Dinlenip dinlenip bir daha dövesim var....Kızlar çok kırgınım kocama , kısaca özet geçeyim..Biz bundan 10-15 gün önce yıllık izne çıktık deli gibi gezdik tozduk eğlendik balayı yaşadık resmen sonra ben memlekete gitdim bir iki gün kaldım gelirkende ablam iki yeğenim ve eniştemle beraber döndük, ben davet etdim.Eşimin izni erken bitmişdi o çalışıyordu o çalışırken biz denize gitdik gene onlarlada bayağı bir eğlendik eşim biz eve geç geliyoruz diye yemek hazırlayıp sofra kurdu gayet misafirperverdi bayağı güzel zaman geçirdik hep beraber.Ablamların gideceği son gün ben çok ısrar etdim diye kız kardeşimde bir geceliğine geldi ki o otelde yer ayırtmışdı kemerde geçerken uğradılar evime evlendiğinden beri gelemedi diye ben ısrarcı oldum ben ona anneme her gitttiğimde giderim çünkü; Neyse eniştemleri hep beraber uğurladık benim ruh öküzünün yüzü düştü ..Bir gece öncede beni uyarmıştı kardeşin gelince bir yerlere gitmek isterlerse sen evde kal çok yoruldun işe başlamadan bir gün bari dinlen demişti bende dedimki her zaman mı geliyorlar bi şey olmaz o kadar yorgunluktan dedim.Kardeşimin eşiyle düğünden kaynaklanan problemleri var araları limonu pek görüşmüyorlar resmen surat yaptı ikisinede.Kardeşim hadi çıkalım dedi enişte sende gel dedi ben gelmem dedi o evde kaldı dışarı çıktık biz gene gezdik tozduk.Hatta yemeği dışarda yedik kardeşim çok ısrar etdi heralde ruh öküzümün boğazına dizeceğini biliyordu yemeği ondan.Neyse biz akşam yemeğinden sonra eve döndük.Bütün ev süpürülmüş silinmiş balkonlar yıkanmış ütü yapılmış çamaşırlar katlanmış bulaşık makinesi boşaltılmış bu 5 6 saatde sonra vurmuş kafayı yatmış.Ben yanına gittim öptüm teşekkür etdim o saatlere kadar bir şey yok görünürde sonra kalktı geldi yanımıza 5 karış surat düşmanın olsa yapmazsın böyle sanki babasını öldürmüşüz. Odaya yanına gitdim bir ara kurban olayım azıcık gül dedim ama gözlerim dolu dolu. Bağırdı çağırdı ağlama falan bi şey mi yapıyorum diye iyice asabileşti bu sefer.Kız Kardeşim dayanamadı eniştem niye böyle yapıyor diye balkonda sordu ağlamaklı kavga etdim ondan dedim ablamlar varken öyle değildi dedi, kardeşimin eşi zaten kedi gibi büzüldü bir kenara erkenden yattılar zaten.
Ben de bunun üstüne üç gündür konuşmuyorum içimden yüzüne bakmak gelmiyor ki ben surat yapmak yerine konuşulup anlatılıp empati kurmak taraftarı biriyim ama kolu arabada yanlışlıkla koluma değse tüylerim diken diken oluyor. İlk gün kardeşim gidince o biraz çabaladı konuşmaya cevap vermedim suratına bakmadım,Şimdide konuşmuyoruz hiç.
Bide herkesin kardeşi kıymetlidir ama benim kadrdeşim çok hassas ve içlidir çok takar ve zaten kaynanası ve kayınbabası yeterince eziyor onu bide benim evimde bunu yaşaması beni çok incitdi.Üstelik Geçen ay çoçuk denemeye başlamıştık bu ikinci ayımız yumurtlamada geçti benim....
İyiki kısaca özet geçmişim ha destan oldu yani aranızda eşi ailesine böyle davranıp sonra bu problemleri aşıp araları düzelen var mı ? Kimseyede anlatamıyorum utanıyorum çünkü öküzümün yaptıklarından...Ki ben onun ailesinde dış kapının mandallarını ağarladım.
Ben de bunun üstüne üç gündür konuşmuyorum içimden yüzüne bakmak gelmiyor ki ben surat yapmak yerine konuşulup anlatılıp empati kurmak taraftarı biriyim ama kolu arabada yanlışlıkla koluma değse tüylerim diken diken oluyor. İlk gün kardeşim gidince o biraz çabaladı konuşmaya cevap vermedim suratına bakmadım,Şimdide konuşmuyoruz hiç.
Bide herkesin kardeşi kıymetlidir ama benim kadrdeşim çok hassas ve içlidir çok takar ve zaten kaynanası ve kayınbabası yeterince eziyor onu bide benim evimde bunu yaşaması beni çok incitdi.Üstelik Geçen ay çoçuk denemeye başlamıştık bu ikinci ayımız yumurtlamada geçti benim....
İyiki kısaca özet geçmişim ha destan oldu yani aranızda eşi ailesine böyle davranıp sonra bu problemleri aşıp araları düzelen var mı ? Kimseyede anlatamıyorum utanıyorum çünkü öküzümün yaptıklarından...Ki ben onun ailesinde dış kapının mandallarını ağarladım.