Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Sorunum o değil ki ailesi.
Görümcem bie hafta sonra gitcek diye durmadan laf sokuyor . Bir is olursa sadece babası varken kalkıyor öbür türlü yatma derdinde.

Eşime anlatsam o da kızacak bana. Boşver diye.
Olan bana oluyor stres oluyorum.
Ben laf sokmuyorum diye böyle oluyor.

Tasinirsn bana da haber ver

Seni demi aldattı esin.
Benide aldattı.. .
Ama inkar ediyor yemin etti.
ALLAH'A iman ettim gözüme yalanci diyorum..

Zeynep abla eger bir blog açarsan. Benı de haberdar etmeni cok isterim. Lutfeeeen buradan. Ozel mesaj atabilirsin :)

Yaşadığınız yere baktım istanbulmuş

Ben sıfır evimi/ yazlığımı istanbul dışından aldım 1+1.
İstanbulda sıfır ev bazı aileler için zor hatta imkansız gibi artık . Ben de bu gruptayım

Artık gelmezler diye hissettiM
Hatalarını anlamış gibiler
Bu arada aldatma olayını nasıl öğrendiniz ?
Olayı Eşinizin ailesine mi anlattınız ?

Seni demi aldattı esin.
Benide aldattı.. .
Ama inkar ediyor yemin etti.
ALLAH'A iman ettim gözüme yalanci diyorum..
Yemin dedinde benimkide ne yeminler etti. Hersey ortaya cikincada keffaret oruclari tuttu tovbeler etti. Eger eminsen gozunle birseyler gorduysen sözlere yeminlere degil gozlerine inan.

Once mesaj gordum esimin telinde tabi arkadas üstüne atti yeminler etti arkadasina yanimda hemen sormasini istedim teke tek onunla konusmasina firsat vermeden ama tabi demekki biliyormuski hemen kusura bakmayin benim mevzu dedi. Ben kadinin nosunu alip sosyal medyada bi arastrmaya girdim hesabi cikti derken kadinin ortak arkadasi bizim isyerinde calisan bi kadin cikti onu aradim kadinla ilgili sorular sordum. Esime blof yaptim ve tabi kadınada o itiraf etti sen kabul etmiyosun falan capraz sorgu gibi derken özurler itiraflar geldi. Ama en cok zoruma giden esimin bu arkadasimin mevzusu niye taktin onumu kıskandın falan demesi beni delirtti ve iyice bu olayın ustune gittim bu kısaca o ara yasadiklarim. Ailemi ve onun ailesini aradim geldiler ailem hic baskı yapmadı nasil istersen dediler onun aileside acayip sahip ciktilar bana ve hep beraber burnundan getirdik diyebilirim. Kızım icin tek seferlik bir sans verdim ve bozdugu evliligi nasıl bozduysa oylede tolarlaması icin fırsat verdim. Kadın bi ozurler bi sozler bidaha cikmam karsiniza isyerinize gelmem dedi derken bes ay sonra pat isyerinin önunde gordum ve uyarımı bu sefer uygulayark verdim iste böyle kapandi mevzu. Rabbim kimseye yasatmasin o durumda gitmekmi zor kalmakmı ikiside ayni o acı unutulcak bi acı degil bunu biliyorum

Ve herkese ornek olsun diye diyorum ben esimin ailesi laf ediyor diye gezmek istediginde redderdim aman laf olmasin diye onlar laf etmesin diye cok süslenmezdim yeni birsey alırken iki kere düsünurdum alsamda onlarin yaninda giymezdim aman idareli desinler diye. Kaynatam bile sen yinemi etek aldın bluz aldın inanın sayısina kadar söylerdi 3 tü 4 oldu falan diye. Esim makyaj yapma dedi yapmadim evde yapmakta bana sacma geldi bırakmıstım diyorum cunku simdi yapiyorum hicte sacma gelmiyor:) hep yasımdan olgun giyindim. Ama coook buyuk bir yanlismıs cünkü soktukları kalıpta kocalarda begenmiyor bence sonra. Cok buyuk tavizler vermemek lazim helede ailelere gore bunlar cok buyuk seyler degil tabi aileye uygun bir sekilde eşede hep hoş gözükmek gerek. Suan esimin söyledigi cok degistin cok güzellestin bu halim esime degil kendime ödül olarak görüyorum icim hep sızlasada yasadiklarim icin hayattan suan zevk alıyorum ve sadece kendimi ve kizımi düsunuyorum. 30 yas sendromumu acaba. Yoksa Hayat 30 dan sonrami baslar gercekten

