. Şimdi gidelim desem yine maddi açıdan gidemeyiz. Baro için de yine dosya masrafı falan oluyor ya onun için bile bi bütçem yok maalesef elim kolum bağlı zamana bırakıyorum işte herşeyi6284 sayılı kanuna göre cok kolay kendi kendini tokatlasan bile gider alırsın adamin hakkinda uzaklastirma kararini. Sonucta ceza davasi acmicaksin adamin kendini savunacagi bi yer yok. Bosanma davasi acarsan karar olduktan darp raporun olduktan sonra ilk o baslatti demesinin bi önemi yok. Kimin ne dediginin de onemi yok senin yaptiginla onun yaptigi bir degil neticede. Cocuk bana vurdu o yuzden ben de onu darp ettim die bisey olabilir mi zaten güçler denk degil bi kere. Bunu bi kenara koyarsak, ben senin düzeninin bozulmasini istemedigini anliyorum zaten sadece bunlar tekrarlanmasin sen gecmise sünger cekersin. Adamin iyi bi baba oldugunu da düşünüyorsun hem. O zaman sen soyle sen daha iyi bilirsin 3 yilda ne degisti cinsellikte de problem yoksa?