• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın annesi olmuşum meğerse

Bu ay içinde askere giden, giderken evde tek kalmanizi size güvenmediği için istemeyen, siz ısrar edince hayırdır ne yapacaksın evde diyen adamı kendinize bağlamak için taktikler geliştirin tabi. Sizin kendinize saygı probleminiz olduğu için ne yapsanız olmaz ama üzgünüm. Adam hastanede erkek hasta mı var yanında telefonumu açmıyorsun diye soruyor size üstüne isten çıkmanızı istiyor, tıpış tıpış çıkıyorsunuz. Siz evde yemek sormasaniz ne olur? Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz boşuna.
Bu konuyu konisacaksaniz diger postuma beklerim burada farkli bir konu konusuyoruz. Tesekkurler

Hahahhaha benden beteri varmis neyse bir kerecikten bisey olmaz birdaha yapmasin ama o üye bak sonun böyle olur yoksa 😆

Sizin hareketler degisince o da degisir bence hatta bi noluyor diye ayrica dikkatini ceker belki. 🙄

Geçende reddit'te bir yabancı kız yazmış. Türk bir erkekle evlendim, sanki ailesi benden maid(hizmetçi) gibi is ypamami istiyor yanlarına gittiğimizde. Buranın kültürü böyle mi diye? Yukarıda da başla bir üye olmak istediğimiz diye hizmetçi kıyafeti paylaşmış. Çalış ya da çalışma; sanki engelli imiş gibi ne bu aciktin ni diye lehinde gezmeler. Neymiş ütü yapmayı bilmiyormuş, neyini bilmeyecek işine gelmiyor.

BEnim ellerimi her kokladiginda yine domestos kokuyorsun der ama napim titiz biriyim ve domestossuz yapamiyorum 🤭 saclarim ve tenim hep güzel kokar o konularda hassasim gunde 3 kere mutlaka dis fircalarim. Evet bende o isten geldiginde tayt ve crop giymistim adamin akli gitti niye bu kadar güzel oldun diyip eli gozü ayri oynadi 😄 bende onu arzuluyorum ama esim benim kadar titiz degil bedeninde mesela disini ben fircala demeden fircalamiyor buda beni ondan uzaklastiriyor öpüsmuyorum o gidip fircaliyor oyle opusuyorum yani bunu duzeltse hergun bu sekilde onu tahrik edici.giyinirim ama biraz kendine bakmali. Ama kirilir diye soyleyemiyorum anlamasini bekliyprum anlamiyor nasil diyecegim ki bunu ona
Dedim ya tek taraflı olmaz. Temiz ve bakımlı olmak sadece kadına mahsus bir durum değil. Hem bu tarz şeyleri eşle rencide etmeden konuşmak çok doğal. Hı kendinin öz bakıma, kendine saygısından dikkat etmesi lazım ama etmiyorsa bunu konuşmalısınız.

Bunlar genelde temel alışkanlıklar. Çocuğunuz ilerde öyle olmasın diye şimdiden bunu aşılayın.

Ben bu annesi rolü muhabbetine asla katılmıyorum. Ablam her şeyi düşünür her şeyi yapar aşırı anne gibidir ama o da artık her gün cinsellik olmasından en sonunda boşanıcam der mesel. 9 yıllık evli. Adam beni her tür arzuluyor diyor :)
Bizler hepimiz evde 7/24 hazır mıyız? Hayır. İşte o yüzden inanmıyorum. Sizi arzulamıyor olması annesi rolüne soktuğu için değil, kendisinin bir sorunu olduğu için. Bunun için de üroloji bölümleri var.

Dedim ya tek taraflı olmaz. Temiz ve bakımlı olmak sadece kadına mahsus bir durum değil. Hem bu tarz şeyleri eşle rencide etmeden konuşmak çok doğal. Hı kendinin öz bakıma, kendine saygısından dikkat etmesi lazım ama etmiyorsa bunu konuşmalısınız.

Bunlar genelde temel alışkanlıklar. Çocuğunuz ilerde öyle olmasın diye şimdiden bunu aşılayın.
Kırmadan konusmaya calisacagim bakalim insallah becerebilirim 🙊

Anne olma konusunda katılıyorum fakat bir erkeğin arzulaması için illa seksi kıyafetler falan olmasına gerek yok. İstek duyan erkek çuvalla olsan yanaşıyor bu benim fikrim. Tabi ki uyarıcı şeyler olabilir ama ben pijama da giysem fantezi gecelikte giysem kocam yanaşır. Ama asla annesi gibi davranmam. Yemek yaptıysam sofrayı o kaldırır. Çamaşır attıysam o katlar yerleştirir. Evi süpürürsem o siler gibi gibi. Aynı evde yaşıyoruz bu onunda sorumluluğu

