- 26 Mart 2016
- 711
- 1.306
- 40
Empati yapmayı denesen at gözlüğünü çıkarsan diyoruz ayrıca artık yorum yapma banaSaçma olan ne söylermisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Empati yapmayı denesen at gözlüğünü çıkarsan diyoruz ayrıca artık yorum yapma banaSaçma olan ne söylermisin
Gittim ilaçlarla uyutuyorlar ama benim derdim cinsellik ve eşime aşk sevgim olmamasıPsikoloğa gittiniz mi hiç? Belki bir uzman desteğiyle bu kararı daha kolay alırsınız
Ben sizi gayet iyi anladım. Boşanmaya cesaret edemiyorsunuz ya belki psikoloğa giderseniz size iyi gelir. Boşanmak için daha hızlı hareket edebilirsinizGittim ilaçlarla uyutuyorlar ama benim derdim cinsellik ve eşime aşk sevgim olmaması
Git boşan o zaman aynayı konyayı gör, 3. Sayfa haberlerine manşet oluncaSen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun beni yargılıyorsun !!!! Eşimi savunuyorsun, eşimi kötülemiyorum. Eşim iyi bir insan ama sırf iyi diye bit ömür geçiremem çocuklar büyüdü artık diyorum
Senin zihniyetine ben ne diyeyim lütfen bu kadını engeller misiniz ne yapmam gerek yorum yapmayın banaKadının verdiği akla bakarmısınız git seviş diyor oda teşekkür ediyor, hepimizin oğulları var lütfen dikkatli olalım bu zihniyete karşı, o uymadı bu olsun onun teni şöyle buda olmasın.
KKGit boşan o zaman aynayı konyayı gör, 3. Sayfa haberlerine manşet olunca
Ben ülkemde daha çok erkek hakimiyetinde, ataerkil bir baskı altında yaşadığımızı ve Türk kadınının çok fedakar ve fazlaca ezilen taraf olduğunu düşünüyorum ve görüyorum. Bu nedenle o düşüncenize katılmıyorum. Ama genel anlamda düşüncem bu. Sizin çevrenizde ve hayatınızdaki istisnalar konusunda elbette haklısınızdır. Örneğin benim erkek kuzenimin hayatı da yabancı bir kadın nedeniyle sürünmekte örneğin. Ama ben yine de buna dayanarak değil ülke genelinden bahsederek konuşuyorum. Bu konu bu başlık altında konuşulabilecek bir konu değil. Bu konuda önemli olan son cümlenizden öncesidir konu sahibi için. Ve ben son cümleden önce söylediklerinize fazlasıyla katılıyorum. Burada önemli olan budurAyrıca adamla yatmıyorsunuz adam
Ne hissetiği için çok geç kalmış 14 sene bekle iki çocuk yap sonra sevemiyorum, e güzel bacım bunca yıl aklın neredeydi, neden o adam çocuklarından ayrı kalsın 14 yıl emek verdiği ailesinden neden ayrılsın, evine bakmış çocuklarına bakmış, her şartta sevmiş kadını, etrafımdaki bekar erkeklere söylüyorum hep zaten Türk kadınlarıyla evlenmeyin mutlu olmak istiyorsanız diye
Bir Türk kadını olarak bende katılmak istemezdim bu cümleye ama o kadar çok vaka varki bu tip, yazık diyorum artık bu erkeklere, çevremde ve akrabalarımdan yabancı kadınlarla evlenenler var gerçektende değer kıymet biliyorlar.
Ayy biri bunu burdan alsın yaGit boşan o zaman aynayı konyayı gör, 3. Sayfa haberlerine manşet olunca
Sesli güldümAyy biri bunu burdan alsın
Evet tekrar gideceğim yoksa panik atak ilerleyecek. Cansu denilen şahsı göz ardı ettim inanın cahil insan yorumlarına tahammül edemiyorumBen sizi gayet iyi anladım. Boşanmaya cesaret edemiyorsunuz ya belki psikoloğa giderseniz size iyi gelir. Boşanmak için daha hızlı hareket edebilirsiniz
Çok teşekkürler evet kendimden eminim zerre sevmiyorum. Aşk yok sadece çocuklarımın babası geçen yıllarda alışkanlığım oldu arkadaş gibiSevmiyosaniz tabiki çözüm boşanmak . Ama once psikoloğa gidin kafanız berraklassin eğer düşünceleriniz aynı ise yollarınızı ayırın .
Erkek olduğuma kalıbını basarmış, konu sahibine dmden yürürmüşüm benSesli güldüm
:)Ayy biri bunu burdan alsın ya
Dedigim gibi bosanin yapacak başka da bişi yok gibiÇok teşekkürler evet kendimden eminim zerre sevmiyorum. Aşk yok sadece çocuklarımın babası geçen yıllarda alışkanlığım oldu arkadaş gibi
Görüyorm
Sorma yaaa ne insanlar var göz ardı ettim uzun zamandır kullanmıyorum. Kadınlar kulübünü engelleme nasıl oluyor unutmuşum yoksa hayatta katlanamam bu tarz insanlara resmen beni suçlayıp yat kocanla diyor :)Erkek olduğuma kalıbını basarmış, konu sahibine dmden yürürmüşüm ben
Son damlayı bekliyorum o özel anda aynı atağı geçirirsem bana dokunduğunda hoplayıp kendime hakim olamazsam eşimle konuşacağımDedigim gibi bosanin yapacak başka da bişi yok gibi
Yok ona deil şu manşet seysini yazana biri bunu burdan alsın yazmışın ya ona güldüm :)Erkek olduğuma kalıbını basarmış, konu sahibine dmden yürürmüşüm ben