• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Sence geri dönüş yapacak mi bana.
Ya da Bir görüşme talep edecek mi
Benim tecrubeme göre, bunu yapması için senin mutlu olman, yüzünün gülmesi ve caresiz durumda olmaman gerekiyor.
Tekrar söylüyorum, ilk şart senin kendini mutlu edebilmende.
Sürekli eve kapanıp temizlik yaptığın için şu an obsesif bir şekilde bunları düşünüyorsun.
Önce bir dışarı çık, git bir arkadaşınla kahve filan iç. Çik gez, alışveriş yap.
Para gitmesin diye mi evde duruyorsun?
Kendine para harca, kocan geri dönüp seni kurtarsın diye bekleme artık rica ediyorum.

Konunu okudum hatta 2 ayrı konudan devam ediyorsun kafam karıştı, tek konudan devam etsen keşke. Ya kusura bakma da senin eşinin ailesi hatta eşin de çok cahiller. Büyük şehire gelmişler ama hala saçma sapan adetlerini bu devirde saçma düşüncelerini sürdürme peşindeler. Eşin de onların altında ve özgürce davrandığını düşünmüyorum.
Çünkü öyle davransa ailesinden resti yiyecek, bir karına söz geçiremiyorsun adam olsan onu buraya getirtir çalıştırırsın kafasındalar. Bir de baksana eşin annesine 'sen sardın bunu başıma' gibi bir şey demiş senin için. Sanırım görücü usülü evlendiniz? Eşinin seni çok da sevdiğini sanmıyorum. Sen orda 'gelin' figürünü dolduruyordun sadece. Dolduramadığını düşündüğünde de pat babanın evine yolladı seni. Yarın bir gün gelip bizde boşanmak yoktur ama çocuğumuzun karısı yok öyle mi gezsin diye kuma fln da getirir bunlar beklerim yani.... Sen ne yapacaksın, tabi ki bekleyeceksin hayatına bakacaksın. Arayan olursa telefonunu aç tabi bir dinle bakalım ne diyecekler. Çok saçmalarlarsa konuşmazsın. Oturupta kocam beni arayacak mı diye bekleme, karısına sahip çıkamayan adamdan ne sana koca ne de baba olur. Akıllanırsa o başka ama onda o aile varken çok zor... Sen kendi hayatını düzene sok, okuluna devam et, iş bul istersen. Ezik insanları ezmeye çok meraklıdır öyle tipler. Sen güzelce bi paranı kazan hayaını yoluna koy kimseye boyun eğecek durumun olmasın bakalım o kaynanan öyle salak salak konuşabiliyor mu...Töbe töbe.. kocana da ayrı uyuz oldum ne karaktersizmiş....

Konunu okudum hatta 2 ayrı konudan devam ediyorsun kafam karıştı, tek konudan devam etsen keşke. Ya kusura bakma da senin eşinin ailesi hatta eşin de çok cahiller. Büyük şehire gelmişler ama hala saçma sapan adetlerini bu devirde saçma düşüncelerini sürdürme peşindeler. Eşin de onların altında ve özgürce davrandığını düşünmüyorum.
Çünkü öyle davransa ailesinden resti yiyecek, bir karına söz geçiremiyorsun adam olsan onu buraya getirtir çalıştırırsın kafasındalar. Bir de baksana eşin annesine 'sen sardın bunu başıma' gibi bir şey demiş senin için. Sanırım görücü usülü evlendiniz? Eşinin seni çok da sevdiğini sanmıyorum. Sen orda 'gelin' figürünü dolduruyordun sadece. Dolduramadığını düşündüğünde de pat babanın evine yolladı seni. Yarın bir gün gelip bizde boşanmak yoktur ama çocuğumuzun karısı yok öyle mi gezsin diye kuma fln da getirir bunlar beklerim yani.... Sen ne yapacaksın, tabi ki bekleyeceksin hayatına bakacaksın. Arayan olursa telefonunu aç tabi bir dinle bakalım ne diyecekler. Çok saçmalarlarsa konuşmazsın. Oturupta kocam beni arayacak mı diye bekleme, karısına sahip çıkamayan adamdan ne sana koca ne de baba olur. Akıllanırsa o başka ama onda o aile varken çok zor... Sen kendi hayatını düzene sok, okuluna devam et, iş bul istersen. Ezik insanları ezmeye çok meraklıdır öyle tipler. Sen güzelce bi paranı kazan hayaını yoluna koy kimseye boyun eğecek durumun olmasın bakalım o kaynanan öyle salak salak konuşabiliyor mu...Töbe töbe.. kocana da ayrı uyuz oldum ne karaktersizmiş....
Tam olarak söylemeye calistiklarim bunlar ışte.ve zeynepin dediği gibi evde oturup kocam gelsin beni alsın diye depresyona girme.takma ya boşver.istiyorsa seni zaten gelir.ki ben istediğinden de emin değilim.