Sayfaları ara ara okuyorum buraya denk geldim esinize akil veriyormusunuz dedinizde benim esi. Cok dik kafa ve bazi seyleri gercekten goremiyor basına gelmeden. Ortagi kardesi ve onuda dinlemez isyerini yönetmek konusunda hep ben lider ruhluyum der durur ama yanlıslarda yapiyor bazen ve önceden uyardigim konuda bu basina gelince ben demistim bir kerede senin ön sezilerine güveniyorum desende bastan yapsan ne var demekten kendimi alamiyorum ve elestiriyorum ne yapmam lazim

Kızlar bugün esim ise gitti. Az önce kaynanam aradı niye gelmedin diye.
Uyuyorum dedim.
Gel buraya uyu diyor.
Ben bugün arkadaşıma gidicem cuma gidememistim dedim

Kendini bozma yine arkadaş diye dedi

Size mi gelcek bide dedi.
Bende yok dedim. Bize gelmicek evime biri gelse laf ediyonuz dedm

Akşam ben yemek hazirlicam dedim çorba var yanına ek birşeyler yaparim dedim.
Yok kocan onu yemez gelin burda hazieliyim dedi.

Bende vakit gecirelim biraz dedim.
Niye vakit geçiremiyor musunuz dedi.
Bende bişey demedim
Neyse beni dinleme dedi kapatti.
Eşime haber vereyim mi hemen.

Kadın bi ozurler bi sozler bidaha cikmam karsiniza isyerinize gelmem dedi derken bes ay sonra pat isyerinin önunde gordum ve uyarımı bu sefer uygulayark verdim iste böyle kapandi mevzu.

Şu kısmı anlaymadım ? Uyarıyı uygulamalı verme kısmını

Allah bir daha yaşatmasın ..
Kızınız analı babalı büyüsün

O ilk birkaç kişiden biri olmayı isterim :)
Blog açtığınızda Bana da mesajla haber verirseniz çok sevinirim

İstanbulda doğdum bu yaşıma kadar istanbulda yaşadım , istanbulu çok seviyorum ve başka bir yerde yaşamayı asla düşünmem diye şehirdışı ve yurtdışı tekliflerini daha hiç görüşmeden hep reddetmiştim
1 haftalık tatil dönüşlerinde hep özleyerek dönüyordum
Ama bu yıl , ilk kez yazlığımda vakit geçirdikten sonra "niye bu yıla kadar istanbulda yaşayıp bu trafiği çektim ki" diye düşündüm.
Hep istanbula ait olduğumu düşünürken aslında yazlığımın olduğu yere ait olduğumu anladım..
İnsanın düşünceleri ne değişken ..

Daha kışını görmedim tabi ama inşaAllah bu fikrim değişmez de boşanınca oraya yerleşirim çünkü maaşımla istanbulda hem kira verip hem geçinmek çok zor olur

Hepimiz için herşeyin en hayırlısı ..

Evliligin ilk yillari boyle oluyor gercekten... bizimde esimle ilk 2 yilda cok fazla kavgalarimiz oldu.. ama emin ol bunlar ilk yillarin verdigi tecrubesizlikkk.. sabredeceksin sabir ile mutlulugu yakaliyosun. Bundan bi 3 yil sonra boylr olmayacak sen onu o seni taniyacak. Bana diyorlardi ama inanmiyordum boyle geldi boyle gider diyordum. Sitede gormen okuman lazim aslinda ne gibi kocalar varda boşanmiyorlarr.. senin anlattiklarinda ben pek birsey goremedim her evde olan sey. Erkeklerin geneli yapis yapis olmayi sevmiyor bende esime sarilmak istedigim zamanlarda sarilmaa derdi bende senin gibi acaba beni sevmiyormu diye dusunrdum. Ama artik sevdiginden eminim. Bekle sabret kotu kocalari oku siteden. Sonra kocan melek gibi gelir gozunee ☺☺

Şu kısmı anlaymadım ? Uyarıyı uygulamalı verme kısmını

Allah bir daha yaşatmasın ..
Kızınız analı babalı büyüsün
Biraz hırpaladim yani. Benide taniyanlar hala sasırır bu yaptigima nasil yaptin hanim hanimcik birisin diye ama o kadar öfkelendimki tekrar etrafimizda dolasmasina. Amin sagolun

Sizin bosanma nedeniniz nedir merak ettim belki yazmissinizdir ama denk gelmedim galiba. Aynen istanbul cekilcek yer degil huzur yok gercekten. Insan degisik yerlere gidince anliyor. Yalovanin koylerinde yasayanlari kiskandim gercekten bu yaz kücuk bir tatil yaptik hayran olmamak elde degil. Hic telas yok herkes kapilarda komsular birikmis sohbet ediyor her yer huzur

Olabilir neden olmasın? Tabii ki haber vereceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…