Kocamın annesi olmuşum meğerse

Bizim evde de annem böyle.Camları babama sildirir genelde uzanamıyorum sen güzel siliyorsun der.Krdeşlerimin uzun gür saçlarını babam kurutur sevmiyorum kurutmayı der.ödevlerini babam yaptırır saatlerce usanmadan anlatır , beni dinlemiyorlar sen güzel anlatıyorsun der.Babam kendi işini yapıyor bir de evde yatmıyor.
Bu ve bunun gibi örnekler.Kraliçeden çok şey öğrendim

Evet ya esimde cok anac aslinda her seyimi dusunur eskiden daha coktu simdi azaldi. Bende gicik olurdum hatta tutkum azdi ona simdi kendini geri cektigi icin daha da tutkuluyla baglandim ona ay insanoglu ne gicigiz

Fırında yemek pişirirken sabah duş almış bile olsam kapağı açınca gelen buhar üzerime siniyor. Tencere yemeklerinde aspiratör yüzünden o kadar olmuyor. Yemek sonrası hemen duş alıyorum tekrar. Eşim "Ben, seni her halinle seviyorum" diyor ama mesela yanına yatınca (duş, vücut misti vs.) Kokluyor mis gibi kokuyorsun diyor. Hani o şekilde yatsam belki normal karşılar bilemiyorum ama koklayıp, arzulayacağını düşünmüyorum.

Bunun dışında mesela tayt ve oversize sweatshirt giydiğimde masumane sarılır sever ama tayt crop, şort crop vs. Giymişsem eli ayağı durmaz sonu belli zaten.

Hı, oversize sweatshirt giyince sevişmiyor muyuz? Sevişiyoruz ama daha farklı giyinince cilveleşme, tatlı tacizler, tahrik daha çok oluyor.

Cinsel olarak baştan çıkarmayı kendime görev bilmiyorum, arzulanmak hoşuma gidiyor. Bütün bunlar karşılıklı elbet erkekte çekici olacak.

Anne ve eş olmaktan evvel, "Kadın" oluşunuzu geri plana atmayın. Kadın vücudu mükemmeldir. Bize verilmiş olan bu güzel bedene saygımız olmalı, ihmal etmemeliyiz.

Bugün yemek harikaydı, ooo bulaşığı hemen makineye atmışsın, banyo bugünde tertemiz diye gaza gelip, kadını arzulayan bir erkek duymadım. Duyan varsa söylesin.

Ne güzel bir ornek size . Bizim anneler köle olmus kocalarina

Düsündüm taşındım ve eşimin bana eski duyarliligi neden gittigini sanirim buldum.
Belki de saygısını yitirmiştir. Anası babası okutmuş hemşire yapmış ama benim bir höt dememle işini bıraktı, insan bir itiraz eder demiştir. Hastanede erkeklerle fingirdeşir veya ben yokken eve erkek alır kafama boynuzları dizer diye düşündüğü için de bilinçaltında sizi karısı olarak görmüyordur. Olsa olsa hizmetimi görür başka işim olmaz da diyor olabilir. Mesela kocası günlerce para göndermediği için ailesinin evinde parasızlıktan kıvrandığı halde mık demeyen kadına kim niye duyar kassın? En leş en rezil adamlar bile bu kadarını çekmez uğraşmak istemez heralde. Düşünsene adam para vermezse yiyip içemiyorsun bile.

Evet ya esimde cok anac aslinda her seyimi dusunur eskiden daha coktu simdi azaldi. Bende gicik olurdum hatta tutkum azdi ona simdi kendini geri cektigi icin daha da tutkuluyla baglandim ona ay insanoglu ne gicigiz

Yoo giciklik degil de rolleri karistirmamak lazim. Bunu önerince HENÜZ sorun yaşamayanlar sallamayip hareketlerine devam ediyor ama sonu böyle olur hic şaşmaz.
Kutuda sarma taşiyana da goturme dedik "ayy kizzllar goturdum cok sevindi iyi ki goturmusum sevgili olduk" diyo ne yapcan ki buna simdi. Akil versen suç

