- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.501
AMİNNNNNN. Evet gerçekten ergen tabiri yerinde olmuş. Canım bu adam daha anne kuzusuymuş belli kafa kıt. Onun yaptığını orta okul talebesi yapar mı bilmem amamilk okul talrbesi yapabilir. Yani kendini geliştirememiş fesatlıkla yoğrulmuş şapşal insanlar bunlar. Bu arada sözlerime alınıyorsan söyle ama öyle sinirliyimki o sersemlere boğasım var ya.Salla git sin ya bu adamın gerçekten sende gönlü olsa bunları sana yapmaz yapılmasına izin vermezdi.şimdi de ergen gibi instagramdan caka satacagina gelip ozur dilerdu.bundan bir cackk olmaz.sadece sana degil hic bir kadina.buyuyememis bu adam hala ana kuzusu.ve hiç bir kadın böyle.koca istemez için rahat olsun
Zaten senin ahini da aldılar ya mutlaka çıkar ya o gorumcenden ya kocandan.o gorumcene Allah inşallah kendi gibi bir gorumce nasip eder.amiin.
Ben sınırlı değilim.. .AMİNNNNNN. Evet gerçekten ergen tabiri yerinde olmuş. Canım bu adam daha anne kuzusuymuş belli kafa kıt. Onun yaptığını orta okul talebesi yapar mı bilmem amamilk okul talrbesi yapabilir. Yani kendini geliştirememiş fesatlıkla yoğrulmuş şapşal insanlar bunlar. Bu arada sözlerime alınıyorsan söyle ama öyle sinirliyimki o sersemlere boğasım var ya.
anladığım kadarıyla çok silik bir karaktersn biraz baskın olmaya çalış.sonuçta sen de bir insansın senin de bir hayatın var öyle değil mi?başkalarının senin hayatını sürekli yönlendirmesine izin verme.Haklı olabilirsin.
Amin diyorum başka bişey demiyorum.
Kendi ailemde de en geri planda bırakılan benim.
Niye böyle oluyor bilmiyorum.
Hayatın hrr alanında böyle geride mi kalacagim.
Baskın nasıl olunuranladığım kadarıyla çok silik bir karaktersn biraz baskın olmaya çalış.sonuçta sen de bir insansın senin de bir hayatın var öyle değil mi?başkalarının senin hayatını sürekli yönlendirmesine izin verme.
Yahu esip gürle biraz. Bu ne pasiflik. Kim ne derse onu yapıyorsun. Kafaya koyduğun bir şeyi için sonuna kadar uğraşmalısın. Ohooo ben olsam inletirdim ortalığı.Baskın nasıl olunur
Yahu esip gürle biraz. Bu ne pasiflik. Kim ne derse onu yapıyorsun. Kafaya koyduğun bir şeyi için sonuna kadar uğraşmalısın. Ohooo ben olsam inletirdim ortalığı.
Ayrıca çocuksuz da nafaka oluyor diye biliyorum.
Valla kayıt açılma ne bilmiyorum ama sana aksilik yapıp pes ettirmeye çalışıyor seninnzaten paran vardı işe gir gerekirse onparayı kullan bir süre sonra kendi evine çık. Babaannen sen sürekli onun için üzülünce öyle demiştir. Sen artık yoluna bak bu adamın ne kadar cahil olduğunu öğrendin daha ne yani.
Ne yapacaksın yoluna bakacaksın. Neden kurtulduğuna şükretmiyorsun. İlerde ne olacaktı seni onlar için bir güzel dövecekti belki de, bu kadar ezdiren insandan herşey beklenir. Ben sizin gibilere çok kızıyorum. İyiki kurtuldum diyemiyorsunuz, ne bağın var onla. Ben de keşke bir bahane olsaydı da çocuklar yokken ayrılsaydım. Bak artık işine neden sürekli onunla uğraşıyorsun. Dönse ne yapacaksın bu saatten sonra. Değişmeyecek bunu bil kimse değişemez bende sende hepimiz neyle büyütüldüysek onla yaşarız. Neden sürekli onu takip ediyorsun kır at hattını. Al kendine hat hani paran vardıya kötü günler için. Şimdi al o paradan biraz kendini mutlu et. Ara kardeşini gez eğlen.Faturasiza geçmek icin açılmış..