Ben bu annesi rolü muhabbetine asla katılmıyorum. Ablam her şeyi düşünür her şeyi yapar aşırı anne gibidir ama o da artık her gün cinsellik olmasından en sonunda boşanıcam der mesel. 9 yıllık evli. Adam beni her tür arzuluyor diyor :)
Bizler hepimiz evde 7/24 hazır mıyız? Hayır. İşte o yüzden inanmıyorum. Sizi arzulamıyor olması annesi rolüne soktuğu için değil, kendisinin bir sorunu olduğu için. Bunun için de üroloji bölümleri var.
Eşimde prostat var ondan olabilir mi acaba. Ama tek cinsellik degil ki tutkusu meraki da azaldi ama ben eskiye gore cok anac oldum buyuk oranda payi var demek ki ablanizin eşi nadir bulunan erkeklerdenmis yani psikolglar bile söyler anne rolunun tutkuyu azalttigini. Ha bide ablaniz her seyi dusunuyor olabilir ama kadinligini da iyi kullanmayi biliyordur belkide

Anne olma konusunda katılıyorum fakat bir erkeğin arzulaması için illa seksi kıyafetler falan olmasına gerek yok. İstek duyan erkek çuvalla olsan yanaşıyor bu benim fikrim. Tabi ki uyarıcı şeyler olabilir ama ben pijama da giysem fantezi gecelikte giysem kocam yanaşır. Ama asla annesi gibi davranmam. Yemek yaptıysam sofrayı o kaldırır. Çamaşır attıysam o katlar yerleştirir. Evi süpürürsem o siler gibi gibi. Aynı evde yaşıyoruz bu onunda sorumluluğu
Tebrik ederim siziii bu temel bizde de oyleydi hep benim dur ben yaparimlarim yuzumden denge degisti. Eskiye donecegim bakalim ne kadar duzelecek

Geçende reddit'te bir yabancı kız yazmış. Türk bir erkekle evlendim, sanki ailesi benden maid(hizmetçi) gibi is ypamami istiyor yanlarına gittiğimizde. Buranın kültürü böyle mi diye? Yukarıda da başla bir üye olmak istediğimiz diye hizmetçi kıyafeti paylaşmış. Çalış ya da çalışma; sanki engelli imiş gibi ne bu aciktin ni diye lehinde gezmeler. Neymiş ütü yapmayı bilmiyormuş, neyini bilmeyecek işine

Coğrafya kaderdir 🙉 ama ona bakarsan yabancilar turk erkeklerini daha sadık buluyor yani yabancilarda kadin anne gibi degil ama yine aldatiliyorlar. Ay sorun ne cidden bilmiyorum Allah bize dogru yolu gostersin 🙉

Kimse anasının karnından ütü yapmayı bilerek doğmadı değil mi? Öğrensin, ütülesin. Onu bilmez, bunu yapmaz derseniz nasıl oğrensin bu adamlar, hazır yapan varken niye yapsın?
Evet haklisin ona utu yapmayi ogreteyim hatta ben bile cok bilmem yani

Bilmiyor ki ütü yapmayi. Fantazi kiyafetleri hic sevmiyor yoksa mantikli olabilirdi 😆

Erkeklerin fantazi kıyafetlerini sevmediğine pek inanmıyorum. Çünkü neredeyse hepsi fantazi kıyafetlerini giyen ve fantazi uygulayan siteleri izliyor. Genelde anne gibi davranan yada utangaç davranan eşleri böyle kıyafetler giyince ya utandırıyorlar yada sevmiyorum diye yalan söylüyorlar. Halbuki bazı istisna adamlar dışında bu kıyafetler hepsinin dikkatini çekiyor.

Selamm yine dertleşmeye geldim.
Düsündüm taşındım ve eşimin bana eski duyarliligi neden gittigini sanirim buldum.
Erkek annesi gibi gordugu kadini arzulamaz diye bir laf var . Sanirim biz kadinlar zamanla esimize anne oluyoruz. Fark ettim ki annesinden daha cok uzerine dusuyorum hadi yemek ye aciktin , kiyafetlerini ver utuleyeyim , sen otur ben sana hazirlarim vsvs gibi ... ve simdi de izledigim videolarda uzmanlar bu davranislarin yanlis oldugunu soyluyor. Yani mesela " yemek yer misin " diye sormak lazimmis . Ona sormadan yemek hazirlayip hadi ye aciktin niye yemiyorsun gibi laflar sizi anne rolune sokup eşin gözünde sizi seksi degil kutsal bir varlik olarak gormesini ve cinselliikten uzaklasmasini saglarmis. Esimde askere gitmeden önce bana cinsel yönden yaklasmadi ve eski arzusu da yok gibi. Güzel bir kizim cirkinde degilim sanirim sorun benim davranislarimda. Boyle sorun yasayan var mi ? Nasil duzeltiyorsunuz yada ben nasil duzeltecegim
Aksam yemegini beraber hazirlayin. Siz yemek hazirlayin o sofra kursun. Siz ev hanimi iseniz kiyafetler falan mecbur sizde oluyor gun icerisinde o konuda yapacak birsey yok ama bu kadar anac yaklasmanin da bir anlami yok. Esinize hizmetcilik etmenin de hic bir faydasi yok. Eli ayagi tuttugu surece kendi islerini kendi yapsin. Ileride yaslaninca daha beter oluyorlar cunku.
Onun disinda cocuk yok ise evde daha romantik zamanlar da gecirebilirsiniz rahat rahat :)
Bir de erkeklere evlenince sacma bir rahatlik ve bosvermislik geliyor. Siz giyinin kendinize bakin. Bunu esiniz icin degil kendiniz icin yapin.