Benim tecrubeme göre, bunu yapması için senin mutlu olman, yüzünün gülmesi ve caresiz durumda olmaman gerekiyor.
Tekrar söylüyorum, ilk şart senin kendini mutlu edebilmende.
Sürekli eve kapanıp temizlik yaptığın için şu an obsesif bir şekilde bunları düşünüyorsun.
Önce bir dışarı çık, git bir arkadaşınla kahve filan iç. Çik gez, alışveriş yap.
Para gitmesin diye mi evde duruyorsun?
Kendine para harca, kocan geri dönüp seni kurtarsın diye bekleme artık rica ediyorum.

Iyi de bunu nasıl görecek ki nasıl farkında olacak..
Okuldan sonra oyle düzenli görüştüğüm az arkadaşım var onlarda çalışıyor..

Bende evdeyim suan çünkü evin pis hali moralimi bozuyor.

Bitirince kendime daha iyi vakit ayıracağm.

Para gitmesin değil de o paraya dokunmak istemiyorum.
Sence direkt gidip kendime yeni bir hat mi alayım yoksa bu hatta tl mi yikleym
Emin değilim

Beni kurtaracak gözüyle bakmıyorum.
Ben yine bekarkenki yasantima geri döneceğim.
O yüzden benim için sorun yok..
Alışık olduğum bir hayat yani.
Sadece evlenmiş boşanmış olmak ve yuvami yıkmak bana biraz koyuyor .

Kurtaracak olduğu ben değilim..
Kurtaracak olduğumuz evlilevliliğimiz.

Sence beni gözden çıkarmış olabilir mi.

Iyi de bunu nasıl görecek ki nasıl farkında olacak..
Okuldan sonra oyle düzenli görüştüğüm az arkadaşım var onlarda çalışıyor..

Bende evdeyim suan çünkü evin pis hali moralimi bozuyor.

Bitirince kendime daha iyi vakit ayıracağm.

Para gitmesin değil de o paraya dokunmak istemiyorum.
Sence direkt gidip kendime yeni bir hat mi alayım yoksa bu hatta tl mi yikleym
Emin değilim

Beni kurtaracak gözüyle bakmıyorum.
Ben yine bekarkenki yasantima geri döneceğim.
O yüzden benim için sorun yok..
Alışık olduğum bir hayat yani.
Sadece evlenmiş boşanmış olmak ve yuvami yıkmak bana biraz koyuyor .

Kurtaracak olduğu ben değilim..
Kurtaracak olduğumuz evlilevliliğimiz.

Sence beni gözden çıkarmış olabilir mi.
Ama sonuçta sen onun ne isteyip istemediğini kontrol edemezsin değil mi?
Senin mutlu olduğunu bir şekilde görecek veya duyacak. Hemen bugün değil, belki bir ay geçmesi lazım bilemiyorum. İlla ki öğrenir yani.
Bir şekilde görüşmek zorunda kalacaksınız, mahkeme salonunda bile olsa. Orada bile adama güler yüz gostersen belki pişman olma ihtimali var. Ve hakimler en ufak tereddutte "bosamiyorum sizi, gidin bir konuşup gelin" diyebiliyor.
Unutma, o seni çok mutsuz oldugun için bıraktı. Bunu yapış şekli çok çirkindi belki ama, içten içe seni memnun edecek bir hayat saglayamadigini düşündüğü için bıraktı.
Kendi ogrendiklerine ve yetişme sekline göre seni her Allah'ın günü annesine teslim etmek zorunda. Ve sen bundan mutsuz oluyorsun, hergun yüzün asik, hergun bir gerginlik var. O da eh yeter ben bu kızla ugrasamiyorum deyip bıraktı işte.
Şu an muhtemelen o da çok mutsuz. Yuvası yıkılan bir tek sen değilsin. Yaptığı şeyler de zaten mutsuz olduğunu gösteriyor.
Ama adam çaresiz.
İlk sana geldiği zamanları hatırla. Seni neden beğenmişti? Muhtemelen o zaman mutluydun, kendine yetiyordun, yüzün gülüyordu.
O zamanki haline donmelisin.

