Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Flört etmesi demek sana ve o cehennem hayatıma geri donmek istiyorum demek olur bence ama.

Flört etmesi demek sana ve o cehennem hayatıma geri donmek istiyorum demek olur bence ama.
Aslında tam olarak öyle demek olmaz. Sadece "sana dönmek istiyorum" anlamına gelir. Ailesinin yanına dönmek istemiyor sonuçta, bunu açıkça belirtmis. Şu an yapabileceği tek şey "seni özledim" demek. Bir insana "seni özledim" deyince, "senin için herşeye katlanirim" demiş olmuyoruz ki.

Seni özledim diyemem sanırım.
O benden belki ayrılmak istixek. Nerden biliyoruz ki..
Bilmiyorumm

Geldiğinde sarılmali miyim.
Çok meraklı gibi olcak ailesi de laf edilecek..
Biraz net olmam lazım.
Onu sevmem ve ozlemem ona göre herşeye katlanirim demek. Öyle anlıyor o.

visnelicheesekek seni anlıyorum beni düşünüyor olman benim için sinirlenip halden hale girmen için teşekkür ederim..
Sen de birşeyler icin geç kaldığın ve pişman olduğun için bana belkide bu kadar sert davraniyoesun..

Ben suan icin kendi hayatıma bakmaya çalışıyorum.. .

Ben bu konuyu akademisyen olan bir hocam la konuşmuştum.
Kayinvalidem ve esim hakkında şey dedib
Bu evlilik belki bitecek ya da çok güzel devam edecek ama sen yine de elinden gelen herşeyi yap ki
Geriye döndüğünde keşke şöyle yapsaydım böyle yapsaydım larin olmasn dedi.

O yüzden bende bekliyorum suan.
Davayı acsam bir seneden önce olduğu ocin bosanamcam.
Çekişmeli olcak.
Beklesemde bişey olmayacak...
Zaten olmazsa olmaz..
Olursa yeni şartlarla devam eder..
Ben artık kendimi ezdiremem.

Belkide bu olaylar onların ve benim için bir dönüm noktası olacak..

Guller ve laleler demişti sanırım.
Ne oluyorsa olsun iyi kötü senin evin onlardan ayrilsin demişti..
Bende öyle düşünüyorum..

Belki de gereken olay budur..

Peki zeynep.
Isteklerini şartlarımız nasıl ifade edeceğim..
Sen sadece "seni ozluyorum" diyeceksin. Sonrasını ona bırakacaksın.
Eğer o zaman "beni seviyorsan ailemle yaşayacaksın" der ise, "üzgünüm, seni çok seviyorum ama yapamam, ailenle bir sorunum yok ama onlarla çok vakit geçirince yipraniyorum " diyeceksin.

Oyle dediğimde yapacak bişey yok der...

Birden bu kelimeler ise yaramayacak diye düşünüyorum...
Niye böyle olumsuz yaklaşıyorum derseniz kocami biraz tanıyorum.
Sürekli bahane üretiyor..
Ya da kestirip atıyor.
Belki de o konuşmamız bizim son konuşmamız olacak..
Böyle kısa bir şekilde sonlandirmak inada bindirmek istemiyorum

Valla pembe sen zaten yelkenlerin suda geziyorsun ama karşındaki hala haklı gibi davranıyor ama onuda bu duruma sokan sensin boşver öyleyse hem ailesinden ayrılmak istiyorsun hem ama söyleyemem kabul etmez diyorsun daha ne diyebiliriz ki? En iyisi alttan al barış belki bir gün değişir zor ama...

Alttan almayı düşünmüyorum.

Ben onun haklı olmasını gerektirecek bişey yapmadım.

Ne aradım ne sordum
Ne imalı laflar paylaştım.
Sadece beklediğimi ve bu süreçte kendime zaman tanımam ve pişman olmamak icin birşeyleri düşünüyorum..

Bu hayatta sadece kendimi mutlu etmekle başlayabilirim sonuçta değişmeye..
Ben mutlu olmaya pismapişman olmadığımi hissederek devam edeceğim..
Çünkü bunu yapmazsm yapacağım şey sadece beklemek.
Ki öyle veya böyle zamanımız geçiyor..
O da düşünsün kararını versin..
Bende öyle..

Ben yuva bilincini kendimde çok temelli oluşturmak istediğim için bekliyorim

Doğru adımları nasıl sececegim o da var.
Ister istemez kirginim
Bir defa herşeyden önce, bir an önce mutlu olman gerekiyor. Yani artık bunun için ne yaparsın bilmiyorum ama kendini mutlu etmen şart. Yoksa tekrar karşılaştığınızda güzel gorunmeyeceksin.
İkincisi, düşmanca tavırlardan kacinman gerekiyor. Yani biliyorum ona ceza vermek istiyorsun. Yaptıkları yüzünden surunsun istiyorsun belki de, ama bu pek senin elinde olan birşey değil. İntikam duygun varsa sök at içinden.
Son olarak da, eğer karşılaşırsanız (bu mahkeme salonunda bile olsa) onunla gülerek konuş, eski bir arkadaşını görmüş gibi. Onu gördüğüne sevindiysen bunu saklama. Seni özledim demekten ve flört etmekten cekinme.
Yani şu an yapabileceklerin bunlar. Tabi herşey yine sana kalmış :)

Evliliğini kurtarmak adına, onun ailesiyle yaşamaya razı misin ki?

Evliliğin ilk yılı çok yıpratıcı bir süreç.. zamanla herşey rayına oturuyor.. tek diyebiliceğim takmamala başka şeylere odaklanmaya çalışın ve biraz kendinizi çekin,akışına bırakın üstüne gittik e daha da uzaklaşıyorlar..en iyi çözüm bu.. sevgiler

Ailesiyle yaşamayı kabul ederse ortada kurtarılmış kurtarılmış evlilik kalmıyor bence Z Zeynep B abla.bu konu beni deli Etti.yaşadıklarım aklıma geliyor da evliligimin ilk yıllarında.o günlere tekrar tekrar dönüyorum bunları okudukça.aynı durumdaydı ne yapsam?nasıl yapsam?ama hiç aramamistim eşimi.muhatab olmamıştım.bir hafta sonunda kendi çıkıp gelmişti.babama ben karımı seviyorum deyip almıştı beni.bir daha hiç öyle büyük kavgamız olmadı.kavga sebebiniz neydi diye sorarsanız su bardağı yuzunden kavga etmistik :) evet evet bildiginiz su bardagi :))

Cok doğru.her kelimesine katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…