Fırında yemek pişirirken sabah duş almış bile olsam kapağı açınca gelen buhar üzerime siniyor. Tencere yemeklerinde aspiratör yüzünden o kadar olmuyor. Yemek sonrası hemen duş alıyorum tekrar. Eşim "Ben, seni her halinle seviyorum" diyor ama mesela yanına yatınca (duş, vücut misti vs.) Kokluyor mis gibi kokuyorsun diyor. Hani o şekilde yatsam belki normal karşılar bilemiyorum ama koklayıp, arzulayacağını düşünmüyorum.

Bunun dışında mesela tayt ve oversize sweatshirt giydiğimde masumane sarılır sever ama tayt crop, şort crop vs. Giymişsem eli ayağı durmaz sonu belli zaten.

Hı, oversize sweatshirt giyince sevişmiyor muyuz? Sevişiyoruz ama daha farklı giyinince cilveleşme, tatlı tacizler, tahrik daha çok oluyor.

Cinsel olarak baştan çıkarmayı kendime görev bilmiyorum, arzulanmak hoşuma gidiyor. Bütün bunlar karşılıklı elbet erkekte çekici olacak.

Anne ve eş olmaktan evvel, "Kadın" oluşunuzu geri plana atmayın. Kadın vücudu mükemmeldir. Bize verilmiş olan bu güzel bedene saygımız olmalı, ihmal etmemeliyiz.

Bugün yemek harikaydı, ooo bulaşığı hemen makineye atmışsın, banyo bugünde tertemiz diye gaza gelip, kadını arzulayan bir erkek duymadım. Duyan varsa söylesin.

her cümlesine imzamı atarım.
hiçbir erkek evde çorba var diye tahrik olmaz. eşim gelmeden önce duş alır, parfümlerimi sıkar üzerimi değiştiririm. tayt, dar kıyafetler daha çekici şeyler giyerim.
sadece dışarı çıkacağında iyi giyinmek bence çok yanlış. evde pofuduk pijamalarla dolaşarak o şehvet uzun süremez. sadece sevişileceğinde seksi giyinmekle de olmaz. nasıl gözüktüğüne, koktuğuna, giydiğine evin içinde asıl dikkat etmek lazım. kadınlık bir anlık değil ki, cilve ömür boyu 😛

Erkeklerin fantazi kıyafetlerini sevmediğine pek inanmıyorum. Çünkü neredeyse hepsi fantazi kıyafetlerini giyen ve uygulayan siteleri izliyor. Genelde anne gibi davranan yada utangaç davranan eşleri böyle kıyafetler giyince ya utandırıyorlar yada sevmiyorum diye yalan söylüyorlar. Halbuki bazı istisna adamlar dışında bu kıyafetler hepsinin dikkatini çekiyor.
Hepsinin cok net fantezileri var. Yok diyen de yalan soyluyordur. Ama eslerini bir sekilde bu kategoriye koymayi birakiyorlar bir sure sonra galiba. Kadinlarda annecilik rolune burununce bu erkekte kafa karisikligi yaratiyor olabilir.
Biz de cocuklar var o yuzden bu tarz hareketliligimiz cok cok azaldi ama oncesinde baya hareketli zamanlarimiz oluyordu.
Galiba iki tarafinda birbirine acik olmasi lazim. Kadin ve erkek olarak isteklerin acikcasi soylenmesi ve iliski sirasinda ciftlerin birbirini yonlendirmesi lazim. Oyle olmayinca siradan bir iliskiye donuyor. KAdin bir sure sonra zevk almadan sadece gorev gibi goruyor. Erkek icin de bir iki dakikalik tatmine donuyor bu konu.

eşinizin de ev giyiminden memnun değilseniz, alışverişe gidin beraber. ben evin içinde de birbirimize iyi gözükelim istiyorum deyin, ona da yeni kıyafetler alın. ben öyle yaptım, zaten ben giyimime dikkat etmeye başlayınca o da kendisini toparladı

Back