- 3 Ekim 2007
- 14.338
- 35.129
- 39
- Konu Sahibi sanayitostu
Ben daha fazla devam edemeyeceğim içim bi fena oldu kusura bakma açıklama yokne kremi kız ne sürüyormuş ayyy konu sahibi de garip kocası da. ben kaçırdım yorumuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha fazla devam edemeyeceğim içim bi fena oldu kusura bakma açıklama yokne kremi kız ne sürüyormuş ayyy konu sahibi de garip kocası da. ben kaçırdım yorumuuuu
Bi bilemedim ben yaahiç böyle değişikli şeylerim olmadı. Hoçça ğalın gidiyom benBelki fantezidir, elleşme.
Fantezi böyle bir şey olmamalıKocanın elleri varsa ve işlevi de tamsa götünü ayırıp kremi de sürmezsin yani.
NerdenBazı insanların en çok g.tü terler eşinizde kiloluysa duşu da aksatıyor tabi o terli g.t kokusu ay kusucam burnuma geldi nerden bildiğimi sormayın
Empati yapılacak bir durum yok. 4-5 gün yikanmayip çevresini rahatsız eden birine kimse empati yapmak zorunda değil. Koca koca adamlara anaokulu çocuğu gibi davranmak ya da düşünmek zorunda değiliz. Kişisel bakımına bu kadar özen gostermeyenler evde otursunlar bir zahmet.Yüzüne direk söylemek, kırmak istemiyorsanız çaktırmadan yönlendirebilirsiniz. Eve geldiğinde hemen duşa girmesi için teklifte bulunabilirsiniz. İç çamaşırlarını %100 pamuk, bambu vs gibi seçebilirsiniz hani en azından bi polyester gibi iyice terletmez. Belki sağlık sorunu vardır, onunla alakalıdır. Aklıma gelen en masum senaryo "Hayatım bir konu geliyor bana kötü, sen alıyor musun, sana da geldi mi?" gibi konuşmak. Belki kendi fark eder anlar. Çok hassas bir konu maalesef. Öyle löp diye adama "kokuyorsun" denmez. Direk söyle diyen arkadaşlar biraz empati yapın. Yorumlar çok komik ama üzücü maalesef.
yok artıkO zaman eşinizi rencide de etmeden anlayacağı dilden konuşmanız gerekli.normalde bu tarz şeylerden çok tiksinmeme rağmen elime eldiven takıp koca adamın popo Loblarını ayırıp krem sürüyorum sonuçta eşime dışarda pis kokuyo denilmesindense bunu tercih ederim.ki öyle her yanı saracak bi koku da değil sadece çok yakın temasta alınacak bir kokuydu.eğer cidden temiz biri ise ya da duşta foşur foşur yıkandığı halde hala koku varsa kesinlikle cilt sorunu vardır.
(*kullanıcı adımı değiştirme talebi göndermiştim yeni değişmiş bu arada az önceki yazan kişiyim)
4-5 gün yıkanmıyormuymuş ben görmedim o kısmı.Empati yapılacak bir durum yok. 4-5 gün yikanmayip çevresini rahatsız eden birine kimse empati yapmak zorunda değil. Koca koca adamlara anaokulu çocuğu gibi davranmak ya da düşünmek zorunda değiliz. Kişisel bakımına bu kadar özen gostermeyenler evde otursunlar bir zahmet.
Yani 4 - 5 gün yıkanmayan birinin kokmama ihtimali yok ki. Adam kokacağını bilerek hayata devam ediyor değişik bir tür...4-5 gün yıkanmıyormuymuş ben görmedim o kısmı.