Canım ben zaten suan kendime bakıyorum ama ileride ne olacak onu bilmiyorum ve merak ediyorum.
Kendim kalmak için odayı tekrar duzenledim sildim kendime yer açtım.
Bir parça kiyafetle geldim diy e dun alışverişe gittim.
Kiyafet aldım doktora gittim

Aynen benim görevim sadece gelin olmakmis.
Ben oysa es
Olmak istiyordum..
O da bana eşlik yapamadı tam olarak zaten.
Ailesi kültür gelenek ve iş ayagina sürekli bir baskı halinde.

Bekliyorum ıllaki ne olacak ne bitecek diye...

Ama sonuçta sen onun ne isteyip istemediğini kontrol edemezsin değil mi?
Senin mutlu olduğunu bir şekilde görecek veya duyacak. Hemen bugün değil, belki bir ay geçmesi lazım bilemiyorum. İlla ki öğrenir yani.
Bir şekilde görüşmek zorunda kalacaksınız, mahkeme salonunda bile olsa. Orada bile adama güler yüz gostersen belki pişman olma ihtimali var. Ve hakimler en ufak tereddutte "bosamiyorum sizi, gidin bir konuşup gelin" diyebiliyor.
Unutma, o seni çok mutsuz oldugun için bıraktı. Bunu yapış şekli çok çirkindi belki ama, içten içe seni memnun edecek bir hayat saglayamadigini düşündüğü için bıraktı.
Kendi ogrendiklerine ve yetişme sekline göre seni her Allah'ın günü annesine teslim etmek zorunda. Ve sen bundan mutsuz oluyorsun, hergun yüzün asik, hergun bir gerginlik var. O da eh yeter ben bu kızla ugrasamiyorum deyip bıraktı işte.
Şu an muhtemelen o da çok mutsuz. Yuvası yıkılan bir tek sen değilsin. Yaptığı şeyler de zaten mutsuz olduğunu gösteriyor.
Ama adam çaresiz.
İlk sana geldiği zamanları hatırla. Seni neden beğenmişti? Muhtemelen o zaman mutluydun, kendine yetiyordun, yüzün gülüyordu.
O zamanki haline donmelisin.

Mutsuzda olsa caresizde olsa kendi mutluluğu için beni buraya bıraktı..

Ne yapacağım

Mutlu olamıyorum.
Pazara bile tek gidemiyorum.
Evli barkli kadinmisim gidemezmisim babanneme gore ışte.

Bende ne zamana kadar gezeceğim ki.
Gezemicem.
Mahkemede güler yuz nasıl gösterebilirim bu arada
Mutsuzum. Böyleyken nasıl mahkemede mutlu guler yüzlü olabilirim ki..
Evliliğim bitiyor sonuçta.
Off
Kafam allak bullak.
Bir şekilde hayatıma devam edeceğim bunun farkındayım tabi.

Mutsuzda olsa caresizde olsa kendi mutluluğu için beni buraya bıraktı..

Ne yapacağım

Mutlu olamıyorum.
Pazara bile tek gidemiyorum.
Evli barkli kadinmisim gidemezmisim babanneme gore ışte.

Bende ne zamana kadar gezeceğim ki.
Gezemicem.
Mahkemede güler yuz nasıl gösterebilirim bu arada
Mutsuzum. Böyleyken nasıl mahkemede mutlu guler yüzlü olabilirim ki..
Evliliğim bitiyor sonuçta.
Off
Kafam allak bullak.
Bir şekilde hayatıma devam edeceğim bunun farkındayım tabi.
Geçici bir iş bulma şansın var mı? Sosyallesirsin kafan dağılır. Para almasan bile olur.
Bu hapis hayatı nedendir ya :(

Görücü usulü evlendik evet sence bu telefonu kullanmaya devam mi edeyim.
Yeni bir numara mi alayim

Back