- 24 Eylül 2016
- 247
- 254
- 103
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.521
Flört etmesi demek sana ve o cehennem hayatıma geri donmek istiyorum demek olur bence ama.Yani onunla karşılaştığında güler yüz gösterip flört edersen, sana dönmek isteme ihtimali var. Bak onu ara demiyorum kesinlikle öyle birşey yapma. Karsilasirsaniz diyorum.
Ama eğer karşılaştığınızda soğuk ve düşmanca davranirsan, geçmiş olsun bitti gitti o evlilik.
Aslında tam olarak öyle demek olmaz. Sadece "sana dönmek istiyorum" anlamına gelir. Ailesinin yanına dönmek istemiyor sonuçta, bunu açıkça belirtmis. Şu an yapabileceği tek şey "seni özledim" demek. Bir insana "seni özledim" deyince, "senin için herşeye katlanirim" demiş olmuyoruz ki.Flört etmesi demek sana ve o cehennem hayatıma geri donmek istiyorum demek olur bence ama.
Pembecim senin şu an yapabilecegin tek şey, kendini mutlu etmek ve bir şekilde karsilasirsaniz ona güler yüz gostermek ve "seni özledim" demek. Tabii bunu evliliğini devam ettirmeyi düşündüğün için söylüyorum.
Sen kendi isteğiyle sana dönsün, barissin istiyorsun değil mi? O halde bu kadarcik bir riski alabilirsin.Seni özledim diyemem sanırım.
O benden belki ayrılmak istixek. Nerden biliyoruz ki..
Bilmiyorumm
Yani onunla karşılaştığında güler yüz gösterip flört edersen, sana dönmek isteme ihtimali var. Bak onu ara demiyorum kesinlikle öyle birşey yapma. Karsilasirsaniz diyorum.
Ama eğer karşılaştığınızda soğuk ve düşmanca davranirsan, geçmiş olsun bitti gitti o evlilik.
Sen kendi isteğiyle sana dönsün, barissin istiyorsun değil mi? O halde bu kadarcik bir riski alabilirsin.
Beni bos verelim örnek için söylüyorum.ya pembe boşanmak istemeyebilir ama o adam için üzülmeyin hayatına bakması lazım.o adam öyle yapıyor.he dönse ne olur değişmez o adam.annesi yakınında olduğu sürece.ki B Bugunneselibirgun hiç heveslenme o adam seni geri istese bile annesini ve o hayatı bırakmaz.ama sen bilirsin
Peki zeynep.Sen kendi isteğiyle sana dönsün, barissin istiyorsun değil mi? O halde bu kadarcik bir riski alabilirsin.
Sen sadece "seni ozluyorum" diyeceksin. Sonrasını ona bırakacaksın.Peki zeynep.
Isteklerini şartlarımız nasıl ifade edeceğim..
Sen sadece "seni ozluyorum" diyeceksin. Sonrasını ona bırakacaksın.
Eğer o zaman "beni seviyorsan ailemle yaşayacaksın" der ise, "üzgünüm, seni çok seviyorum ama yapamam, ailenle bir sorunum yok ama onlarla çok vakit geçirince yipraniyorum " diyeceksin.
Alttan almayı düşünmüyorum.Valla pembe sen zaten yelkenlerin suda geziyorsun ama karşındaki hala haklı gibi davranıyor ama onuda bu duruma sokan sensin boşver öyleyse hem ailesinden ayrılmak istiyorsun hem ama söyleyemem kabul etmez diyorsun daha ne diyebiliriz ki? En iyisi alttan al barış belki bir gün değişir zor ama...
Sen kendi isteğiyle sana dönsün, barissin istiyorsun değil mi? O halde bu kadarcik bir riski alabilirsin.
Yani halen evlisiniz o yüzden evet umut var tabii ki. Ama sadece doğru adımlarla..Canım sence bu kadar şeyden sonra yani bana yapılan bu kadar şeyden sonra umut var mi.
Ben boşuna mi kendime tehlikeye atıyorum..
Yani halen evlisiniz o yüzden evet umut var tabii ki. Ama sadece doğru adımlarla..
Bir defa herşeyden önce, bir an önce mutlu olman gerekiyor. Yani artık bunun için ne yaparsın bilmiyorum ama kendini mutlu etmen şart. Yoksa tekrar karşılaştığınızda güzel gorunmeyeceksin.Doğru adımları nasıl sececegim o da var.
Ister istemez kirginim
Evliliğini kurtarmak adına, onun ailesiyle yaşamaya razı misin ki?Oyle dediğimde yapacak bişey yok der...
Birden bu kelimeler ise yaramayacak diye düşünüyorum...
Niye böyle olumsuz yaklaşıyorum derseniz kocami biraz tanıyorum.
Sürekli bahane üretiyor..
Ya da kestirip atıyor.
Belki de o konuşmamız bizim son konuşmamız olacak..
Böyle kısa bir şekilde sonlandirmak inada bindirmek istemiyorum
Evliliğin ilk yılı çok yıpratıcı bir süreç.. zamanla herşey rayına oturuyor.. tek diyebiliceğim takmamala başka şeylere odaklanmaya çalışın ve biraz kendinizi çekin,akışına bırakın üstüne gittik e daha da uzaklaşıyorlar..en iyi çözüm bu.. sevgilerKocamla aramız çok uzak sanki. Sürekli olarak bu aralar telefonda okey oynuyor
Bilardo oynuyor.
Ramazan diye eve iftar vaktinde gelse de ramazan ayı dışında hep saat 10 ya da dokuz gibi geliyorlar aile isi.
Bana karşı bir yakınlığını görmüyorum.
Beni sevmediğini düşünüyorum. Şimdi bile uyuyor. Boynuna dokundum hemen öbür tarafa döndü.
Beni gelip bir defa öpmez durduk yere.
Ben giderim öperim sarılırım ama istemez.
Duygusal olarak yıpranıyorum. Dün ailem geldi. Sonra bu telefonla oynamaya başladı. Ben öyle bişey yapsam hemen kızar. Kendisine söyledim. Bana dediği laf
Ben sohbetimi ettim güldüm ama bebeğe daldilar bende oyun oynadım
Dedi.
Saygısızlık diyordun ya dedim. Bende öyle yaparım bundan sonra dedim. Yap istediğini yapıyorsun zaten dedi. Ama öyle bişey olduğunu düşünmüyorum.
Kendini düzelt dedim
Senin düzeltmeye ihtiyacın var dedi. Ben anlamıyorum bunu.
Ne yapmam lazım kızlar.
Git gide kendinden uzaklaştırıyor beni duygusal olarak.. .
Cok doğru.her kelimesine katiliyorum.Evliliğin ilk yılı çok yıpratıcı bir süreç.. zamanla herşey rayına oturuyor.. tek diyebiliceğim takmamala başka şeylere odaklanmaya çalışın ve biraz kendinizi çekin,akışına bırakın üstüne gittik e daha da uzaklaşıyorlar..en iyi çözüm bu.. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?