• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Sahiplenilmeyen hor görülen yanlış anlaşılan yine benim.
Ses kaydında kaynanam bin tane hakaret etmiş ama bir tepki verememisim.
Ona sadece çekil üstümü giyingiyiniem dedim diye resmen agzma scms.
Bunu ben niye yapmadım.
Yapamadım.
Niye ben yine saygı derdine düştüm.
Allah bilir.
Ama bu benim için ağır ve yeni farkettigim şeyler..

Herkes kendisine bir toz konduramazken ben nasıl bu kadar hakaretleri isitirken dayanmisim

Bu ozguvenimi silik karakterimi nasıl toplayacağım...
Haketmedigim şekilde davranilirsa nasıl tepki göstereceğim.

Babamla konuştum. O da düzelmez adam olacak adam karısından öyle hemen ayrılmazdi. Siz bu ana sorununu her zaman cekersin dedi.

Hz alinin niyetinin hayırlı mi hayırsız mi olduğunu anlamasi için bir yöntem vardım
Niyet ettim

Hep iyi şeyler çıktı. Boşanma konusunda

Babamla konuştum. O da düzelmez adam olacak adam karısından öyle hemen ayrılmazdi. Siz bu ana sorununu her zaman cekersin dedi.

Hz alinin niyetinin hayırlı mi hayırsız mi olduğunu anlamasi için bir yöntem vardım
Niyet ettim

Hep iyi şeyler çıktı. Boşanma konusunda
Baban dogru soylemis adam gibi afam oyle ilk sorunda karisini babasinin kapısına bırakmaz.o yaptığı büyük terbiyesizliği zaten.

Sahiplenilmeyen hor görülen yanlış anlaşılan yine benim.
Ses kaydında kaynanam bin tane hakaret etmiş ama bir tepki verememisim.
Ona sadece çekil üstümü giyingiyiniem dedim diye resmen agzma scms.
Bunu ben niye yapmadım.
Yapamadım.
Niye ben yine saygı derdine düştüm.
Allah bilir.
Ama bu benim için ağır ve yeni farkettigim şeyler..

Herkes kendisine bir toz konduramazken ben nasıl bu kadar hakaretleri isitirken dayanmisim

Bu ozguvenimi silik karakterimi nasıl toplayacağım...
Haketmedigim şekilde davranilirsa nasıl tepki göstereceğim.
Tamamen başkalarına muhtaç olduğun sanrisindan kurtularak tatlım.
İnsanız, sosyaliz, tabii ki bir aileye, arkadaşlara ihtiyacımız var.
Ama bir yandan da hepimizin özgürlüğe ve saygıya da ihtiyacı var.
Sen onlara maddi açıdan fazla muhtacmis gibi davrandin gibime geliyor. Sürekli bir para konusu dönüp duruyordu.

Tamamen başkalarına muhtaç olduğun sanrisindan kurtularak tatlım.
İnsanız, sosyaliz, tabii ki bir aileye, arkadaşlara ihtiyacımız var.
Ama bir yandan da hepimizin özgürlüğe ve saygıya da ihtiyacı var.
Sen onlara maddi açıdan fazla muhtacmis gibi davrandin gibime geliyor. Sürekli bir para konusu dönüp duruyordu.

Doğru.

Şimdi Babam♡ seni yaninima alıcam diyor
Bulunduğumuz semtten farklı bir yere taşınacak yeni karısıyla.
Benim içinmiçinmis sözde.
Onun karısı buradayken bile hiçbir yeri temizlemez etmez.
Odasindan çıkmaz.

Oraya tasinirsak yine aynı olacak.
En azından burda odam var.

Sakın öyle düşünme gerçekten burasını o kadar benimsedim ki bir derdim olduğunda direk elim buraya kayıyor. Sen kendini yalnız hissetme. Şimdi kaynana görümce kalabalığından çıktın ortada salak sapık konuşan yok ya sana ondan tuhaf geldi. Merak etme özüne döneceksin. Sakin mütevazi ve saygılı bir hayat seni bekliyor.

Birakmayiz canım hatta çok yakın arkadas bile oluruz yani :) senin için nerede kalman iyiyse öyle yap bence..

Canım aşkolsun yalnız bırakır mıyız hiç?

Sakın öyle düşünme gerçekten burasını o kadar benimsedim ki bir derdim olduğunda direk elim buraya kayıyor. Sen kendini yalnız hissetme. Şimdi kaynana görümce kalabalığından çıktın ortada salak sapık konuşan yok ya sana ondan tuhaf geldi. Merak etme özüne döneceksin. Sakin mütevazi ve saygılı bir hayat seni bekliyor.

Sağolun kızlar..
Eşimin ınstagramiınstagrami bende açıktı.
Gitmiş önceden takip ettiği kadını takip etmiş.
Kuaför olan...

O bunu kendisine uygun görüyorsa benim niye içim acıyor bilmiyorum...

Gördün mü gerizekalılığın bu kadarı. Odun herif.

Işte insanlar böyle....

Neyse ilkte üzüldüm.
Ama bu adamı kaybedersem uzulecegim tek şey her şeyi mi bu adama vermiş olmaam..

Yoksa değer vermeyen ilgisiz ihtiyaç gidermeyengidermeyen halden anlamayan insanı kim ne yapsın.. .

Işte insanlar böyle....

Neyse ilkte üzüldüm.
Ama bu adamı kaybedersem uzulecegim tek şey her şeyi mi bu adama vermiş olmaam..

Yoksa değer vermeyen ilgisiz ihtiyaç gidermeyengidermeyen halden anlamayan insanı kim ne yapsın.. .
Salla git sin ya bu adamın gerçekten sende gönlü olsa bunları sana yapmaz yapılmasına izin vermezdi.şimdi de ergen gibi instagramdan caka satacagina gelip ozur dilerdu.bundan bir cackk olmaz.sadece sana degil hic bir kadina.buyuyememis bu adam hala ana kuzusu.ve hiç bir kadın böyle.koca istemez için rahat olsun
Zaten senin ahini da aldılar ya mutlaka çıkar ya o gorumcenden ya kocandan.o gorumcene Allah inşallah kendi gibi bir gorumce nasip eder.amiin.

Salla git sin ya bu adamın gerçekten sende gönlü olsa bunları sana yapmaz yapılmasına izin vermezdi.şimdi de ergen gibi instagramdan caka satacagina gelip ozur dilerdu.bundan bir cackk olmaz.sadece sana degil hic bir kadina.buyuyememis bu adam hala ana kuzusu.ve hiç bir kadın böyle.koca istemez için rahat olsun
Zaten senin ahini da aldılar ya mutlaka çıkar ya o gorumcenden ya kocandan.o gorumcene Allah inşallah kendi gibi bir gorumce nasip eder.amiin.

Haklı olabilirsin.
Amin diyorum başka bişey demiyorum.

Kendi ailemde de en geri planda bırakılan benim.
Niye böyle oluyor bilmiyorum.
Hayatın hrr alanında böyle geride mi kalacagim.

Back