Kocamın Ailesi Tarafından Yönetilen Evliliğimiz Ve Kaynanamın İçimden Atamadığım Sözleri..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evinize nasıl misafir çağırır. Bi daha yaparsa hiçbi şey hazırlamayın. Sizinle hava atıyo resmen. Hizmet ettiriyorum diye. Ayrıca hastanede ben o haldeyken yemek yiycek bi de ertesi gün gelip bi ton laf sayacak. Siz neden hep sustunuz. Bi de özür dilemişsiniz. Ayrıca onlar kim oluyo da kardeşinizi kovuyor. Bakmayın böyle yazıyorum ben de çok sustum ama sizin konular gibi değildi. Ayrıca o delilik gelince herkes ayağını denk aldı.

Çok merak ettim bu mağara insanları nereli?
Siz kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? Sen fettan olacaksın bitti.

Çok ince çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Aile işinde diye sessiz kaldığı çok konu oluyor bende farkındayım ama en azından bizi ilgilendiren şeylerde susmasa keşke. Tüm kötü anıları geçen senede bıraktım ama anılar kafamda susmuyor. Umarım yeni bir ben yaratırım bu sene.

Patlama noktam ne olacak merak ediyorum çünkü gerçekten şu 2 senede çok doldum. Düzeltmeye çalışıyorum kendimi

Bu ne bicim kaynana kayinbaba evlerden ırak. Seni parmaklarında oynatma cüreti gösteremesin sınır koyun lütfen. Aman iyi olsun diye diye kendinizi yiyip bitiriyosunuz sizin canınızın değeri yok mu. Hem böylelerine bişey olmaz vicdani olsa böyle davranmazlar. Size vicdan yaptirmaya duygu sömürüsü yaptirmaya çalışırlar sakın inanmayın. İnşallah tez zamanda hakettiklerini bulsunlar çok sinir oldum

Çok merak ettim bu mağara insanları nereli?
Siz kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? Sen fettan olacaksın bitti.
Elazığlı. Kendimi düzeltmeye ifade edebilmeye daha çok çalışıyorum. Kendimi düzeltirsem her şey yoluna girecek. Kafaya taktığımla kalıyorum şimdi.

Böyle olmayı çok isterdim her zaman kırılan içine atan taraf oluyorum. İçime doluyor ama ağzımdan hiç çıkmıyor söylemek istediklerim.
Bende sizin gibiydim susardim icime atardim en fazla esime soylerdim onlari savunurdu tartisirdik gunlerce huzursuz olurduk
Simdiki agzim olsa agzimin fermuarini söküp atardim bi koseye
Icimde oyle keskeler var ki
Dilimiz sadece tat almak icin yok
Hakedene gereken cevabi vermek icin de var.

Haklısınız. Kırmadan da olsa artık söylemek istediklerimi dile getirmeye çalışıyorum. Buldular benim gibi kuklayı yönlendiriyorlar işte. Amin inşallah bulurlar çünkü asıl benim hakkım onlara helal değil.

Aynısı gerçekten. Eşime anlatıyorum onları haklı bulmuyor ama çözüme de kavuşturamıyor. Benimde hayatım keşkelerle dolu ama bundan sonraki süreci güzel yönetip hayatıma kızıma odaklanmak istiyorum. Siz ne zaman kendinizi aştınız? Ne zaman ağzımın fermuarı sökülecek merak ediyorum

Kendini çok ezdirmişsin. Hani senin gibi iyi niyetli sessiz her şeye tamam diyen insanlara ne tavsiye verilir bilmiyorum ki. Yani sen izin verdikçe kadın ezmiş de ezmiş.. yazık..

Rica ederim bende benzer bı konudan dertli olduğum için düşenin hâlinden düşen anlıyor maalesef,dün bende bı konu paylaştım çoğu kişi çok kırıcı şeyler yazdı maalesef o yüzden ben o şekilde sizi kırmak istemedim, bende şuan çok acı çekiyorum. Eşimle konuştum bu konuyu eşimi sadece ben yönetirim demesini soyledim annesine. Konuşacağını söyledi. Ona bıraktım ben elimden geleni yaptım dedim artık sınırlarını sen öğret onlara dedim uzun uzun. Çok iyi anlayabiliyorum sizi, kimseyi kurmamaya çalışıp en çok kırılan biz oluyoruz o yüzden bazen tepki vermek gerek. Henüz sakinlesmis değilim ama bende kitaplar videolar dualarla bı şekilde toparlannaya çalışıyorum inşallah sizin içinde düzelir süreç

Size hem kızdım hem de çok üzüldüm. Benim kardeşimi evden kovacak, ailemin yanına giderken izin almamı isteyecek adamın var ya alnını karışlarım. Benim kv kp de bir ara bazı şeylere karışmaya çalıştı, asla yapmayacağım şeyi yaptım, ve duyacakları şekilde eşimle tartıştım. Sen mi söylersin ben mi söylerim bana karışılmamasını dedim, anlayan anladı. Böyle durumlarda kocam çok iyi insan, yok üzülmesin bilmem ne düşündüğünüz için zaten bunları yaşamışsınız. Kocalarımız iyi falan değil, pısırık prenses, benimki de öyle oradan biliyorum. Ay durup dururken gerildim, aklıma gelince.

kadin evini ahir gibi kullaniyor, odalarda sigara iciyor bilmemne bilmemne tonla sey
sen agzini acip gik diyemiyorsun
bunlar daha iyi gunlerin, böyle birini tabii ki herkes ezer kendi egosunu tatmin etmek icin

Benimki 5 yili buldu
Agzimi oyle bi actim ki simdi hicbiri ile gorusmuyoruz
Keske zamaninda yapsaymisim yillarim gitti

İnşallah sizinde derdiniz çözüme kavuşur Allah yardımcınız olsun. İyi oldukça daha çok ağzımıza ediyorlar ben bunu çok tecrübe ettim. Hak edene hak ettiğini verebilsek düzelecek her şey.

Bende kendime çok kızıyorum. Eşim kabul etmese de benim gözümde pısırık zaten. Her huyunu çok seviyorum ama bu çekimser kaldığı yanları beni çok eziyor.

Bu durum senin kibarligini falan aşmış farkında misin? Yeter demek için neyi bekliyorsun, evet o üzülse daha iyi nasıl helallik istiyorsun. Böyle devam edersen böyle çekmeye devam edersin. Sen yeter de bakalım seni çok seven eşin sana ne diyecek... Böyle gitmez bı silkelen sen...

Öncelikle eşine şikayet etmeyi de kendini ezdirmeyide bırak. Biri bana çok oldu artık gel diyecek izin al benden diyecek bir o kadar daha kalırım. Ne kadar haklı olursan ol bizim Türk erkeklerinde ailesine tapma durumu var. Sen kendini ezdirmeyeceksin. Donunun rengine şekline bile karışan insanı hastanede barındırmayacaksın ilgi beklemek yerine. Haberiniz olmadan misafir mi çağırdı kapıda kalacaklar ki birdaha cesaret edemesin. Bunlar oğullarının yanında melek, mağdur rolü nssıl olnuyorlarsa sende oynayacaksın.

Hint dizlerindeki kötü kayın aileler gibi eşinizin ailesi. Ne denir ki haklı olduğunuz yerde özür dilerseniz, kardeşiniz hakkında böyle konuşturursanız az bile yapıyorlar, çünkü fazlasını da yapsalar bir demeyeceksiniz belliki. Allah merhamet versin bari onlara ne denir ki başka bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…