• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Salla git sin ya bu adamın gerçekten sende gönlü olsa bunları sana yapmaz yapılmasına izin vermezdi.şimdi de ergen gibi instagramdan caka satacagina gelip ozur dilerdu.bundan bir cackk olmaz.sadece sana degil hic bir kadina.buyuyememis bu adam hala ana kuzusu.ve hiç bir kadın böyle.koca istemez için rahat olsun
Zaten senin ahini da aldılar ya mutlaka çıkar ya o gorumcenden ya kocandan.o gorumcene Allah inşallah kendi gibi bir gorumce nasip eder.amiin.
AMİNNNNNN. Evet gerçekten ergen tabiri yerinde olmuş. Canım bu adam daha anne kuzusuymuş belli kafa kıt. Onun yaptığını orta okul talebesi yapar mı bilmem amamilk okul talrbesi yapabilir. Yani kendini geliştirememiş fesatlıkla yoğrulmuş şapşal insanlar bunlar. Bu arada sözlerime alınıyorsan söyle ama öyle sinirliyimki o sersemlere boğasım var ya.

AMİNNNNNN. Evet gerçekten ergen tabiri yerinde olmuş. Canım bu adam daha anne kuzusuymuş belli kafa kıt. Onun yaptığını orta okul talebesi yapar mı bilmem amamilk okul talrbesi yapabilir. Yani kendini geliştirememiş fesatlıkla yoğrulmuş şapşal insanlar bunlar. Bu arada sözlerime alınıyorsan söyle ama öyle sinirliyimki o sersemlere boğasım var ya.
Ben sınırlı değilim.. .
Kirginim kirigim üzgünüm..
Düşünceli ve kararsizim...

Yapacak bişey yok ...

Artık kiyafetlerimi geri istemek istiyorum...

Kizlar ananneanm diyor ki davayı siz açmayın acacaklarsada onlar açsın.

Bunlar bie esya vermez. Kim ne kacirirsa onun olur o eşyalar. Başınıza bela almayın çocuk yok sana nafaka vermezler dedi.

Haklı olabilirsin.
Amin diyorum başka bişey demiyorum.

Kendi ailemde de en geri planda bırakılan benim.
Niye böyle oluyor bilmiyorum.
Hayatın hrr alanında böyle geride mi kalacagim.
anladığım kadarıyla çok silik bir karaktersn biraz baskın olmaya çalış.sonuçta sen de bir insansın senin de bir hayatın var öyle değil mi?başkalarının senin hayatını sürekli yönlendirmesine izin verme.

Eşim beni gözünden çıkarmış.

Biz önceden telefon paketi olarak ortak tarifedeydik. 15 gb internet vs hepsi ortak ailece paaketiydi.
Az önce mesaj geldi operatorden.

.... numarayla ortak tarifeniz kaldırılmıştır.
Aylık 100 mb internet 100 sms 100 dk 9 tl den ucretlendirilecektir.
Paket asiminda 100 mb sms ve dk 5 tl den hesaplanacaktır yazıyor..
Moralim bozuldu...

Daha bosanmadik etmedik ama
Onun niyeti benden boşanmak herhalde..
Kendi üzerine bu hat ama taahhütlü herhalde o yüzden kapatamamistir..

Ben ne dusunuyordum.
Ne oldu.. .

Allahın işi. Sabahın 6.30 dan beri whatsaba girmedim...
Instagramda bişey paylasmiyrum..

Ümit balonlarm birer birer sonuyor.

Babannem de gelmeseysdn o zaman evine gitseydin inmeseydin o öyle dediyse bile diyor.

Hiç düşünmüyor bu adam sana böyle demis.
Sen hiçbir şekilde taviz verme diye.

Ayrıca telefonuma

Degerli musterimiz, 1-.......30 numarali kaydiniz acilmis olup gerekli incelemeler baslatilacaktir. En kisa surede konuyla ilgili tarafiniza bilgi verilecektir. B001

Mesaj geldi bu ne demek bilmiyorum..

Valla kayıt açılma ne bilmiyorum ama sana aksilik yapıp pes ettirmeye çalışıyor seninnzaten paran vardı işe gir gerekirse onparayı kullan bir süre sonra kendi evine çık. Babaannen sen sürekli onun için üzülünce öyle demiştir. Sen artık yoluna bak bu adamın ne kadar cahil olduğunu öğrendin daha ne yani.

Valla kayıt açılma ne bilmiyorum ama sana aksilik yapıp pes ettirmeye çalışıyor seninnzaten paran vardı işe gir gerekirse onparayı kullan bir süre sonra kendi evine çık. Babaannen sen sürekli onun için üzülünce öyle demiştir. Sen artık yoluna bak bu adamın ne kadar cahil olduğunu öğrendin daha ne yani.

