Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

İşte ben de onu diyorum canım. Ailesiyle yaşamaya razı değilse evliliğin bitmesi riskini de kabullenmesi gerekiyor pembe'nin. O yüzden sadece "seni özledim" demesi, ama o zaman ailemle yasa derse kabul etmemesi gerekiyor.

Benimki bir hafta olacak yarın ama ses seda yok.

Yani babanin evine git denilmesini
Hakaret edilmesin

Evinde ayrı yaşaym
Bunları talep olarak değil de "böyle böyle yapıldığı zaman çok üzülüyorum, yipraniyorum. Seni seviyorum ama kendimi de seviyorum ve bana kötü gelen bir ortamda duramam" gibi birşeyler söyleyerek dile getirebilirsin.

Offf offf benim düşündüğüm şeylere bak..
Sanki adam gelmis te konusmusta....
Birde ne konuşayım diy e soruyorum

Offf offf benim düşündüğüm şeylere bak..
Sanki adam gelmis te konusmusta....
Birde ne konuşayım diy e soruyorum
Bu arada annesi seni aradı ve telefonu acmadin. Karsilasmayayim diye pazara bile gitmiyorsun. Bence karsilassaniz daha iyi olurdu.

Sabah aradı geçen cuma.

Bende açmak istemedim yine hakaret edecekti

Karsilassak ne yapicaz ki.
Komşulara ne dicem ortak tanıdık konmsularimiza.
Pazara gittim dun
Hiç açtın mi peki? Hakaret edeceğinden emin misin? Bir defa aç bakalım, hakaret ederse kapatırsın olur biter.
Karşılaşırsanız belki anne kız düzgün bir şekilde konuşma imkânınız olur diye dedim.
Eğer her fırsatta hakaret edecekse zaten olmaz o iş. Ama en azından bir şans ver, belki söyleyecek iyi birseyi vardır. Ne kaybedersin ki bu saatten sonra..

Geçen cuma dan beri aramıyor.

Eşim dün geceden beri watsaba girmemiş.

Bende kendimi babaannemin evini temizlemeye verdim.

Dünden önce odamızi sildim süpürdü.
Çok pisti.
Bugün
Mutfağı toplayıp siliyorum..

Sen arayıp "kusura bakmayın, çok kotuydum, telefonu açmaya cesaret edemedim" gibi birşeyler desen?
Hakaret ederse veya tehdit ederse de kapat gitsin.. ama belki de iyi birşey soylecekti, onu kaçırmış oluyorsun.

Asla oyle diyemem. Sen tanimiyon onu...
Arasam şimdi bir hafta geçmiş üstünden ne ManalAr üretir.
Pişman olmuş.
Yeni aklına gelmiş. Orda barinamamis vs gibi.

Bir şey demeye cesareti olsaydı evler çok yakın iki üç dk.
Gelirdi.

Ama ne geldi ne bişey yaptı.
Oğlu da benden vazgeçti diye düşünüyorum.
Akışına bıraktım herşeyi ama öyle bişey yapmayacagm.
Yaparsam içime sinmez eziyorlar.

Belkide iyice ezcekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…