Ben hep diyorum bu konularda uzman yardımı almak lazım diye.Bakın yemek konusu ne güzel örnek.Üzerine düşmeyin üşüdün mü acıktın mı..çocuğumuz için yaptıklarımızı kullandığımız cümleleri düşünün ona yapmayın.Bir uzman ark anlatmıştı.Kadınlar sanki çok iyi bir şey yapıyormuş gibi eşimin iç çamaşırına kadar ben alıyorum derler aslında çok yanlış onun annesi olmayın eşi olun kendi alışverişini yapamıyor mu ..demişti.Çok çarpıcı değil mi.Bunu da yapan çok.Üzerini örtmeyin annesi değilsiniz sıkı giyindin mi.Diyelim uzanırken üzerini örtmeyi bilmiyor mu.Aslında bunlarada anneden aşırı alışmış erkek evlendiğinde de eşten bekliyor bizim ülkede.Yavaş yavaş değişime gideceksiniz.

BEnim ellerimi her kokladiginda yine domestos kokuyorsun der ama napim titiz biriyim ve domestossuz yapamiyorum saclarim ve tenim hep güzel kokar o konularda hassasim gunde 3 kere mutlaka dis fircalarim. Evet bende o isten geldiginde tayt ve crop giymistim adamin akli gitti niye bu kadar güzel oldun diyip eli gozü ayri oynadi bende onu arzuluyorum ama esim benim kadar titiz degil bedeninde mesela disini ben fircala demeden fircalamiyor buda beni ondan uzaklastiriyor öpüsmuyorum o gidip fircaliyor oyle opusuyorum yani bunu duzeltse hergun bu sekilde onu tahrik edici.giyinirim ama biraz kendine bakmali. Ama kirilir diye soyleyemiyorum anlamasini bekliyprum anlamiyor nasil diyecegim ki bunu ona

Ufacık örnek vereyim. Kocam diyelim ki aç ama yaptıklarımı yemedi. Sen bilirsin acıkırsan tekrar hazırlamam alırsın der geçerim. Karda kışta botsuz çıkar donarsın sen bilirsin derim üstelemem. Donar zaten :) üstü açık uyur hep kızarım ört üstünü ben mi örtücem bi de derim gerekirse de örtmem sorumluluk alsın donunca bidaha örter.
Bazen işten gelir gelmez halısahaya gider yemek yemez iyi yeme sen bilirsin al elma kemir derim onuda istemezse pekiğğğ der geçerim bizene ? Yolculukta yemez midesi rahaysız olurmuş ben yolluk yaparım yemerim umrumda olmaz. 30 40 yaşında adamlar bizeneğğğ

Evet soylediklerinizim hepsini yapiyorum o gun bana eskiden annem her seyimdi ama simdi annem birgun gitse bile biliyprum ki onun kadar sevip dusunen karım var benim artik her seyim sensin demisti sanirim bu lafida beni gaza getirmis olabilir

Bu ay içinde askere giden, giderken evde tek kalmanizi size güvenmediği için istemeyen, siz ısrar edince hayırdır ne yapacaksın evde diyen adamı kendinize bağlamak için taktikler geliştirin tabi. Sizin kendinize saygı probleminiz olduğu için ne yapsanız olmaz ama üzgünüm. Adam hastanede erkek hasta mı var yanında telefonumu açmıyorsun diye soruyor size üstüne isten çıkmanızı istiyor, tıpış tıpış çıkıyorsunuz. Siz evde yemek sormasaniz ne olur? Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz boşuna.

Eskiden bende boyleydim ve cok asikti ne güzel devam ettirebilmissiniz darisi bizlere o zaman

Eskiden boyle degildi korkardi kotu bisey soylemeye simdi ne olduysa degisti

Evet soylediklerinizim hepsini yapiyorum o gun bana eskiden annem her seyimdi ama simdi annem birgun gitse bile biliyprum ki onun kadar sevip dusunen karım var benim artik her seyim sensin demisti sanirim bu lafida beni gaza getirmis olabilir
Yavaş yavaş siz değişeceksiniz ona söylemeden burada yazılanları yaparak ...

Hahahhaha benden beteri varmis neyse bir kerecikten bisey olmaz birdaha yapmasin ama o üye bak sonun böyle olur yoksa

Yavaş yavaş siz değişeceksiniz ona söylemeden burada yazılanları yaparak ...
Degisecegim tuna tüner diye bir adam var onu dinliyorum onu dinleyince zaten fark ettim artil burda yazanlar ve psikolglari dinleye dinleye degisime gidecegim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…