Kocamın annesi olmuşum meğerse

Ay ben olamıyorum galiba fazlasını yapmak benim fıtratımdayok:) ben üstüme düşeni yaparım fazlası bana zaten külfet gelir yani niye fazlasını vereyim ki kendimden . Yemek hazırlarım akşam yeriz az yedin demem yemedin de demem yani ütü işi olursa ütülermisin der özellikle bi çabam neden olsun ki ben rahatıma düşkünüm galiba hep ondan

Beklediğim yorum, yemek birlikte oturulur yenilir, yemek saatleri belli değil mi, koca adama acıktın gel yemek ye falan ilginç geldi bana,

Ay bu ben :) kadın her işi yaparsa zaten kadının kendine zaman ayırmaya vaktimi olur Allah askına herseyi de biz düşünmeyelim biz anne degil eşiz

He oturup hesap yapacağım ben de şimdi, ne zaman dönecek diye komik olmayın lütfen.
Diğer yazdıklarıma çıt yok , hangi bir falsosunu düzelteceksiniz acaba, siz psikologları ne zannediyorsunuz?

Kadına bakış açısını mı, kumarını mı, maddi şiddetini mi , saçmasapan zihniyeti mi, cinsel iktidarsızlığını mı?

Bizlik bir şey yok iki gün sonra unuturuz, olan size oluyor olacak , sihirli bir değeneğiniz varsa düzelir ancak bu dedikleriniz.

Benim babam da böyle. O tarz işlere biz de erkekler bakıyor. Mangal yakmak,kurbandaki etlerle ilgilenmek vs. Olması gereken bu bence.

Niye uyelik iptali yaptirdiniz ki simdi?
Kocam askerden geldi telefonuna sifre koymus nasil acabilirim diye konu actiginizda anlamycaz sanki sizin oldugunuzu

Onları da yapıyorum

Ne güzel söylemişsiniz. Siz boyle yazınca trednyolda tayt croplara baktım ama zayıflamadan böyle bişey giymeme malesef imkan yok çünkü koca göbeğim 9 aylık hamile gibi 80, kiloyum ahhh içim gitti

Niye bunları görev edindin ki yıl olmuş 2025.

Erkeklerin taktiğini uygulamış.

Acıkmıssındır yemek ye hadi demek çocuk gibi davranmak gerçekten ya onu kimseye yapmayın annem yapsa sinirlenirim.

bizde işler çok keskin ayrı, yemek genelde bende ama tatlısını yapayım çorbasını yapayım değilim bende mesela. Benim sevdiğim tatlıyı alıp o sürpriz yapsın mesela salıyorum ben. Tek dikkat ettiğim evlendiğimizden beri işten gelince veya şuanki gibi evdeysem eşim geliyorum diye aradığında bi üstüme çeki düzen veriyorum. Akmış rimel koku sinmiş üstle karşılamıyorum motivasyonumda yabancı gelse buuu değiştireceğim ama en çok esim tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor oluyor. Akmış makyajım varsa silip tazelediğimde oluyor. Pijamam, günlük giyimim çok ayrı ek olarak. Farklı tayt sweet kombinasyonları giyiyorum sıklıkla evdeyken, pijamayla durmam.

Bir de annem görse kriz geçireceği çamaşır takımlarım var, evimi kimse kurcalamadığı için ayrı çekmecesinde duruyor ayda yılda bir değil sıklıkla giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…