Sizce ne yapmaya çalışıyor.
Evime uzaktan baktım.
Çiçeği koyduğum yeri değiştirmişler ama perdeler kapalı
Ne yapacaksın yoluna bakacaksın. Neden kurtulduğuna şükretmiyorsun. İlerde ne olacaktı seni onlar için bir güzel dövecekti belki de, bu kadar ezdiren insandan herşey beklenir. Ben sizin gibilere çok kızıyorum. İyiki kurtuldum diyemiyorsunuz, ne bağın var onla. Ben de keşke bir bahane olsaydı da çocuklar yokken ayrılsaydım. Bak artık işine neden sürekli onunla uğraşıyorsun. Dönse ne yapacaksın bu saatten sonra. Değişmeyecek bunu bil kimse değişemez bende sende hepimiz neyle büyütüldüysek onla yaşarız. Neden sürekli onu takip ediyorsun kır at hattını. Al kendine hat hani paran vardıya kötü günler için. Şimdi al o paradan biraz kendini mutlu et. Ara kardeşini gez eğlen.
Valla bu lafın üstüne ben daha yorum yapmam donersin çocuk doğurursun bir tane.bu sefer de çocukla nasıl bosanırım diye konu acarsin.ne sanıyorsun bu adam degisek mi.asla değişmez üstelik geri dondugun için artık donmeseydin geri diye başına kakilacak..artık sana da çok kızıyorum.ve konuyu takibi bırakıyorum.size kolay gelsin.bu adam için hala uzuluyorsun.ben bile simdi keske cocuk dogurmayip bosansaydim diye dusunuyorum.Oyle olmuyor ışte canim o...
Ben evliligimi en son çare olarak bitirmek istiyorum
Noldu canım niye öyle düşünüyorsun?Valla bu lafın üstüne ben daha yorum yapmam donersin çocuk doğurursun bir tane.bu sefer de çocukla nasıl bosanırım diye konu acarsin.ne sanıyorsun bu adam degisek mi.asla değişmez üstelik geri dondugun için artık donmeseydin geri diye başına kakilacak..artık sana da çok kızıyorum.ve konuyu takibi bırakıyorum.size kolay gelsin.bu adam için hala uzuluyorsun.ben bile simdi keske cocuk dogurmayip bosansaydim diye dusunuyorum.
Pembecim senin şu an yapabilecegin tek şey, kendini mutlu etmek ve bir şekilde karsilasirsaniz ona güler yüz gostermek ve "seni özledim" demek. Tabii bunu evliliğini devam ettirmeyi düşündüğün için söylüyorum.Oyle olmuyor ışte canim o...
Oyle olmuyor ışte canim o...
Yani onunla karşılaştığında güler yüz gösterip flört edersen, sana dönmek isteme ihtimali var. Bak onu ara demiyorum kesinlikle öyle birşey yapma. Karsilasirsaniz diyorum.Belki sen görmüş gecirmissindir ama biraz sukunetimi koruyup pişman olmamak istiyorum.
Ben konuştum ona rağmen böyle oldu demek istiyorum..
Beni bos verelim örnek için söylüyorum.ya pembe boşanmak istemeyebilir ama o adam için üzülmeyin hayatına bakması lazım.o adam öyle yapıyor.he dönse ne olur değişmez o adam.annesi yakınında olduğu sürece.ki B Bugunneselibirgun hiç heveslenme o adam seni geri istese bile annesini ve o hayatı bırakmaz.ama sen bilirsinNoldu canım niye öyle düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?