Faturasiza geçmek icin açılmış..
Sizce ne yapmaya çalışıyor.
Evime uzaktan baktım.
Çiçeği koyduğum yeri değiştirmişler ama perdeler kapalı

Faturasiza geçmek icin açılmış..
Sizce ne yapmaya çalışıyor.
Evime uzaktan baktım.
Çiçeği koyduğum yeri değiştirmişler ama perdeler kapalı
Ne yapacaksın yoluna bakacaksın. Neden kurtulduğuna şükretmiyorsun. İlerde ne olacaktı seni onlar için bir güzel dövecekti belki de, bu kadar ezdiren insandan herşey beklenir. Ben sizin gibilere çok kızıyorum. İyiki kurtuldum diyemiyorsunuz, ne bağın var onla. Ben de keşke bir bahane olsaydı da çocuklar yokken ayrılsaydım. Bak artık işine neden sürekli onunla uğraşıyorsun. Dönse ne yapacaksın bu saatten sonra. Değişmeyecek bunu bil kimse değişemez bende sende hepimiz neyle büyütüldüysek onla yaşarız. Neden sürekli onu takip ediyorsun kır at hattını. Al kendine hat hani paran vardıya kötü günler için. Şimdi al o paradan biraz kendini mutlu et. Ara kardeşini gez eğlen.

Ne yapacaksın yoluna bakacaksın. Neden kurtulduğuna şükretmiyorsun. İlerde ne olacaktı seni onlar için bir güzel dövecekti belki de, bu kadar ezdiren insandan herşey beklenir. Ben sizin gibilere çok kızıyorum. İyiki kurtuldum diyemiyorsunuz, ne bağın var onla. Ben de keşke bir bahane olsaydı da çocuklar yokken ayrılsaydım. Bak artık işine neden sürekli onunla uğraşıyorsun. Dönse ne yapacaksın bu saatten sonra. Değişmeyecek bunu bil kimse değişemez bende sende hepimiz neyle büyütüldüysek onla yaşarız. Neden sürekli onu takip ediyorsun kır at hattını. Al kendine hat hani paran vardıya kötü günler için. Şimdi al o paradan biraz kendini mutlu et. Ara kardeşini gez eğlen.

Oyle olmuyor ışte canim o...
Ben evliligimi en son çare olarak bitirmek istiyorum

Valla bu lafın üstüne ben daha yorum yapmam donersin çocuk doğurursun bir tane.bu sefer de çocukla nasıl bosanırım diye konu acarsin.ne sanıyorsun bu adam degisek mi.asla değişmez üstelik geri dondugun için artık donmeseydin geri diye başına kakilacak..artık sana da çok kızıyorum.ve konuyu takibi bırakıyorum.size kolay gelsin.bu adam için hala uzuluyorsun.ben bile simdi keske cocuk dogurmayip bosansaydim diye dusunuyorum.

Valla bu lafın üstüne ben daha yorum yapmam donersin çocuk doğurursun bir tane.bu sefer de çocukla nasıl bosanırım diye konu acarsin.ne sanıyorsun bu adam degisek mi.asla değişmez üstelik geri dondugun için artık donmeseydin geri diye başına kakilacak..artık sana da çok kızıyorum.ve konuyu takibi bırakıyorum.size kolay gelsin.bu adam için hala uzuluyorsun.ben bile simdi keske cocuk dogurmayip bosansaydim diye dusunuyorum.
Noldu canım niye öyle düşünüyorsun?

Pembecim senin şu an yapabilecegin tek şey, kendini mutlu etmek ve bir şekilde karsilasirsaniz ona güler yüz gostermek ve "seni özledim" demek. Tabii bunu evliliğini devam ettirmeyi düşündüğün için söylüyorum.

Belki sen görmüş gecirmissindir ama biraz sukunetimi koruyup pişman olmamak istiyorum.
Ben konuştum ona rağmen böyle oldu demek istiyorum..
Yani onunla karşılaştığında güler yüz gösterip flört edersen, sana dönmek isteme ihtimali var. Bak onu ara demiyorum kesinlikle öyle birşey yapma. Karsilasirsaniz diyorum.
Ama eğer karşılaştığınızda soğuk ve düşmanca davranirsan, geçmiş olsun bitti gitti o evlilik.

Noldu canım niye öyle düşünüyorsun?
Beni bos verelim örnek için söylüyorum.ya pembe boşanmak istemeyebilir ama o adam için üzülmeyin hayatına bakması lazım.o adam öyle yapıyor.he dönse ne olur değişmez o adam.annesi yakınında olduğu sürece.ki B Bugunneselibirgun hiç heveslenme o adam seni geri istese bile annesini ve o hayatı bırakmaz.ama sen bilirsin

Back