Ama sonuçta sen onun ne isteyip istemediğini kontrol edemezsin değil mi?
Senin mutlu olduğunu bir şekilde görecek veya duyacak. Hemen bugün değil, belki bir ay geçmesi lazım bilemiyorum. İlla ki öğrenir yani.
Bir şekilde görüşmek zorunda kalacaksınız, mahkeme salonunda bile olsa. Orada bile adama güler yüz gostersen belki pişman olma ihtimali var. Ve hakimler en ufak tereddutte "bosamiyorum sizi, gidin bir konuşup gelin" diyebiliyor.
Unutma, o seni çok mutsuz oldugun için bıraktı. Bunu yapış şekli çok çirkindi belki ama, içten içe seni memnun edecek bir hayat saglayamadigini düşündüğü için bıraktı.
Kendi ogrendiklerine ve yetişme sekline göre seni her Allah'ın günü annesine teslim etmek zorunda. Ve sen bundan mutsuz oluyorsun, hergun yüzün asik, hergun bir gerginlik var. O da eh yeter ben bu kızla ugrasamiyorum deyip bıraktı işte.
Şu an muhtemelen o da çok mutsuz. Yuvası yıkılan bir tek sen değilsin. Yaptığı şeyler de zaten mutsuz olduğunu gösteriyor.
Ama adam çaresiz.
İlk sana geldiği zamanları hatırla. Seni neden beğenmişti? Muhtemelen o zaman mutluydun, kendine yetiyordun, yüzün gülüyordu.
O zamanki haline donmelisin.